ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκτέλεσαν στο γραφείο του στα Εξάρχεια τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο (εικόνες) 2 κουκουλοφόροι οι δράστες – Ποιες υποθέσεις είχε χειριστεί

1
2263

Δείτε live έξω από το γραφείο του δολοφονηθέντος

Δύο κουκουλοφόροι εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του

Δύο κουκουλοφόροι εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του

Δείτε live από το σημείο της μαφιόζικης επίθεσης – Σοκ στον νομικό κόσμο της χώρας – Δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154 – Τον πυροβόλησαν στο στομάχι και την κοιλιά

Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε ο δικηγόρος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, μέσα στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού 154.

Πώς έγινε η άνανδρη δολοφονία

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, δέκα λεπτά μετά τις 7, συνεργάτης του τηλεφώνησε στην Αστυνομία και σε κατάσταση σοκ, είπε ότι πυροβόλησαν τον δικηγόρο. Οι αστυνομικοί που έφθασαν πρώτοι στο σημείο, μπήκαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τον είδαν πεσμένο στο πάτωμα με τραύματα στο στομάχι και την κοιλιά. Αμέσως το σημείο αποκλείστηκε και κλιμάκιο του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, “σαρώνουν” το χώρο για να συγκεντρώσουν στοιχεία και μαρτυρίες για τους ενόπλους εισβολείς.

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για δύο άτομα που μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Στο γραφείο του ποινικολόγου μπήκαν χτυπώντας το κουδούνι, προσποιούμενοι τους πελάτες. Το θύμα βρισκόταν μαζί με έναν συνεργάτη του. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν κατάθεση τόσο από τον συνεργάτη του όσο και από έναν συνάδελφο του στο ακριβώς διπλανό γραφείο που άκουσε φωνές.

Οι κάμερες ρύθμισης κυκλοφορίας και καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο έχουν ήδη μπει στο μικροσκόπιο προκειμένου οι αστυνομικοί να σκιαγραφήσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δύο εκτελεστών οι οποίο μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση εξαφανίστηκαν και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Στην οδό Ασκληπιού έχει φτάσει ασθενοφόρο, όμως οι νοσοκόμοι αναμένουν την έλευση ιατροδικαστή.

Η ΕΛΑΣ ψάχνει τις υποθέσεις που χειριζόταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Εντούτοις την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια και παρακολουθεί διακριτικά η Αντιτρομοκρατική. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που ζήτησαν να μάθουν οι αστυνομικοί από τους συνεργάτες του είναι ποιες υποθέσεις χειριζόταν τον τελευταίο καιρό, αν είχε εκφράσει φόβους και ανησυχία για τη ζωή του ή  αν είχε δεχτεί απειλές.

Πανικός επικράτησε στα Εξάρχεια το απόγευμα της Πέμπτης όταν ένοπλοι εισέβαλαν σε ένα δικηγορικό γραφείο στην οδό Ασκληπιού το απόγευμα της Πέμπτης και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον δικηγόρο.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο και οι αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Το θύμα, του οποίου το όνομα είναι Μιχάλης, ήταν γιος του Νώντα Ζαφειρόπουλου, πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Σε γραφείο στην οδό Ασκληπιού στα Εξάρχεια εισέβαλαν άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης και εκτέλεσαν εν ψυχρώ δικηγόρο μέσα στο γραφείο του.

Το θύμα είναι ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Οι δράστες μετά την εκτέλεση του δικηγόρου τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν δύο, παρίσταναν τους πελάτες και εν συνεχεία εκτέλεσαν τον γνωστό δικηγόρο.

Ήδη στο σημείο του φονικού έχουν καταφθάσει άνδρες της Αντιτρομοκρατικής για την διερεύνηση της υπόθεσης.

Φωτογραφίες: EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Πηγή:  iefimerida.gr

 

Η τραγική ειρωνεία που συγκλονίζει:

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος εκτελέστηκε εν ψυχρώ εφτά μέρες μετά από τα γενέθλιά του. Τίποτα δεν προμήνυε ότι ήταν τα τελευταία του γενέθλια. Μάλιστα, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε ευχαριστήσει για τις διαδικτυακές ευχές που του είχαν δώσει μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους οι οποίοι χτύπησαν το κουδούνι της εξώπορτας καθώς είχαν προκαθορισμένο ραντεβού.

Στη συνέχεια οι τέσσερις τους κατευθύνθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δικηγορικού γραφείου στην οδό Ασκληπιού 154 ώστε να συζητήσουν για την υποτιθέμενη «υπόθεση» τους με τον δικηγόρο. Αμέσως όταν εισήλθαν ζήτησαν από τον συνεργάτη του να αποχωρήσει από την αίθουσα κάτι που έκανε και λίγο αργότερα άκουσε τους πυροβολισμούς.

Όπως ανέφερε στην κατάθεση του ο συνεργάτης του δικηγόρου οι δυο δολοφόνοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δέχτηκε από τους δολοφόνους του δυο σφαίρες, μια στην κοιλιακή χώρα και μια στο κεφάλι.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν είναι στα Εξάρχεια, ανάμεσα Εξάρχεια και Λυκαβηττό, πιό κοντά στου Γκύζη (από την άλλη της Λεωφόρου Αλεξάνδρας)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ