Θρήνος στα Μαριτσά: Απεβίωσε 46χρονος συμπολίτης μας

0
6539

Νεκρός στο κρεβάτι του βρέθηκε σήμερα το πρωί απο την υπερήλικη μητέρα του, ο 46χρονος συμπολίτης μας Βασίλης Ροδίτης, γεγονός που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία των Μαριτσών. 

Επρόκειτο για έναν ευχάριστο και ήσυχο άνθρωπο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν και ο οποίος εργάζονταν επι σειρά ετών ως γκρουμ στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Amathus».

Ψηφίσματα και ανακοινώσεις με τις οποίες συλλυπούνται για τον θάνατο του 46χρονου, εξέδωσαν εκπρόσωποι φορέων και τοπικών συλλόγων ενώ ενδεικτική είναι η δήλωση που ανάρτησε στο facebook ο συμπολίτης μας κ. Λάζαρος Κασέκας, καθώς επίσης και Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού κ. Θέμης Καλαμάτας.

Η συλλυπητήρια δήλωση του κ. Κασέκα:

Επί τέλους, τέλος»
Τα Μαριτσά θρηνούν σήμερα το χαμό του γελαστού παιδιού τους, του Βασίλη Ροδίτη, του Billy. Στράτα καλή ευχόμαστε φίλε μας Βασίλη. Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα ένα χαμόγελο θα φυτρώνει στο πρόσωπο μας κάθε φορά που θα σε αναπολούμε. Καλό Παράδεισο.
Στην οικογένεια και τους φίλους του γελαστού παιδιού, ευχόμαστε να είναι πάντα καλά για να θυμούνται το γελαστό και καλοσυνάτο πρόσωπο του Βασίλη μας.

 

Η συλλυπητήρια δήλωση του κ. Καλαμάτα:

«Άγγελος στον Ουρανό ο Βασίλης ο γκρουμ με την χρυση καρδια!

Για τον αδόκητο θάνατο του αξιαγάπητου σε ολο τον κόσμο, σ ολους τους τουριστες και ιδίως σ ολους τους συναδελφους του στο Ξενοδοχειο Άμαθους στην Ιξια, η οικογενεια μου, η γειτονια που μεγάλωσε με την συζυγο μου και ολη η Κοινότητα Μαριτσών εκφραζουμε δημοσια και ειλικρινά την βαθυτατη θλίψη μας!!!
Βασιλη, ως αγγελος πια στους Ουρανους τρελαινε ολους τους φιλους και γνωστους που κατοικουν εκει πανω με τα θρυλικα αστεια σου και τα τρομερα ανεκδοτα σου!!!
Θεμης Ι. Καλαματας

Πηγή : rodiaki.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ