Νέες έρευνες για τον ξυλοδαρμό χορεύτριας οριεντάλ – Ψάχνουν τον «ταξιτζή» που υπέδειξε η Αλεξάνδρα Φωτεινού [pics]

0
603

Επίθεση με γροθιές μέσα στο αυτοκίνητό της δέχτηκε η γνωστή χορεύτρια οριεντάλ Αλεξάνδρα Φωτεινού στην Κέρκυρα. Όλα έγιναν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στην περιοχή Σαρόκο της Κέρκυρας και, όπως αναφέρει η ίδια το ένα από τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο κεφάλι από τα χτυπήματα του δράστη θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της.

Η περιγραφή της επίθεσης

Την αποκάλυψη έκανε η χορεύτρια μέσω της προσωπικής σελίδας της στο facebook, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες με εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό. Η περιγραφή της ήταν δραματική, όπως και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη βίαιη επίθεση, που έλαβε χώρα μπροστά στα έκπληκτα μάτια κατοίκων, στο κέντρο του νησιού.

Η ίδια περιέγραψε τον άγνωστο άνδρα ως «φουσκωτό» και πως είναι γνωστός στην περιοχή με το παρατσούκλι «ταξιτζής». Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικοί και όπως ανέφερε η Αλεξάνδρα Φωτεινού, η παρουσία τους έτρεψε σε φυγή τον άνδρα. Κατόπιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν τα τραύματά της.

Τα λόγια της χορεύτριας στο facebook

«Αυτή η φωτογραφία είναι μια “κραυγή” κατά του δράστη, που το μεσημέρι της Παρασκευής έσπασε τον καθρέπτη και το τζάμι του αυτοκινήτου μου, μπήκε μέσα και μου χτυπούσε το κεφάλι μου και τραβούσε τα μαλλιά μου στο κέντρο της Κέρκυρας. Το τραύμα λίγο πιο κάτω να ήταν, θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο. Είχα άγιο, μου λένε όλοι και εξευτελίζουν τον δράστη. Να ντρέπεται να βγει από το σπίτι του αυτός ο “φουσκωτός” και όσοι άλλοι χτυπούν γυναίκες» έγραψε.

Η Αλεξάνδρα Φωτεινού ταξίδεψε στο νησί από όπου κατάγεται για επαγγελματικούς λόγους και, παρά όσα φριχτά έζησε, κατάφερε το βράδυ του Σαββάτου, αν και τραυματισμένη, να δώσει την πρώτη παράστασή της.

Η ανάρτηση της χορεύτριας

«Αυτή η φωτογραφία είναι διαφορετική από τις φωτογραφίες χαράς που ανεβάζω. Είναι μια φωτο , κραυγή φωνής κατά του δράστη , της » γυναικούλας» που το μεσημέρι της Παρασκευής έσπασε το τζαμί του αυτοκινήτου μου και τον καθρέπτη και μπηκε μέσα στο αυτοκίνητο μου και χτυπούσε το κεφάλι μου , και τραβούσε τα μαλλιά μου , στο κέντρο της Κερκυρας
Το τραύμα λίγο πιο κάτω να ήταν θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο Είχα «άγιο» μου λένε όλοι και ξευτυλιζουν τον δράστη Να Ντρεπετε να βγει από το σπιτι του , αυτός ο φουσκωτός και όσοι άλλοι χτυπούν γυναίκες .

Περαστικά στην ψυχη μου, εκτός που έχω ημικρανίες οι ουλές επουλώνονται και μάλιστα χτες χόρεψα , έδωσα την πρώτη μου χορευτική παράσταση μετά την επίθεση , έδωσα χαρά σε αυτούς που ήρθαν να με δουν και αισθάνθηκα πιο δυνατή. Από καρδιάς σας ευχαριστω όλους».

Πηγή: Εφημερίδα Espresso, espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ