Θρήνος στην Ελληνική TV. Έφυγε από την ζωή ο παρουσιαστής Γιάννης Κασαπάκης

0
1890

Αλήθεια δεν μπορώ να το πιστέψω. Έτσι ξαφνικά. Τον πρόδωσε η καρδιά του… τον ήθελε ο Θεός κοντά του… τι να πώ και τι να γράψω. Αυτη η δουλειά μας. Είναι φορές που την μισώ. Όσο και να την γουσταρώ και να την αγαπώ, υπάρχουν στιγμές που θέλω να χαθώ. Να μην μαθαίνω τίποτε κακό.

Απαρηγόρητοι οι φίλοι του στο FB Δύσκολες στιγμές περνά ο παρουσιαστής μετά την απώλεια του στενού του συνεργάτη. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του με ένα ομολογουμένως συγκινητικό μήνυμα.

«Αντίο Γιάννη , ήσουν από τους καλύτερους συνεργάτες που είχα ποτέ. Δεν μπορώ να φανταστώ γυρίσματα στην Αθήνα για το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ χωρίς εσένα. Ο επαγγελματισμός σου, η συνέπεια και η ευγένεια σου ήταν μοναδικά. Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι την περασμένη εβδομάδα ήμασταν μαζί και ότι τελικά ήταν η τελευταία φορά που σε είδα και που δουλέψαμε μαζί». Ο λόγος για τον παρουσιαστή της εκπομπής «ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ» Τάσο Τρύφωνος, και τον Ιωάννη Κασαπάκη ο οποίος ήταν συνεργάτης στο εξωτερικό συνεργείο της εκπομπής στην Αθήνα. Οι φίλοι του εκλιπόντος τον αποχαιρέτησαν και εκείνοι γράφοντας του μηνύματα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκλονιστικό το μήνυμα της αδερφής της γυναίκας του για τον ίδιο και την κόρη του Γιάννη: «Ο Γιάννης ήταν ένας άγγελος.Μου έλεγε Κατερινούδη όλα καλά?Όταν παντρεύτηκε με την αδερφή μου ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου.Αδερφουλη θα σε αγαπώ πάντα.Θα είμαι πάντα δίπλα στο Στελινάκι μας και στην Νικούλα.Μας άφησες νωρίς.Μας άφησες ξαφνικά και πονάμε αδερφούλη.Ήσουν ο μπομπο μάστορας.Ήσουν η χαρά της ζωής και της ευγένειας.Η καλοσύνη σου δεν είχε όρια.Αγαπούσες τα παιδιά μου και πάντα με συμβούλευες.Αχ!Πόσο θα μου λείψεις. Το σπίτι σας άδειασε Γιάννη μου.Παντού γύρω ότι είχες φτιάξει μαρτυρούν την απουσία σου.Ράγισε η καρδιά μου σήμερα όταν η Στελίνα μας μου είπε θέλω τον μπαμπά μου πίσω.Τί να απαντήσω σε αυτά τα μάτια τα μεγάλα.Αχ!Γιάννη μου μας λείπεις.Τίποτε πια δεν θα είναι ίδιο.Χάσαμε τις ισορροπίες μας στην οικογένεια».

Γιαννακη να είσαι καλά εκεί που πήγες. Υπέροχο παιδί. Συνεργάτης άξιος και δίκαιος!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ