Μυστήριο με Δώρα Ζέμπερη: Γιατί δε βρέθηκε ποτέ η τσάντα της. Αποκάλυψη της μητέρας για δολοφόνο

1
1397

Γιατί δε βρέθηκε ποτέ η τσάντα της Δώρας Ζέμπερη; Τι αποκάλυψε η μητέρα για τον δολοφόνο;

Σε δύο χαρτοπετσέτες που το αίμα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη και οι οποίες βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας στο δεύτερο νεκροταφείο Αθηνών, βρέθηκε το βιολογικό υλικό του φερόμενου ως δράστη, που κατακρεούργησε την 32χρονη εφοριακό.

 

Αυτό τονίστηκε, μεταξύ άλλων, από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής κατά τη σημερινή παρουσίαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης από τον 58χρονο.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, που είναι τοξικομανής, φεύγοντας από το κοιμητήριο – πηδώντας από τη μάντρα πέταξε το μαχαίρι και την ματωμένη του μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της δολοφονίας, καθώς και την τσάντα του θύματος, για την οποία επέστρεψε αργότερα και την έκαψε.

Στη συνέχεια ο 58χρονος πήγε στην περιοχή της Ομόνοιας για να πωλήσει το κινητό τηλέφωνο, έναντι 20 ευρώ, της άτυχης γυναίκες, όπου εντοπίστηκε και το στίγμα του. Η εικόνα του φερόμενου ως δράστη έχει καταγραφεί από βιντεοκάμερα του καταστήματος.

Ξέσπασε η αδελφή της Δώρας: Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου

«Θάνατος στο φονιά», αναφέρει σε μία άλλη οργισμένη ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Ζέμπερη, «ανεβάζοντας» μάλιστα και το βίντεο από την επεισοδιακή προσαγωγή του δολοφόνου στον ανακριτή

Ξέσπασε η αδελφή της Δώρας Ζέμπερη, Κωνσταντίνα, μετά τη σύλληψη του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της άτυχης εφοριακού και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του 58χρονου.

«ΖΗΤΩ παραδειγματική τιμωρία για το δολοφόνο της αδελφής μου… μας σκότωσε τον άγγελό μας… μπορεί στην θέση της να ήταν η δική σας αδελφή ή το παιδί σας ευχαριστώ για τα μηνύματα σας δικαίωση για την ψυχή του αγγέλου μας»… έγραψε στο προφίλ στο Facebook της η μικρότερη αδελφή της άτυχης εφοριακού.

«Θάνατος στο φονιά», αναφέρει σε μία άλλη οργισμένη ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Ζέμπερη, «ανεβάζοντας» μάλιστα και το βίντεο από την επεισοδιακή προσαγωγή του δολοφόνου στον ανακριτή.

Η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη, όπως είναι αναμενόμενο, βρίσκεται σε τραγική κατάσταση. Η ίδια υποστηρίζει πως η δολοφονία της κόρης της ήταν προμελετημένη. Η κ. Γεωργία επιμένει, σε συνέντευξης της που πραγματοποιηθεί αυτή την ώρα, ότι η δολοφονία της κόρης της ήταν προμελετημένη καθώς υποστηρίζει πως τον δολοφόνο της Δώρας τον είχε δει στη γειτονία και πως παρακολουθούσε τη νεαρή εφοριακό.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι «Ε», αποκάλυψε τόσο τον Γολγοθά που περνά η οικογένεια, όσο και πτυχές του χαρακτήρα της άτυχης 32χρονης.

Μιλώντας για την κόρη της, Δώρα Ζέμπερη, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ευαίσθητο, ευγενικό και με αυξημένο το αίσθημα της βοήθειας προς τον συνάνθρωπο.

Η κ. Γεωργία ανέφερε χαρακτηριστικά πως ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη της έπεσε θύμα τέτοιας άγριας δολοφονίας, αφού όπως είπε «δεν πείραζε ούτε μυρμήγκι»

«Αυτό το κάθαρμα σκότωσε το παιδί μου. Που ούτε με λουλούδι δεν το άγγιζες. Η ποινή που του αξίζει είναι ο θάνατος» είπε η άτυχη μητέρα.

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να αποδοθεί η εσχάτη των ποινών. Το μόνο που του αξίζει είναι ο θάνατος» τόνισε η κ. Γεωργία. «Ήταν ένα παιδί που μόνο καλό έκανε, ήμουν πολύ περήφανη. Ήταν πολύ χαμηλών τόνων, δεν ήθελε να δείχνεται» προσέθεσε.

«Ήταν ένα δώρο θεού για μένα. Όπως την έλεγαν Δώρα, ήταν ένα δώρο θεού για μένα»

Της λέγαμε να μην πηγαίνει στον τάφο

Η μητέρα της 32χρονης εφοριακού ανέφερε επίσης η οικογένεια είχε περάσει πολλά τελευταία. Η Δώρα επίσης είχε πληγωθεί πολύ από τον θάνατο του παιδικού της φίλου που σκοτώθηκε στην Πάτρα, και στον τάφο του οποίου είχε πάει το απόγευμα που δολοφονήθηκε.

«Ήταν ένα παιδί που στήριζε την Δώρα, ήταν φίλοι χρόνια. Στενοχωρήθηκε πάρα πολύ όταν πέθανε. Της λέγαμε να μην πηγαίνει για να μην πληγώνεται, αλλά δε μπορούσαμε και να το απαγορεύσουμε. Γιατί κι εγώ πήγαινα στον τάφο του αδερφού μου».

«Είναι υπεύθυνοι όλοι στο νεκροταφείο»

«Ήταν κάτι σαν ησυχαστήριο γι αυτήν το να πηγαίνει εκεί με όσα έχουμε τραβήξει. Κι εγώ η ίδια πηγαίνω 30 χρόνια στα νεκροταφεία. Τελευταία είχα πάει και σε αυτό το νεκροταφείο. Τέτοια ασυδοσία δεν είχα ξαναδεί σε νεκροταφείο. Είναι υπεύθυνοι όλοι εκεί μέσα γι αυτό που συνέβη. Ζήτησε βοήθεια το παιδί και δεν το βοήθησε κανένας. Αδιαφόρησαν.

Χαμός με τους δημοσιογράφους στην παρουσίαση της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Την αντίδραση των δημοσιογράφων προκάλεσε η διαρροή φωτογραφιών του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Λίγο πριν ξεκινήσει στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) η προγραμματισμένη παρουσίαση σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι διαπιστευμένοι αστυνομικοί συντάκτες αντέδρασαν έντονα και επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα.

Σημειώνεται πως πρόκειται για φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία και αποτελούν προανακριτικό υλικό. Η μία φωτογραφία μάλιστα είναι από το αρχείο της Σήμανσης και είναι παλαιότερη, που περιλαμβάνεται στον φάκελο του κατηγορουμένου στην Ασφάλεια, ενώ οι υπόλοιπες είναι από κάμερα ασφαλείας του καταστήματος, στο οποίο ο 58χρονος φερόμενος ως δράστης πούλησε το κινητό της εφοριακού.

Αρκετοί δημοσιογράφοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαρροή των εν λόγω φωτογραφιών, χρησιμοποιώντας μάλιστα υψηλούς τόνους, ενώ δεν έλειψαν και χαρακτηρισμοί επί προσωπικού για τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Χρήστο Παπαζαφείρη.

Όπως παραδέχθηκε ο Χρήστος Παπαζαφείρης, ο υπεύθυνος για τη διαρροή των φωτογραφιών θα τιμωρηθεί, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν πείστηκαν από την τοποθέτησή του

fimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχασε την κόρη της και τρέχει στην Τατιάνα. Ο δολοφόνος εκτός από σουγιά είχε και χαρτοπετσέτες μαζί του. Πόσοι από σας (άντρες) κυκλοφορείτε με χαρτοπετσέτες στις τσέπες σας; Πόσα μαστούρια γνωρίζετε που είναι σε θέση να σκεφτούν τόσο λογικά; Πόσοι από εσάς ξεχωρίζετε ένα iphone 4 από ένα iphone 5;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ