Γιατί θα κλείσουν στις 2 Νοεμβρίου όλα τα σχολεία της χώρας;

8
856

Κλειστά θα είναι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, όλα τα σχολεία (Δημοτικό έως Λύκειο) της χώρας, λόγω των εκλογών των εκπαιδευτικών.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το υπ’ αρ.πρωτ. Φ.350/53/147271/Ε1/13-9-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, και ΚΥΣΔΕ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2016.

Για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους, χορηγείται άδεια μίας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Να σημειώσουμε πως ότι όσοι εκπαιδευτικοί κάνουν χρήση της ως άνω άδειας υποχρεούνται να προσκομίσουν στο σχολείο τους βεβαίωση συμμετοχής από την αντίστοιχη εφορευτική επιτροπή.

Οι υποψήφιοι αιρετοί εκπρόσωποι για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, προκειμένου να διευκολυνθούν, μπορούν να απουσιάσουν από την υπηρεσία τους ως εξής:

Οι υποψήφιοι για τα Κεντρικά Υπηρεσιακά Συμβούλια πέντε (5) ημέρες, για τα Ανώτερα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια τρεις (3) ημέρες, υποψήφιοι για τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια δύο (2) ημέρες.

 

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. …ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ? ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΟΠΑΝΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ?…

    • Εγώ το λέω απαράδεκτη υπουργική απόφαση, που δίνει τη δυνατότητα κάθε χρόνο να δυσφημίζονται συλίβδειν όλοι οι εκπαιδευτικοί, για χάρη 100 συνδικαλιστών. Εγώ θέλω να δουλέψω, αλλά δεν μου δίνετε η δυνατότητα γιατί το σχολείο θα είναι κλειστό. Οι εκλογές μπορούν να γίνουν Σάββατο ή απόγευμα καθημερινής.

      • Δάσκαλε , σκότωσες την ελληνική γλώσσα , συλίβδειν=συλλήβδην, δεν μου δίνετε, εμείς θα σου δώσουμε τη δυνατότητα ; Ρώτα ένα μορφωμένο Δάσκαλο να σου μάθει ελληνικά

  2. Η απολυτη ξεφτυλα.Σε μια χωρα χρεωκοπιμενη που κοβοντε τα παντα η εννοια μας ειναι ποιο κομματικο στελεχος θα βγει.Ελεος.Μαλιστα ειναι αξιοι να πανε τους μισθους στα 100 ευρω αλλα δεν υποχωρει η κυβερνηση στα θρευταρια της να το π[αιζουν συνδικαληστες και να ζουν σε βαρος μας

  3. ΤΖ.
    Κατάρχην, αγαπητοί μου, δεν συμφωνώ με τον θεσμό πολιτικής ιδιότητας σε κοιν.λειτουργούς Δημοσίου.
    Παρ όλα αυτά. Παρακαλώ διαβάστε με…
    Οσες φορές παρέστην σε συγκέντρωση εκπαιδευτικών την ημέρα της ψηφοφορίας-εκλογής αντιπροσώπων, λέγονται και συνειδητοποιούνται τα προβλήματα της εκπαίδευσης αφ’ενός, αλλά και του μεριδίου που αναλογεί απο την γενικότερη κατάσταση. Ετσι λοιπόν, δεν γίνεται για την κοπάνα. Κάποιοι παλεύουν πολλά χρόνια για να δούμε όλοι μιαν άσπρη μέρα ή κάπως πιο φωτεινή απο την προδιαγεγραμμένη…Ακούγονται όλες οι γνώμες και έχουν την ευκαιρία οι μετέχοντες να αποκομήσουν γνώμη και για τα ευρύτερα κοινωνικά προβλήματα , αλλά στο μικροσκόπιο και με καθολική πανελλαδική συμπαράσταση. Αυτό που δεν μ’ αρέσει πάντως, είναι η μικροκομματική πολλές φορές σκοπιά που αναπόφευκτα δίνεται απο τους χρωματισμένους εκπροσώπους των κομμάτων (και τους τόχω πεί).
    Να μην σας κουράζω σεβόμενος τα δικά σας προβλήματα, ετσι;
    Παρακαλώ να δοθεί μια ενημέρωση για όλο τον κόσμο που νοιάζεται για την ημέρα αυτή.
    Να είστε καλά.

    • ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ …ΚΟΠΑΝΑ… ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΥΜΩΣΗ κλπ κλπ. πολλες φωνες μπορει να ακουγονται. κατα βαθος τι γινεται? Αν θελατε , οποιος αν ηθελε θα μπορουσε να ΑΠΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Αλλα «Ο νοών νοείτω και ουαί τω ανοήτω»……

    • Γιατι τα ιδια θα μπορουσαν να πουνε και το ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ. ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΑ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ