ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ερωτική «φωλίτσα» με λεφτά του Δημοσίου

0
766

Ο ελληνικός λαός πληρώνει την γκαρσονιέρα των οργίων που διατηρεί στην Αθήνα πρόεδρος (από την περιφέρεια) κρατικού οργανισμού

Δέσμιος της αδυναμίας του στο ωραίο φύλο αποδεικνύεται ένας ευυπόληπτος μεσήλικας που πρωταγωνιστεί σε μια πιπεράτη υπόθεση με σεξ, έρωτες, απιστία και σπατάλες. 

Αυτό θα μπορούσε να είναι έως και αδιάφορο, αν δεν καθόταν στο «τιμόνι» μεγάλου δημόσιου οργανισμού και δεν επιστράτευε (μέσω της υψηλής θέσης του) δημόσιο χρήμα για να κάνει την καθημερινότητά του πιο… πικάντικη!

Ολα άρχισαν προ διετίας, όταν επιλέχθηκε από την κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου μεγάλου δημόσιου φορέα. Προφανώς εκτιμήθηκαν η επιστημονική του κατάρτιση και οι άριστες σχέσεις που είχε αναπτύξει με το κυβερνών κόμμα, αν και στο παρελθόν «ανέμιζε» διαφορετική κομματική σημαία!

Οταν αποδέχτηκε τη θέση του προέδρου, έπρεπε να βρίσκεται στην έδρα του οργανισμού στην Αθήνα ενώ ο ίδιος κατοικεί μόνιμα εκτός Αττικής. Αυτό έφερε κάποιες πρακτικές δυσκολίες στον υπεράνω υποψίας άριστο οικογενειάρχη και πατέρα.

Μακριά από τη σύζυγο, όμως, οι μέρες (και κυρίως, οι νύχτες) ήταν δύσκολες και έπειτα από μια κουραστική μέρα στο γραφείο χρειαζόταν λίγη… χαλάρωση. Ετσι, αντί να επιλέξει να διαμένει σε κάποιο ξενοδοχείο, όπως για παράδειγμα οι βουλευτές της περιφέρειας που έρχονται στην Αθήνα για το κοινοβουλευτικό έργο τους, εκείνος προτίμησε να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα. Μάλιστα, το κονδύλι για το μίσθωμα που καταβάλλει το ταμείο του δημόσιου οργανισμού (φυσικά από τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών) συμφωνήθηκε σε ένα ποσό άνω των 500 ευρώ τον μήνα, καθώς στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μεγάλη ζήτηση! Για να είναι όλα όπως πρέπει, η έγκριση της δαπάνης αναρτήθηκε και στη Δι@ύγεια.

Με casual εμφάνιση

Εκεί, λοιπόν, έστησε τη ζεστή ερωτική φωλίτσα του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα που ίσως συναντούσε στο κέντρο της Αθήνας, όχι όμως και πολύ μακριά από αυτό, για να μην κινήσει υποψίες. Μάλιστα, φροντίζει να μπαινοβγαίνει με πιο casual εμφάνιση, για να μην αναγνωριστεί από τα κοστούμια που φορά λόγω των καθηκόντων του.

Και εκεί γίνεται καθημερινά «παρέλαση» από νεαρές καλλονές, στις οποίες φαίνεται ότι έχει αδυναμία! Ξανθιές, μελαχρινές, με μακριά ή κοντά μαλλιά, όλες όμως διαλεγμένες μία προς μία, αναλαμβάνουν να καλύπτουν το κενό που του προκαλεί η απόστασή του από τη σύζυγο! Για λίγες ώρες γεμίζουν την αγκαλιά του χορταίνοντας τη σεξουαλική του πείνα, ενώ κάποιες φορές το «μενού» περιλαμβάνει και διανυκτέρευση με κάποια από τις εκθαμβωτικές κοπέλες.

Είναι άραγε τυχαίο ότι ο ίδιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τόσο τη δημοσιότητα όσο και τη Δικαιοσύνη για σπατάλες που είχαν γίνει όταν ήταν (επίσης) επικεφαλής μεγάλου δημόσιου ιδρύματος;

Πηγή: espressonews.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ