Σοκ στη Λαμία: 41χρονος Λογιστής σωριάστηκε νεκρός μπροστά στα μάτια της γυναίκας του

0
634

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Λαμία ο ξαφνικός θάνατος ενός 41χρονου λογιστή, ο οποίος σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο, τη στιγμή που περπατούσε μαζί με τη γυναίκα του στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport.gr, το περιστατικό σημειώθηκε συγκεκριμένα στην οδό Λεωνίδου, λίγο πιο κάτω από το δημοτικό πάρκινγκ.

Όλα έγιναν ξαφνικά: Ο 41χρονος άνδρας .έχασε τις αισθήσεις και σωριάστηκε στο πεζοδρόμιο. Αμέσως η γυναίκα του, αλλά και όσοι βρέθηκαν εκεί, επαγγελματίες και διερχόμενοι, έτρεξαν να βοηθήσουν και ταυτόχρονα κάλεσαν ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σχετικά γρήγορα στο σημείο, παρά τα διπλοπαρκαρισμένα που υπήρχαν στην οδό Λεωνίδου, αφού ένας από τους επαγγελματίες που γνώριζε την σοβαρότητα της κατάστασης έτρεχε και ενημέρωνε τους οδηγούς να ανοίξουν δρόμο στο ασθενοφόρο.

Δυστυχώς, όμως, πάρα τις προσπάθειες που έγιναν από όλους και στα επείγοντα του νοσοκομείου, ο 41χρονος δεν επανήλθε και όλα δείχνουν ότι έφυγε από ανακοπή καρδιάς.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι ο άτυχος λογιστής, τη στιγμή που έπαθε το κακό, ήταν καθ’ οδόν προς το γιατρό, προκειμένου να τον εξετάσει, επειδή το προηγούμενο βράδυ είχε αισθανθεί πόνο στο στήθος και αδιαθεσία.

Ο 41χρονος οικονομολόγος, λογιστής – φοροτεχνικός, ήταν πατέρας δυο παιδιών και όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν εξαίρετο οικογενειάρχη και επαγγελματία. Μάλιστα σχετικά πρόσφατα είχε ανοίξει και το δικό του λογιστικό γραφείο στην πόλη της Λαμίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ