Σοκ στη Λαμία – Η απίστευτη κίνηση στρατιωτικού που «πάγωσε» νεαρή γυναίκα

0
332

 

Ο στρατιωτικός συνελήφθη στο πλαίσιο του Αυτοφώρου μετά από σχετική καταγγελία που έκανε νεαρή από τη Λαμία.

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (02/03/2018) ένας 40χρονος στρατιωτικός για παρενόχληση σε νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ήταν ξημερώματα Πέμπτης (01/03) όταν πήγαινε με τα πόδια στη δουλειά της. Ξαφνικά, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, την πλησίασε με το αυτοκίνητο ο 40χρονος. Αρχικά άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και πως επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο. Μάλιστα, προσπάθησε να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητό του. Όταν είδε ότι εκείνη δεν ανταποκρίθηκε επιχείρησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε, το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα κάλεσε την Αστυνομία. Ο 40χρονος μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά, όπως αναφέρει το lamiareport.gr στο πλαίσιο του Αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής, αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ