Θεσσαλονίκη: Η στιγμή της εισβολής σε πολυκατάστημα για τη Black Friday – Σπρωξίματα και φωνές στην είσοδο [pics, vids]

0
598

H Black Friday έφτασε ξανά στη Θεσσαλονίκη και οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν σε μεγάλα πολυκαταστήματα όταν άνοιξαν κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Από τα ξημερώματα, κυρίως νεαρά άτομα, στήθηκαν στην ουρά έξω από μεγάλα καταστήματα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, για τις εκπτώσεις της Black Friday.

Οι ουρές σχηματίστηκαν από πολύ νωρίς και τα άτομα περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες των καταστημάτων στις 08.00 το πρωί, προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή. Μάλιστα, όταν άνοιξε μεγάλο πολυκατάστημα στο κέντρο της πόλης, οι συγκεντρωμένοι καταναλωτές άρχισαν να χειροκροτούν και στη συνέχεια να σπρώχνονται για να περάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα ενδότερα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και φέτος ανάμεσα στους καταναλωτές που έσπευσαν στα εμπορικά καταστήματα, είναι και μικροί μαθητές. Την τιμητική τους έχουν κυρίως τα ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και προϊοντα gaming. Δείτε τι συνέβη στο επόμενο βίντεο όταν άνοιξε γνωστό πολυκατάστημα…

Black Friday: Σπρωξίματα στην είσοδο καταστήματος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είχε καλέσει μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες να συμμετέχουν στο Black Friday προσέχοντας ωστόσο το πλαίσιο που διέπει την ημέρα.

Θεσσαλονίκη: Ουρές στα καταστήματα πριν ξημερώσει

Από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη ή για την ακρίβεια πριν καν ξημερώσει είχαν σχηματιστεί ουρές σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών λόγω Black Friday.

Πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να… πετύχουν τις προσφορές στην αρχή τους και πριν κάποια προϊόντα εξαντληθούν και έτσι στήθηκαν από τις 04:00 στη σειρά έξω από τα καταστήματα.

Μάλιστα, ανάμεσα τους υπάρχουν και μαθητές, οι οποίοι έκαναν «κοπάνα» από το σχολείο τους, για να προλάβουν τις υπερπροσφορές. To Playstation βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτίμησης των καταναλωτών, ενώ ακολουθούν διαφόρων ειδών ηλεκτρονικές συσκευές, όπως laptops, tablets ή κάμερες, αλλά και βιβλία ή άλλα είδη.

Πηγή: seleo.gr, voria.gr, thestival.gr,

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ