Νέα αποκάλυψη: “Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν δεμένη με χειροπέδες”

0
862

Η Ειρήνη Λαγούδη ήταν δεμένη με χειροπέδες και σε στάση προσευχής, λέει τώρα ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας που ασχολείται με την υπόθεση της 44χρονης από την Αιτωλοακαρνανία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το περίεργο ωστόσο είναι ότι συγγενικό πρόσωπο της άτυχης γυναίκας έχει ήδη δώσει εντελώς αντίθετη περιγραφή. Έχει αναφέρει ότι τα χέρια της 44χρονης ήταν πίσω από τον κορμό της.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ωστόσο επιμένει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και λέει πως βρήκε στον χώρο πλαστικές χειροπέδες, τα γνωστά tire aps, δηλαδή και αναφέρει πως το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν σημάδια στα χέρια της ή και μέρη του πλαστικού στη σορό της οφείλεται στο γεγονός ότι υπήρξε φωτιά και ίσως στο ότι είχε μακρυά μανίκια.

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο ιδιωτικός ερευνητής η ιατροδικαστική έρευνα ουσιαστικά ενισχύει το σενάριο της αυτοκτονίας. Ωστόσο οι συγγενείς της 44χρονης πιστεύουν πως υπήρξε εγκληματική ενέργεια και έτσι κατέθεσαν μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο.

Σε κάθε περίπτωση, φως στις συνθήκες θανάτου της αδικοχαμένης μητέρας τριών παιδιών αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, το πόρισμα των οποίων αναμένονται από μέρα σε μέρα. Τα αποτελέσματα ενδεχομένως να δώσουν απάντηση και στο πολύ κρίσιμο ερώτημα, αν η 44χρονη είχε τις αισθήσεις της την ώρα της φωτιάς ή είχε πάρει (ή τής είχε χορηγηθεί) κάποιο φάρμακο που δεν τής άφησε περιθώρια αντίδρασης.

ΡΑΚΟΣ Η ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ

Στο μεταξύ, πληροφορίες θέλουν τη σύζυγο του ορθοπεδικού, ο οποίος φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με την άτυχη χήρα, να είναι ψυχικό ράκος τον τελευταίο καιρό. Η γυναίκα του γιατρού, η οποία άθελά της βρέθηκε σε μια δίνη αποκαλύψεων που σχετίζονται με τις συνθήκες θανάτου της ευκατάστατης χήρας από την Κατοχή, φέρεται ότι παραμένει κλεισμένη στο σπίτι της και δεν δέχεται να δει κανέναν. Οι ίδιες πηγές συμπληρώνουν μάλιστα ότι είναι άφαντη και από το νοσοκομείο της περιοχής όπου εργάζεται ως νοσηλεύτρια και ότι οι συνάδελφοί της έχουν να τη δουν από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ