Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για το θάνατο του Δημήτρη Σαράντη (vid)

0
620

Σε ένα θρίλερ χωρίς προηγούμενο εξελίσσεται η υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου του 31χρονου πατέρα Δημήτρη Σαράντη από τη Λάρισα.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που αποκάλυψε στην εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νιολούλη, όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ο Δημήτρης Σαράντης δεν αυτοκτόνησε στη Βιέννη, αλλά δολοφονήθηκε.

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr, η εκταφή του πτώματος που ζήτησαν οι συγγενείς του, έφερε στο φως όλα όσα κάποιοι ήθελαν να καλύψουν. Χτυπήματα στο κεφάλι, ένεση με υπερβολική δόση θανατηφόρας ουσίας και μια θηλιά στο λαιμό μετά θάνατον.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Δημήτρης ήταν πατέρας ενός νεογέννητου αγοριού, ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια με την οικογένεια του στην πόλη Μέντλινκ προάστιο της Βιέννης και εργαζόταν ως σεφ σε ελληνικό εστιατόριο με τη γυναίκα του βοηθό στην κουζίνα. Σύμφωνα με τη σύζυγο του, την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 έφυγε με το αυτοκίνητο του για την αγορά όπως συνήθιζε, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Δύο ημέρες αργότερα, ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός από τους φίλους του και τη γυναίκα του μέσα στο αυτοκίνητο του, σε πάρκινγκ αθλητικού κέντρου της περιοχής όπου έμενε. Γύρω από το λαιμό του ήταν περασμένο ένα σχοινί που ήταν δεμένο στην χειρολαβή της πίσω πόρτας.

Οι αυστριακές αρχές έκαναν λόγο για αυτοκτονία. Έκλεισαν άρον – άρον την υπόθεση χωρίς την απαιτούμενη έρευνα και έστειλαν «πακέτο» τον νεκρό νέο πίσω στην Ελλάδα, δίχως να διενεργήσουν νεκροτομή.

Η οικογένεια του δεν πείστηκε ότι ο Δημήτρης αυτοκτόνησε και ζήτησε την βοήθεια του καθηγητή Ιατροδικαστικής Ματθαίου Τσούγκα. Με καθυστέρηση επτά μηνών πραγματοποιήθηκε εκταφή της σορού του με εντολή Εισαγγελέα.

Δείτε τι αποκάλυψε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ