Απίστευτο: Τράκαρε δύο φορές μέσα σε μία μέρα και βγήκε σώος!

0
966

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στο νομό Λασιθίου. 63χρονος άνδρας τράκαρε δύο φορές μέσα στη διάρκεια της μέρας στους δρόμους του νομού. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως ο άνδρας βγήκε σώος και σχεδόν αβλαβής από την περιπέτεια του.

Το πρώτο τρακάρισμα σημειώθηκε το πρωί στο επαρχιακό δίκτυο της Σητείας. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σητείας όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το χέρι του και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παράλληλα για προληπτικούς λόγους και για να διαπιστωθεί αν φέρει σοβαρότερα τραύματα, διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου του έγιναν εξετάσεις και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και εξετάστηκε από νευροχειρουργό για τυχόν κρανιοεγκεφαλικές βλάβες.
Τελικά η διάγνωση όλων συνέτεινε ότι πέρα από το σπάσιμο στο χέρι και τα ελαφρά τραύματα και εκδορές στα πόδια δεν υπήρχε κάποια άλλη ανησυχητική βλάβη.

Ο 63χρόνος επέστρεφε στο σπίτι του από το Βενιζέλειο και τράκαρε εκ νέου στο δρόμο προς τον Άγιο Νικόλαο με αποτέλεσμα να διακομιστεί εκ νέου στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ευτυχώς διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά πως δεν έφερε κάποιο νέο τραυματισμό.

Πηγή: www.anatolh.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ