Το κόλπο του ντελιβερά αποκαλύφθηκε 4 μήνες μετά – «Λύγισε» στους αστυνομικούς!

0
1710

Η συγκέντρωση ενοχοποιητικών στοιχείων από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, εν αγνοία του «θύματος» έβγαλε «λαβράκι».

Χθες Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, το θύμα κλήθηκε από τους Αστυνομικούς για συμπληρωματική κατάθεση, στο πλαίσιο των ερευνών της υπόθεσης. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας, ο νεαρός «λύγισε» και ομολόγησε πως στις 7 Αυγούστου του 2017, σκηνοθέτησε σε βάρος του ληστεία, για να δικαιολογήσει την υπεξαίρεση 400 ευρώ από την επιχείρηση που εργαζόταν ως ταχυμεταφορέας φαγητού.

Συγκεκριμένα το υποτιθέμενα περιστατικο συνέβη στη συμβολή των οδών Μειλίχου και Ορφανίδου στην Πάτρα και σύμφωνα με τα όσα είχε καταγγείλει στις αστυνομικές αρχές, ο νεαρός και ενώ βρισκόταν εν ώρα εργασίας, δέχθηκε επίθεση από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, οι οποίοι του αφαίρεσαν με την βία το τσαντάκι μέσης, που περιείχε το χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άνδρας μετά την ομολογία του συνελήφθη για ψευδή ανομοτί κατάθεση και θα οδηγηθεί για τα περαιτέρω στον Εισαγγελέα Πατρών.

Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό σκηνοθετημένης ληστείας, που καταγράφεται στο δελτίο αστυνομικών συμβάντων στην Πάτρα. Υπενθυμίζεται η περίπτωση της 36χρονης λογίστριας του Αρσακείου Πατρών, με την υπεξαίρεση 80.000 ευρώ από τα ταμεία του σχολικού συγκροτήματος και ο 27χρονος υπάλληλος – αδελφός ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, που έπαιξε 2.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια.

Πηγή: tempo24.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ