ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: «Θεός φυλάξοι» δρόμος Τιγκάκι – Μαρμάρι

16
3387

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Σας στέλνω μερικές φωτογραφίες για να δείτε κι εσείς την κατάσταση του οδοστρώματος στο δρόμο Τιγκάκι – Μαρμάρι τον οποίο διέρχονται καθημερινά πάρα πολλοί τουρίστες και κάτοικοι του νησιού.

Ειδικά σε ένα μήκος 200μέτρων ο δρόμος παρουσιάζει επικίνδυνες καθιζήσεις και ρηγματώσεις. Από θαύμα μέχρι στιγμής δεν έχουμε θρηνήσει κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Παρακαλώ οι υπεύθυνοι να το κοιτάξουν άμεσα.

Ευχαριστώ.

Επαγγελματίας οδηγός

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μπορούν να το φτιάξουν σωστά. Θα κάνουν ότι έκανα πάντα (αν κάνουν οτιδήποτε), θα πάνε και θα ρίξουν μπαλώματα από πάνω μέχρι να ξαναχαλάσουν ύστερα από λίγο.

  2. ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΚΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ,ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΕΣ ΝΥΚΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    • Πολη σοστα τα γραφι ολω εργα κανουν τιποτα δεν φιαχνετε χαλια το νισι το αφισαν βρομα παντου

  3. Κάθε πρωί πηγαίνω στην δουλειά μου. . .αρκετά επικίνδυνο πόσο μάλιστα αν έρχεται και λεωφορείο από την αντίθετη πλευρά. Κάντε κάτι. …γιατί κάποια στιγμή θα γίνει το κακό! !!!

  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΙΑ ΝΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?

  5. ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΓΙΟΥΓΚΕΡ ΤΑ 95.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

    ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  6. Ευτυχως που υπαρχουν και αναγνωστες , σχολιαστες , και πρωτιστως οι οδηγοι επαγγελματιες και μη για να ενημερωσουν . Οι αιρετοι και μη καθ ΄υλην αρμοδιοι μεταφερονται με σκαφη η ελικοπτερα απο το ενα μερος του νησιου στο αλλο.

  7. Αυτό το πράγμα είναι εκεί πάνω από ένα χρόνο τώρα τελευταία όμως έχει απογίνει το κακό δεν έχουμε δήμαρχο ρε παιδιά φοβάται μην φύγει από το γραφείο του και κρυώσει η καρεκλητσα του ή μην του την πάρει κανείς!!!

  8. Συνολικό κόστος για τη λειτουργία του κέντρου για το 2017 εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε περίπου 10 εκατ. ευρώ.!

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ!ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ!

  9. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΘΑ ΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ,ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΙΑ ΝΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΧΝΕ Η ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟ?ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΛΟΣ Η ΚΑΚΟΣ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ.ΣΤΟ ΚΑΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?
    ΥΓ.ΛΟΓΙΚΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΥΣΤΗΡΑ.

  10. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ.ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΟΝΟ ΜΗ ΤΟΥ ΘΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ ΠΑΛΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ