Ανθή Λινάρδου: Το σατανικό σχέδιο του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

0
994

Επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες ο δολοφόνος της Ανθής Λινάρδου – Σχεδίαζε να προκαλέσει σωματική βλάβη στην πεθερά του

Στις 25 Ιανουαρίου του 2018 θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, ο σύζυγος της Ανθής Λινάρδου, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της άτυχης 37χρονης, την οποία αφού σκότωσε στο σπίτι τους στο Βελβεντό Κοζάνης, έθαψε σε χωράφι που μάλιστα φρέζαρε για να κρύψει τα ίχνη του.

Τώρα, ο 42χρονος δολοφόνος οδηγείται και πάλι στα δικαστήρια, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι συμφώνησε με συγκρατούμενό του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών, όπου εξέτιε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, κατά τη διάρκεια της άδειας του δεύτερου, αυτός να προκαλέσει σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου.

Το καλοκαίρι του 2017 ο συζυγοκτόνος μεταφέρθηκε από τις φυλακές των Γρεβενών στις φυλακές της Λάρισας. Σύμφωνα με την δικηγόρο του, Ασημίνα Μαγγόλα, η μεταγωγή του πραγματοποιήθηκε για υπηρεσιακούς λόγους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διερεύνηση της κατηγορίας του 42χρονου, ξεκίνησε από τηλεφώνημα – καταγγελία που δέχθηκε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση αυτή

Πηγή: kozanilife.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ