Ανείπωτος θρήνος για 38χρονο Γιάννη Ρούμελη, Μάνδρα: «Τον βρήκαν νεκρό στην…»

0
3474

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του Γιάννη Ρούμελη (pic+vid)

Νεκρός βρέθηκε ο 38χρονος Γιάννης Ρούμελης, που αγνοούνταν στη Μάνδρα.

Δεν έχει τέλος η τραγωδία από τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο καθώς λίγο μετά τις 11 το πρωί το Λιμενικό ανακοίνωσε ότι εντόπισε δύο σορούς στη θαλάσσια περιοχή της Ελευσίνας, ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό των θυμάτων στα 19.

Η μια από τις σορούς είχε, μάλιστα, σφηνωθεί σε βράχια πίσω από τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της ομάδας υποβρυχίων καταστροφών προκειμένου να ανασυρθεί.

Και οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπως και η σορός που νωρίτερα είχαν εντοπίσει οι πυροσβέστες σε επιχείρηση στην Μάνδρα.

Εκεί έγινε η αναγνώριση από τους συγγενείς τους και όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για τον 38χρονο οδηγό φορτηγού Γιάννη Ρούμελη.

Ο 38χρονος Γιάννης Ρούμελης, είναι ένας από τους νεκρούς των φονικών πλημμυρών στη Μάνδρα Αττικής.

Ο άτυχος οδηγός νταλίκας εργαζόταν σε εταιρεία από τις Λιβανάτες Φθιώτιδας και το πρωί της Τετάρτης, είχε ξεκινήσει από την περιοχή της Μάνδρας με προορισμό τη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα την Αταλάντη.

Ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε στο τηλέφωνο για να του πει ότι κινδυνεύει ήταν ο Γιάννης Τσέκος, ιδιοκτήτης της νταλίκας. Η μαρτυρία του συγκλονίζει.

Ο κ. Τσέκος έφτασε μέχρι τη Μάνδρα, κινδυνεύοντας ακόμη και ο ίδιος για να βοηθήσει τον 38χρονο οδηγό του. Κατάφερε να βρει την κατεστραμμένη νταλίκα, αλλά δυστυχώς κανένα ίχνος από τον Γιώργο Ρούμελη.

2 copy

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδος, περιγράφει πως έζησε την καταστροφή στη Μάνδρα Αττικής ενώ αποκαλύπτει την τελευταία συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Ρούμελη.

«Με έπιασε κακοκαιρία και έχω σταματήσει στις καντίνες… Έχει πλημμυρίσει ο τόπος και πέφτουν αυτοκίνητα πάνω μου! Δεν έχω μπαταρία…» ήταν οι τελευταίες κουβέντες του άτυχου οδηγού προς τον ιδιοκτήτη της νταλίκας.

«Έκανα αγωνιώδεις προσπάθειες να φτάσω. Θα πνιγόμασταν κι εμείς. Όταν έφτασα, αντίκρυσα ένας χάος. Πεθαμένοι, νεκροί μέσα στα βυτία! Δρόμοι κομμένοι, ποτάμια! Ψάχναμε 48 ώρες για το φορτηγό και χθες εντοπίσαμε το κοντέινερ που είχε πίσω το φορτηγό που ήταν 18 μέτρα. Μετά βρήκαμε την καρότσα και το αυτοκίνητο. Ο άνθρωπος δεν ήταν μέσα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ