Δεύτερο χειρουργείο για τη Ματούλα: «Μου πήραν κόκκαλο από την αριστερή πλευρά της λεκάνης για να…»

0
397

Δεύτερο χειρουργείο για τη Ματούλα: «Μου πήραν κόκκαλο από την αριστερή πλευρά της λεκάνης για να…»

Με αφορμή δημοσίευμα που ήθελε να έχει γίνει στη Ματούλα έξωση και να μένει στο δρόμο, μίλησε στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Όπως λεγόταν, ο σπιτονοικοκύρης της έχει βάλει μπροστά τη διαδικασία της έξωσης και είχε πει στην εφημερίδα espresso:«Το πολύ πολύ, θα στήσω ένα αντίσκηνο στη Δεξαμενή και το πρωί θα έχω και πρωινό από το καφέ μπαρ, που βρίσκεται εκεί… Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που μένω τα τελευταία τρία χρόνια στο Κολωνάκι έχει ξεκινήσει δικαστική διαδικασία έξωσής μου, ενώ δεν του χρωστάω ούτε ένα ενοίκιο. Δυστυχώς, ενώ ψάχνω αρκετό καιρό να βρω σπίτι για να μετακομίσω, δεν μπορώ να βρω τίποτα στα τετραγωνικά που ζητάω, γιατί στο Κολωνάκι τον τελευταίο καιρό όλα τα μικρά διαμερίσματα γίνονται ανάρπαστα με τον νέο τρόπο ενοικίασης Αirbnb και δεν δίνονται σε μεμονωμένους ενοικιαστές. Έτσι έφτασα στο σημείο να γνωστοποιήσω το πρόβλημα στο facebook, μπας και κάποιος φίλος γνωρίζει κάτι και με ειδοποιήσει στο messenger. Δυστυχώς, και πάλι δεν μπορώ να βρω κάτι».
H Ματούλα είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»: «Έληξε το συμβόλαιό μου, δεν με πετά κανείς έξω από το σπίτι… Έγινε ολόκληρο θέμα, κανείς δεν με πετά έξω… Ναι έχω να κάνω δεύτερο χειρουργείο, το πρώτο το έκανα πριν έξι μήνες. Είχα μπει στον Ευαγγελισμό για να μου πάρουν κόκκαλο από την αριστερή πλευρά της λεκάνης μου να μου κάνουν γνάθο… να έχω κάτι αντίστοιχο. Τώρα είναι η ώρα που θα ξανακάνω χειρουργείο, μετά την Πρωτοχρονιά. Θέλω να βρω σπίτι πριν μπω χειρουργείο…»!

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Ματούλα!

Πηγή: gossip-tv.gr/
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ