Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Παναγιώτης Μπάλλας – Σκληρές εικόνες

Πάτρα: Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα ο Παναγιώτης Μπάλλας – Σκληρές εικόνες

0
1197

O Παναγιώτης Μπάλλας σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα και βύθισε στο πένθος, συγγενείς και φίλους του, στην Πάτρα. Ο 22χρονος από την Ανθούπολη, άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ (07-03-2018) στο πέταλο της Κανελλοπούλου.

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του οι φίλοι του συγκλονισμένοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τον αναπάντεχο χαμό του. Τα μηνύματα στο διαδίκτυο είναι σπαρακτικά.

Όλα συνέβησαν χθες βράδυ στην οδό Κανελλοπούλου όταν ο νεαρός Παναγιώτης Μπάλλας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, προσέκρουσε σε κράσπεδο και έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα το Ι.Χ. να χτυπήσει στο κράσπεδο στην αντίθετη πλευρά του ρεύματος ανόδου της οδού Κανελλοπούλου (στο πέταλο) και να αναποδογυρίσει. Ο 22χρονος σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο Παναγιώτης Μπάλλας που σκοτώθηκε στην Πάτρα

Επί τόπου υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, ενώ επικράτησε πανικός. Ο 22χρονος Παναγιώτης απεγκλωβίστηκε νεκρός από τους άνδρες της ΕΜΑΚ που έσπευσαν στο σημείο. Οι γιατροί στο νοσοκομείο που διακομίστηκε διαπίστωσαν τον θάνατό του και ενημέρωσαν τους συγγενείς του.

Εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, με έναν ακόμη νέο άνθρωπο να χάνει τόσο άδικα από τη ζωή, την ώρα που δεν είχαν στεγνώσει τα δάκρυα για τον απροσδόκητο χαμό του 20χρονου Χρήστου Νταβλούρου στην Περιβόλα. Η πατραϊκή κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τις ανθρωποθυσίες της ασφάλτου, με θύματα νέα παιδιά, γεμάτα όνειρα για τη ζωή τους.

Πηγή: thebest.gr, patrastimes.gr, dete.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ