Γιώργος Καπουτζίδης: Έλληνες δεν είναι μόνο όσοι φορούν περικεφαλαία με Μολών Λαβέ, το παρόν είναι και οι μετανάστες (ΒΙΝΤΕΟ)

18
1275

«Έκρηξη» από τον ηθοποιό με αφορμή την παρουσία στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ενός 25μελούς συγκροτήματος Ελλήνων από τη Νιγηρία

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» όταν στη σκηνή ανέβηκαν 25 Έλληνες από τη Νιγήρια που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC.

Αφού το 25μελες συγκρότημα ερμήνευσε θρησκευτικά τραγούδια από τη Νιγηρία ο ηθοποιός πήρε το λόγο για να σχολίασει την παρουσία τους εκθειάζοντας το γεγονός ότι ζουν, μεγαλώνουν και εργάζονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα».

«Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης «καρφώνοντας» παράλληλα όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη.
«Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αύτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα» κατέληξε ο ηθοποιός.

Για την ιστορία το συγκρότημα αυτό έγινε το πρώτο που πήρε το απευθείας «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του σόου καθώς δευτερόλεπτα μετά την κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο Σάκης Τανιμανίδης πάτησε το Golden Buzzer, το χρυσό κουμπί που χαρίζεις στους συμμετέχοντες την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια υποθετικη ερώτηση…. αν αύριο είχαμε γενική επιοτράτευση γιατί ο Ερντογαν μπουκαρε Καστελλόριζο, ο Ελληναρας Νιγηριανός, Πακιστανός, Σύριος, Αλβανός, Μπαγλαντεσιανός πόσο πιθανόν είναι να εμφανιστεί στο μέτωπο με Ελληνικό όπλο. Μία ειλικρινή απάντηση θέλω χωρίς συναισθηματισμούς. Από 1000 τέτοιους πολιτογραφημένους Έλληνές πόσοι απο αυτούς θα πάνε μέτωπο. Ο κ. Καπουτζίδης που θα είναι εκείνες τις μέρες; Κάλές οι θετικές σκέψεις κ. Καπουτζίδη αλλά εδώ είναι Βαλκάνια. Δεν είναι Νορβηγία με Σκανδιναβούς γείτονες και την Βόρεια θάλλασα για σύνορο. Αυτές οι απλοικές σκέψεις που άκριτα ασπάζονται πολλοί συνέλληνες έχουν κάποιες επιπτώσεις.

    • Φίλε, σεβαστή η υποθετική ερώτηση σου…όμως, να σου θυμίσω ότι κάποιοι την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια (από εμάς τους ‘Eλληνάρες’) όταν έγιναν τα Ίμια!!!

  2. Βγήκαν οι Νιγηριανοί με νιγηριανές στολές και τραγούδησαν νιγηριανά τραγούδια. Δηλαδή είπαν οι άνθρωποι εμείς αισθανόμαστε Νιγηριανοί. Όχι Κογκολέζοι, ούτε Νοτιοαφρικανοί αλλά Νιγηριανοί. Πόσο ξεκάθαρο να το κάνουν οι άνθρωποι πια! Και βγαίνει ο Καπουτζίδης και τους λέει είστε Έλληνες. Και καταχειροκροτείτε!!! Μιλάμε για πλήρης νέκρωση των εγκεφαλικών κυττάρων δεν εξηγείται αλλιώς.

    • καλα μιλαμε οτι η χωρα ειναι γεμετη ηλιθιους και πισωγλεντηδες..και αριστερους με δεξιες τσεπες

  3. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο SORROS ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ.ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ

    ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ.

  4. οι μετανάστες θα πολεμησουν για την ελλαδα..αν γινει πολεμος ???.

    η θα φυγουν παλι μετανστες…στην παρτριδα τους…??οι αλβανοι ειναι ελληνες..που σηκωνουν την ελληνικη σημαια…??η μαζευουν τα λεφτα και τα στελνουν αλβανια και εχει ρημαξειη οικονομια της ελλαδος απο εξαγωγη ρεσυτου εκτος..και η ανεργια των ελληνων στο φουλ….σε περιπτωση πολεμου η οικονοκιης κατστροφης θα καθισουν ελλαδα η θα πανε πισω αλβανια..οι κογκολεζοι..οι πακιστανοι.οι νιγηριανοι..βρηκαν μια γη ετοιμη -παραδεισο..που δεν πολεμησαν ΚΑΝ οι προγονοι τους γιαυτην…καλα ειπε ο σφακιανακης για οσους ερχονται..οταν εχει πολεμο..ειναι ριψασπηδες..μονο φαι ,υπνο.τζαμπα…ουτε πληρωνουν καν για διαμονη και σιτιση ..και,πιστευουν στον αλλαχ θελουν τζαμια,,θελουν κατργηση προσευχης ,παρελασης γιατι τους προσβαλει ..και ειναι ελληνες???
    τι περιμενετε να πει ενας ..ανεγκεφαλος…….??

    • Άψογη χρήση του Ελληνικού γραπτού λόγου, άψογη ορθογραφία και χρήση των σημείων στίξης… Αν για εσένα Έλληνας είναι κάποιος που θα πρέπει να αρπάξει ένα όπλο στο πόλεμο τότε κάτι έχεις καταλάβει λάθος, είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν μια εθνότητα, το κύριο γνώρισμα φυσικά είναι οι γλώσσα.

      • Αν την εθνικότητα που είναι συνείδηση την αξιολογείς από την άψογη ορθογραφία και χρήση των σημείων στίξης…θεωρώ πως είσαι περισσότερο ηλίθιος από τους «ελιναράδες»…
        Με όλο το συμπάθιο φίλε…

  5. Όταν αλλοιώνεται η πληθυσμιακή σύνθεση των νησιών αλλοιώνονται τα πάντα

    ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗς ΚΡΜΕΑΣΤΙΝΟΣ Αντιπροέδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου σχετικά με την υπερσυγκέντρωση μεταναστών και προσφύγων

    • Τώρα σωθήκαμε..Ο Κρεμαστινός το είπε. Δεν το είπε κι ο Αιστάιν..Αυτός έφερε τη χώρα στο σημερινό χάλι..

  6. ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑ,ΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ «ΞΕΝΟ» ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΑ, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ «ΑΠΟ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΑ «ΟΡΙΑ», ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΚΟΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΛΑΟ!ΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ «ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ» ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  7. ο Ερντογάν πάντως -ο εχθρός που επικαλείστε συνεχώς- αυτά που λέτε εσεις για τους Νιγηριανούς, τους γκέυ και τους αριστερούς, τα λέει ίδια ακριβώς για τους Κούρδους, για όσους δεν ασπάζονται τη θρησκεία του, για τις μειονότητες και για όσους του πάνε κόντρα γενικά. Ολοι οι φασίστες τα ίδια λένε κι ας μιλάνε διαφορετική γλώσσα. Κρύβετε λόγια λοιπόν γιατι αν γίνει πόλεμος θα δούμε ποιος θα υπερασπιστεί τι.

  8. ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ,ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ,ΟΠΩΣ Κ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Κ ΜΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΕΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΚΑ Κ ΕΜΕΙΝΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ,ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ

  9. Εγώ να το αναστρέψω,ένα Συγκρότημα από Έλληνες μετανάστες στον 'Νιγηρία έχεις ταλέντο..

    θα έπαιρνε ανάλογα σχόλια? Πόσοι Έλληνες με περιουσίες Εκδιώχθηκαν ,απειλήθηκαν από Αφρικανικές χώρες το 60-65? Από Αίγυπτο μέχρι Νοτιοαφρικανική Ένωση….Όλοι αυτοί οι Αφρικανοί στη Γαλλία και Βέλγιο-Βρετανία που ριζοσπαστικοποιήθηκαν και ενώ είχαν σπουδές,επιδόματα παροχές απ τα κράτη υποδοχής,γιατί δεν κατακρίθηκαν επίσημα και ομαδικά από κάποια Μουσουλμανική Ευρωπαϊκή Οργάνωση,κάποια σποραδικά σχόλια στο facebook τύπου «δεν είναι όλοι οι Μουσουλμάνοι το ίδιο,αλλά καμιά μαζική οργανωμένη διαδήλωση από Μουσουλμάνους Ευρωπαίους ,που να καταδικάζει το τζιχάντ….Τι να περιμένει κανείς από έναν ηθοποιό γόνο πλουσίων,που σπούδασε χομπίστικα αφού κέρδισε το λόττο η Οικογένειά του…

  10. Αν την εθνικότητα που είναι συνείδηση την αξιολογείς από την άψογη ορθογραφία και χρήση των σημείων στίξης…θεωρώ πως είσαι περισσότερο ηλίθιος από τους «ελιναράδες»…
    Με όλο το συμπάθιο φίλε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ