Εξέλιξη ΣΟΚ στην υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη: «Μου έδιναν 30.000 ευρώ για να τη σφάξω»

0
677

 

Δώρα Ζέμπερη: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρει στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη η συμπληρωματική κατάθεση του 58χρονου δράστη – Το πολυσέλιδο υπόμνημα – Οι ηθικοί αυτουργοί – Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ANT1, o 58χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη έστειλε στις 22/12 στον 18ο ανακριτή μία πολυσέλιδη επιστολή στην οποία αποκαλύπτει ότι δεν δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη με σκοπό να τη ληστέψει αλλά γιατί άλλοι τον έβαλαν να το κάνει.

Ο 58χρονος δράστης κάνει λόγο για δύο άνδρες τους οποίους μάλιστα όπως αναφέρει μπορεί να κατονομάσει, ωστόσο δεν το κάνει διότι φοβάται για τη ζωή του.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την επιστολή του δράστη του πρόσφεραν 30.000 ευρώ για να σκοτώσει τη Δώρα Ζέμπερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες του έδωσαν φωτογραφίες της Δώρας προκειμένου να μπορέσει εύκολα να την αναγνωρίσει. Ο δράστης την παρακολουθούσε για πολλές ημέρες την νεαρή κοπέλα και στη δουλεία και στο σπίτι αλλά και στο νεκροταφείο όπου στις 18 Οκτωβρίου την σκότωσε με 14 μαχαιριές.

Σημειώνεται επίσης ότι στο κείμενό του ο 58χρονος αναφέρει με λεπτομέρειες πόσο συχνά και πού συναντούσε τους άνδρες αυτούς.

Τι λέει ο δικηγόρος του πατέρα

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη, Αποστόλης Λύτρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1 και είπε ότι έρχονται νέα στοιχεία και εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης εφοριακού.

«Θα δούμε αν όντως ισχύουν αυτά που κατέθεσε ο κατηγορούμενος. Δε αρνείται ότι ήταν αυτός που έκανε το έγκλημα, αλλά αναφέρει ότι υπήρχαν ηθικοί αυτουργοί», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί όπως προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 στην gallery του άρθρου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ