Ηράκλειο: Πέθανε από τσίμπημα μέλισσας μέσα σε λίγα λεπτά – Οι τελευταίες στιγμές της άτυχης γυναίκας!

0
766

Το τσίμπημα της μέλισσας αποδείχτηκε θανατηφόρο, το πρωί της Τρίτης (06-02-2018), για μια άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα από τις Καμάρες Μεσαράς στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Αν και ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και μεταφέρθηκε άμεσα στο Περιφερειακό Ιατρείο Τυμπακίου και από εκεί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, τελικά ο οργανισμός της δεν άντεξε και η ίδια κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς της ανθρώπους.

Η γυναίκα ήταν αλλεργική και είχε στο σπίτι της την ειδική ένεση αλλά αυτή τη φορά το τσίμπημα αποδείχτηκε μοιραίο για την ζωή της.

Η κηδεία της θα τελεστεί το μεσημέρι στις Καμάρες και ο πόνος για την οικογένεια της είναι ανείπωτος ενώ βαρύ είναι και το κλίμα στην τοπική κοινωνία, καθώς επρόκειτο για μία ιδιαιτέρως αγαπητή και καλοσυνάτη γυναίκα!

Περιπέτεια για γυναίκα στα καλά καθούμενα

Εν τω μεταξύ ένα αρκετά ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε χθες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, με «πρωταγωνίστρια» μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η τυχερή – μέσα στην ατυχία της – γιαγιά τραυματίστηκε, καθώς φέρεται να δέχτηκε επίθεση από ένα πρόβατο που την… κουτούλησε. Το απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στο χωριό Πηγαϊδάκια της Μεσσαράς.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, αφού δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Όπως έγινε γνωστό, η γιαγιά τραυματίστηκε στη σπονδυλική στήλη, αλλά και το πρόσωπο.

Έτσι, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διακομιστεί στο εφημερεύον νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Η γιαγιά μεταφέρθηκε τελικά με ασθενοφόρο στο ΠΑΓΝΗ.

Πηγή: neakriti.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ