Ραγδαίες εξελίξεις: Απίστευτη τουρκική πρόκληση πολέμου: Δεν θα διστάσουμε να χτυπήσουμε στην κυπριακή ΑΟΖ!

3
2433

Λάδι στη φωτιά ρίχνουν οι δηλώσεις του Γιγίτ Μπουλούτ, συμβούλου του Ερντογάν

Εντολή για χτύπημα στην Ανατολική Μεσόγειο θα δώσει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε οποιαδήποτε προσπάθεια για έρευνα ή εξόρυξη την οποία η Τουρκία δεν εγκρίνει, δήλωσε ο σύμβουλος του Τούρκου Προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ, γνωστός για τις γραφικές του δηλώσεις.

Ο Γιγίτ Μπουλούτ σε εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης TRT ανέφερε ότι «η ΕΝΙ προσπαθεί να μπει στην ΑΟΖ της Κύπρου με δύο ιταλικές φρεγάτες και για τρεις εβδομάδες το τουρκικό ναυτικό δεν το αφήνει να πάει».

«Βλέπετε το θράσος; Οι Ελληνοκύπριοι τους δίνουν τον διαγωνισμό και οι ιταλικές φρεγάτες έρχονται και προσπαθούν να βάλουν το γεωτρύπανο μέσα στα χωρικά ύδατα της Κύπρου. Εάν έχετε το θάρρος μπείτε. Το λέω καθαρά. Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα. Κανένας να μην έχει αμφιβολία γι’ αυτό», ανέφερε.

Πηγή:Newsbomb Cyprus

Απειλές πέρα από κάθε όριο

Απίστευτη τουρκική πρόκληση πολέμου: Δεν θα διστάσουμε να χτυπήσουμε στην κυπριακή ΑΟΖ!

Απίστευτη τουρκική πρόκληση πολέμου: Δεν θα διστάσουμε να χτυπήσουμε στην κυπριακή ΑΟΖ!

«Εάν έχετε το θάρρος μπείτε… Το λέω καθαρά… Σε οποιοδήποτε πεδίο στο οποίο δεν δίνουμε άδεια, σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή προβοκάτσια, προσωπικά ο αρχιστράτηγός μας (ο Ερντογάν) θα δώσει την εντολή για χτύπημα» δηλώνει ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου, Γιγίτ Μπουλούτ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σύμφωνω φίλε αλλά ποιος μας ακούει; Γιατί δεν δίνει ο στρατός μας ένα χαστούκι στον ερτογαν ; Κ σε όλους τους ψυχοπαθεις μουσουλμάνους; Ποιο είναι αυτοί που μιλούν για δικαιώματα στο αιγαιο κ στην κυπρο; Από που ξεφύτρωσαν; Αυτοί που πριν λίγους αιώνες δεν είχαν χώρα δεν υπήρχε καμία τουρκια κ τα εδάφη που άρπαξαν κάνοντας στρατό με γεννιτσαρους, αρπάζοντας τους από της μάνας τους την αγκαλιά, από άλλες χώρες κ βάζοντας τους στην πρώτη γραμμή τους θυσίαζαν στον βομο του επεκτατισμού.Οι άνθρωποι αν μπορεί κανείς να τους πει ανθρώπους είναι κτηνοι είναι δαίμονες όπως δαιμονική είναι κ ή θρησκεία τους, καμία θρησκεία στον κοσμο δεν επιβάλει με την βία τίποτα ούτε εκδικηται.Ειναι φοβερό να έχουμε φτάσει στο έτος 2018 κ αυτοί να νομίζουν ότι σκοτωνοντας χριστιανούς θα πάνε στον παράδεισο.Βαπτισαν τρομοκράτες τους κόυρδους κ τους χτυπάνε γιατί στο βάθος φοβούνται μην ξεσηκωθούν κ οι κούρδοι της τουρκια κ ζητήσουν τα δικά τους εδάφη όπως κ οι αρμενιοι .Την αδικία που έκαναν απέναντι στην ελλαδα την κυπρο αρμενια κ κουρδισταν θα την πληρώσουν.

  2. παμε για σοβαρα γεγονοτα. ελπιζω ολοι να καταλαβαινετε οτι ο πολεμος ειναι πολυ κοντα και να προετοιμαζεστε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ