Χίος: Πρόσφυγες στήνουν σκηνές στα δέντρα για να αποφύγουν τα λασπόνερα!

3
131

Εικόνες ντροπής στο hot spot της ΒΙΑΛ – Για μια ακόμη φορά ο καιρός έπιασε στον ύπνο τους αρμόδιους

Εικόνες που προσβάλλουν την ανθρώπινη ύπαρξη εκτυλίχτηκαν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς ξημερώματα Τρίτης στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός, εκεί όπου περίπου 400 άτομα αφέθηκαν αβοήθητα να υπομένουν τη δυνατή βροχή και το κρύο.

Όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος politischios.gr παρά τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για έντονα καιρικά φαινόμενα, η οποία ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε, η ακριβοπληρωμένη Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής φαίνεται ότι πιάστηκαν στον ύπνο, με αποτέλεσμα οι πλεονάζοντες μετανάστες να παραμένουν εκτεθειμένοι στη βροχή.

Μη έχοντας άλλη λύση, πολλοί από αυτούς χρησιμοποίησαν τις κουβέρτες που τους δόθηκαν και με τη χρήση καλαμιών έστησαν όπως- όπως πρόχειρες σκηνές είτε πάνω στο χώμα και στη λάσπη, είτε ακόμα και πάνω… στα δέντρα.
Από την άλλη η πολυπόθητη ανακοίνωση πρωτοβουλιών από το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής για μεταφορά ικανού αριθμού μεταναστών και προσφύγων σε κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας, πάνω στην οποία πόνταραν οι διοικήσεις των hotspot σε Χίο, Λέσβο και Σάμο, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα δεν ήρθε ποτέ…

Ακολουθεί το φωτορεπορτάζ του «Πολίτη»

Πηγή: Politischios.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λέτε να καθάρισε το δασάκι στα αρχαία ο Μουζουράκη για να το βρουν καθαρό οι γιατροί χωρίς σύνορα;

    Αληθεύει ότι ετοιμάζονται να επιστρέψουν στην Κω οι ΜΚΟ γιατί μύρισαν αύξηση ΛΑΘΡΟ, άρα αύξηση κερδών, από τους ταλαίπωρους που χωρίς έλεγχο από την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κανονίζουν πως θα φτάσουν στα νησιά, ποιος θα τους παραλάβει και ποιοι από αυτούς που έχουν χρήμα θα προωθηθούν μέχρι τα βόρεια σύνορα;;;;; Αριστερή αλληλεγγύη με ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ