“Ράγισαν” και οι πέτρες στο τελευταίο “αντίο” του 21χρονου Χρήστου

0
471
Ανείπωτος ο πόνος για τους γονείς του που τον “έχασαν” μπροστά στα μάτια τους 

“Ράγισαν” και οι πέτρες στην κηδεία του αδικοχαμένου 21χρονου Χρήστου Στεφανάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Τετάρτης στο πολύνεκρο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και στοίχισε επίσης τη ζωή στην μέλλουσα γυναίκα του, την 20χρονη Μαίρη και την 41χρονη μητέρα της.

xristos2

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός του άτυχου Χρήστου, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένεια τους, που αντί για τις επικείμενες χαρές του αρραβώνα των δύο νέων παιδιών, ντύθηκαν στα μαύρα και πενθούν για τον πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Χερσονήσου, φίλοι και συμφοιτητές του Χρήστου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό παιδί, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους,

xristos6

αλλά και να συμπαρασταθούν στους τραγικούς γονείς, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους να “χάνεται” το παλικάρι τους.

 

xristos7

«Φύγατε μαζί αγκαλιασμένοι»: Σπαρακτικά μηνύματα για τον χαμό της Μαρίας και του Χρήστου

Δείτε τις αναρτήσεις

«Φύγατε μαζί αγκαλιασμένοι» είναι μία από τις εκφράσεις… αποχαιρετισμού που χρησιμοποιούν φίλοι της Μαρίας και του Χρήστου που έχασαν την ζωή τους στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε χθες στην Κρήτη.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ο Χρήστος Στεφανάκης, από την Χερσόνησος,  η μέλλουσα σύζυγός του, Μαρία Κωστίδη από την Τήλο και η μητέρα της, Δέσποινα, βρήκαν τραγικό θάνατο στην Αγία Πελαγία.

Η είδηση του θανάτου τους συγκλόνισε την Κρήτη, την Τήλο αλλά και όλο το πανελλήνιο ενώ δεκάδες φίλοι τους αποχαιρέτησαν μέσω διαδικτύου.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις

 polynekro-fb polynekro-fb1 polynekro-fb2 polynekro-fb3

«Μανούλα και κόρη αγαπημένες μία ζωή, έτσι και έφυγαν μαζί»

Σπαρακτική είναι και η ανάρτηση της οικογενειακής φίλης της Δέσποινας που περιγράφει την αγάπη που είχαν μάνα και κόρη.

«Μανουλα και κορη αγαπημενες μια ζωη ετσι και εφυγαν μαζι ωστε να μην χωρισουν ετσι θελησε μια ανωτερη δυναμη που εμεις δεν ειμαστε σε θεση να κατανοησουμε το γιατι……..παρακαλω απο καρδιας ολους σας την προσευχη σας και την θετικη σας σκεψη στον πατερα που πολεμαει για την ζωη του και στην μικρη κορη που εχει να αντιμετωπισει τον τεραστιο πονο της απωλειας μαμας και αδερφης…….να ειστε ολοι σας καλα και σας ευχαριστω παρα πολυ για την συμπαρασταση σας!!!!!!»

kladakh-filh

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ