Τετ α τετ Βασίλη Γεωργούλη – Προκόπη Παυλόπουλου στη δενδροφύτευση στο Νοσοκομείο Κέρκυρας (με χαιρετισμούς στον Τέλη)

6
720

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα στην δενδροφύτευση του νοσοκομείου είχαμε την τιμή της παρουσίας του αξιότιμου προέδρου της δημοκρατιας (ο φίλος Βασίλης ο οποίος συμμετείχε στην δενδροφύτευση ως εθελοντής είχε σύντομη συνομιλία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ο οποίος του έδωσε επίσης τους χαιρετισμούς του για τον φίλο του Τέλη).

Ολοι μαζί για την Κέρκυρα

Στο Νοσοκομείο Κέρκυρας με το «Όλοι μαζί» ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος

Geplaatst door Enimerosi Kerkira op zondag 15 oktober 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λίγο μετά τα εγκαίνια του Μουσείου Καποδίστρια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μια στάση στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο.

Εκεί η πρωτοβουλία εθελοντών «Όλοι μαζί για την Κέρκυρα» παρέδωσε σήμερα στη Διοίκηση του Νοσοκομείου τους καρπούς μιας μεγάλης προσπάθειας που ξεκίνησε την άνοιξη και συνεχίστηκε όλο το καλοκαίρι, για τη δεντροφύτευση και τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου.
Ο Πρόεδρος ξέκλεψε λίγο χρόνο από το αυστηρό του χρονοδιάγραμμα και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από τους εθελοντές, ενώ είχε μια σύντομη αλλά εγκάρδια συνομιλία με πολίτες και φωτογραφήθηκε με εθελοντές, παιδιά, Προσκόπους και Οδηγούς.

Φωτογραφία του Petros Agathos.
Φωτογραφία του Petros Agathos.
Φωτογραφία του Petros Agathos.
Φωτογραφία του Petros Agathos.
Φωτογραφία του Petros Agathos.
+6
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζετε ότι ο σεβαστός κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε, έτσι, ουρανοκατέβατος στο Προεδρικό Μέγαρο; Απατάσθε…Ο κ. Π.Π. ως ώριμος φοιτητής έκανε τα μεταπτυχιακά τους στο Παρίσι (72-74), την εποχή που βρισκόταν εκεί ως αυτοεξόριστος ο μετέπειτα Εθνάρχης Κων. Καραμανλής. Ο κ. Π.Π. ήταν ανιψιός του μακαριστού Επισκόπου Γαλλίας Μελετίου, ενός εξαίρετου Ιεράρχη, ο οποίος είχε στενές φιλίες με τον Κ.Κ.Επανελθούσης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και του Κ.Κ. στην Εξουσία (από την Βασιλευομένη Δημοκρατία, περάσαμε στην δικτατορευομένη Δημοκρατία και τελικά στην Φαυλοκρατούμενη) επανήλθε με μεταπτυχιακό DEA της Σορβόννης και ο κ. Π.Π. όπου και διορίσθηκε, πάραυτα, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, αειμνήστου Μιχ. Στασινόπουλου. Νεαρότατος βρέθηκε σε μια σπουδαία και νευραλγική θέση με θέληση να υπηρετήσει την Πατρίδα. Συνέχισε να υπηρετεί στην ίδια θέση και επί Προεδρίας Κ.Κ., όπου τον θώκο του Δντή Διπλ. Γραφείου κατέλαβε ο έμπειρος διπλωμάτης κ. Μολυβιάτης.http://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/119575/anagnostis-i-diaionisi-tis-syntechnias-ton-ellinon-politikon/

  2. Ο κ.Π.Π. πέρασε στην Πολιτική, έγινε Υπουργός, επανήλθε ξανά στα Ανάκτορα, συγγνώμη στην Προεδρία ήθελα να πω, όπου αποχώρησε, μεγαλοπρεπώς επί Προεδρίας αειμνήστου Κωστή Στεφανόπουλου.Ο κ. Π.Π. έγινε πρώτος τη τάξει Υπουργός επί Κυβέρνησης ΝΔ (Κων. Καραμανλής Β΄) όπου, για την αντιμετώπιση του προβλήματος του κόμματος, διόρισε μερικές χιλιάδες φίλων στο Δημόσιο που τους πληρώσαμε εμείς!http://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/119575/anagnostis-i-diaionisi-tis-syntechnias-ton-ellinon-politikon/

  3. Απαλλαγή από κάθε συμμετοχή στα οικονομικά βάρη της Χώρας λόγω κρίσης. Οι μισθοί, συντάξεις διελύθησαν, επιχειρήσεις έκλεισαν, η υπερφολορόγηση, η ανεργία, η υπανάπτυξη έχουν ξεπεράσει κάθε όριο, άνθρωποι δυστυχούν, η Άμυνα παραπαίει… Οι βουλευτές-Υπουργοί κλπ. ουδεμία μείωση υπέστησαν. Κι αυτός ακόμη ο τερατώδης μισθός του σεβαστού κ. Προέδρου της Δημοκρατίας φυλάσσεται ως ιερόν δισκοπότηρον, ανέγγιχτος… Είναι μία ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα αριστοκρατών όπως, επί Κάιζερ οι Γιούγκερς και επί Λουδοβίκου ΙΔ΄ οι Ευγενείς. Μερικοί δε απ’ αυτούς έχουν ζήσει, επί μακρόν τόσο κοντά στους χώρους της εξουσίας που τους θεωρούν ιδιοκτησία τους. Έχουν πιστέψει ότι είναι πλασμένοι για να γεύονται το μέλι της Εξουσίας στην πηγή του. Νιώθουν ότι έχουν κληρονομικά δικαιώματα.

  4. Ήθελα να ήξερα τον ΓΛΥΦΤΗ «δημοσιογράφο» που έγραψε αυτό: Λίγο μετά τα εγκαίνια του Μουσείου Καποδίστρια, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μια στάση στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, δείχνοντας το κοινωνικό του πρόσωπο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ