Λαμία: Η «ληστεία» με θύμα 28χρονο ήταν σκέτο παραμύθι! Έφτιαξε μόνος του ολόκληρο σενάριο

0
112

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, οπότε ο 28χρονος κατήγγειλε ότι, λίγο νωρίτερα, άγνωστοι δράστες, χωρίς να γίνουν από τον ίδιο αντιληπτοί, τον προσέγγισαν την ώρα που έβγαινε από υποκατάστημα τράπεζας, στη Νότια πλευρά της πόλης.

Ο ίδιος είπε ότι οι δράστες, αφού τον χτύπησαν με άγνωστο αντικείμενο, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, απέσπασαν από τσέπη της ζακέτας του, χρηματικό ποσό.

Μετά την εξέταση των στοιχείων όμως η αστυνομία διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Για την ακρίβεια την Δευτέρα που άνοιξε η τράπεζα πιστοποιήθηκε ότι ο νεαρός ουδέποτε είχε κάνει ανάληψη (700 ευρώ όπως είχε δηλώσει αρχικά στην αστυνομία) ενώ μάλιστα είχε και αρκετό καιρό να κινηθεί ο λογαριασμός του.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Λαμίας τον κάλεσαν εκ νέου για ανάκριση το μεσημέρι της Δευτέρας όπου αποδέχτηκε ότι ήταν «στημένο» το όλο σενάριο, τονίζοντας ότι ήθελε να δικαιολογήσει τα χρήματα στον πατέρα του. Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε ο 28χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Την προανάκριση έκανε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: LamiaNow

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ