Δώρα Ζέμπερη: Ο δολοφόνος είναι άνδρας, νέος και αδύνατος – Ανοίγουν στόματα για το άγριο έγκλημα

0
1694

 

Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το προφίλ του δράστη που σκότωσε την 32χρονη εφοριακό στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

Τα… στόματα όσων βρίσκονταν τη στιγμή του φονικού στον τόπο του εγκλήματος ανοίγουν το ένα μετά το άλλο και η Αστυνομία συλλέγει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στο δολοφόνο.

Ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Σωκράτης Στρατής που ερευνά την υπόθεση, επισημαίνει πως ο δράστης είναι άνδρας και νέος, κάτι που αποδεικνύεται από τις γρήγορες κινήσεις του μετά το έγκλημα και τον τρόπο που κατάφερε να εξαφανιστεί.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. συνηγορούν σε αυτό και εξετάζουν το ενδεχόμενο ακόμα και να πήδηξε τη μάντρα του νεκροταφείου και να εξαφανίστηκε προς τις γραμμές του τρένου στον ΗΣΑΠ.

Διαβάστε επίσης: Έτσι σκότωσαν τη Δώρα Ζέμπερη – Το μαχαίρι είναι στο Νεκροταφείο

Μαρτυρίες μάλιστα κάνουν λόγο για έναν άνδρα 30 – 40 ετών, αδύνατο και μεσαίου αναστήματος.

Ο μάρτυρας, που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Epsilon», περιέγραψε τις πρώτες στιγμές, όταν όσοι βρίσκονταν στο νεκροταφείο είδαν τη Δώρα Ζέμπερη νεκρή. Πως κάποιος έλεγε «καλέστε ασθενοφόρο και αστυνομία».

«Μετά από 5-10 λεπτά, παρατήρησα έναν ύποπτο ο οποίος φορούσε πορτοκαλί μπλουζάκι, τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο και παπούτσια μπλε σκούρα. Φάνηκε ψύχραιμος, είπε μια κουβέντα, πως «δεν κατάλαβα τίποτα»» είπε ο μάρτυρας. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο άνδρας αυτός βγήκε από την κεντρική είσοδο του νεκροταφείου και κατευθύνθηκε προς τη λεωφόρο Ηρακλείου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ