Πρώτος νεκρός από την κακοκαιρία ένας 57χρονος – Παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Κέρκυρα (ΦΩΤΟ)

0
1064
Έντονα είναι τα καιρικά φαινόμενα στο Νότιο Συγκρότημα της Κέρκυρας, με τον πρώτο νεκρό της κακοκαιρίας… παράλληλα σημειώθηαν: ανεμοστρόβιλος, ματαίωση πτήσεων, ζημιές στον οδικό δίκτυο και διακοπές ηλ. ρεύματος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, νεκρός από πνιγμό 57χρονος που παρασύρθηκε από χείμαρρο με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Σάντα Μπάρμπαρα.
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάρσησης του άτυχου 57χρονου, ο οποίος δεν κατάφερε να βγει από το αμάξι του, όταν ξαφνικά στον δρόμο προς το σπίτι του ένας χείμαρρος ακινητοποίησε το όχημα. Η σύζυγος και τα παιδιά του κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο, ενώ ο σύζυγος εγκλωβίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφοριες ο 57χρονος έφτασε στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής, για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με την σύζυγο του και την κόρη του. Ο άτυχος άνδρας ζούσε στην Αγγλία και είχε έρθει για διακοπές στη Σάντα Μπάρμπαρα – Περιβόλι Κέρκυρας.
 Ανεμοστρόβιλος έπληξε την Νότια Κέρκυρα. – Εκτεταμένες ζημιές. 
Εκτεταμένες είναι οι ζημιές στον περιφερειακό δρόμο της Λευκίμμης, σε σπίτια και δρόμους, από ανεμοστρόβιλο που πέρασε σήμερα το βράδυ. Οι περιοχές που έχουν μεγάλο πρόβλημα είναι η Λευκίμμη Κέρκυρας, όπου έχει μείνει η περιοχή χωρίς ρεύμα, ενώ έχει φουσκώσει και το Ποτάμι της Λευκίμμης. Επίσης πρόβλημα υπάρχει και στον Άγιο Γεώργιο, τα Μελίκια και το Περιβόλι. Σύμφωνα με τον Περιφεριακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τις περιοχές Μαραθιά, Άγιο Γεώργιο, ενώ έχουν σημειωθεί και ζημιές σε κολώνες της ΔΕΗ και σπίτια. Μαραθιάς Κέρκυρας: Κατολίσθηση δρόμου. Λευκίμμη Κέρκυρας (Εκκλησία, Νεκροταφείο)
corfutvnews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ