Ειρήνη Λαγούδη Νέο ΒΙΝΤΕΟ: Μυστήριο με το τζιπ που ακολουθούσε η 44χρονη λίγο πριν πεθάνει

0
595

Ειρήνη Λαγούδη: Μυστήριο με το τζιπ που ακολουθούσε η 44χρονη λίγο πριν πεθάνει

Κορυφώνεται το θρίλερ του θανάτου της 44χρονης μητέρας – Η οικογένειά της αναζητά απαντήσεις για το μυστηριώδες αυτοκίνητο

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται ότι το Σάββατο 6 Ιανουαρίου λίγες ώρες πριν πεθάνει η Ειρήνη Λαγούδη ακολουθούσε ένα μαύρο τζιπ.

Οι δικηγόροι της οικογένειας υποστηρίζουν ότι κάποιοι κατηύθυναν την Ειρήνη στη Μυρτιά λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Στο βίντεο η ώρα στο ρολόι δείχνει τρεις και εννιά το μεσημέρι αλλά στην πραγματικότητα η ώρα είναι δυο, καθώς δεν έχει ρυθμιστεί η χειμερινή ώρα.

Το τζιπ περνά από το σημείο στις δυο και εννιά και 16 δευτερόλεπτα. Το χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης εμφανίζεται μετά από τρία δευτερόλεπτα στις δυο και εννιά και δεκαεννιά δευτερόλεπτα. Είναι η τελευταία κάμερα που καταγράφει την διαδρομή της 44χρονης λίγο πριν το τέλος της.

Η οικογένειά της αναζητά απαντήσεις για το μυστηριώδες αυτοκίνητο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης, Βασίλης Ταουξής λέει χαρακτηριστικά: «Εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος αν πήγε μόνη της, αν πήγε συνοδευόμενη, αν πήγε μετά από πρόσκληση κάποιου ή κάποιων, ή αν κλείστηκε το ραντεβού από την Ειρήνη ή από άλλους. Επειδή είμαι καχύποπτος, θα περιμένω απαντήσεις ποιο είναι το τζιπ που προπορεύεται του αυτοκινήτου της Ειρήνης».

Δείτε το βίντεο, που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ