Αρχική Ειδήσεις Ελλάδα-Κοινωνία Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Ο ψηλός με τα σκούρα ρούχα και το...

Δολοφονία 19χρονου στο Μαρούσι: Ο ψηλός με τα σκούρα ρούχα και το μαχαίρι – Ποιους βλέπει πίσω από το έγκλημα η Αστυνομία

0
216

Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του 19χρονου νέου που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαρούσι, ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή η Ασφάλεια Αττικής, σε μια προσπάθεια άμεσης εξιχνίασης του στυγερού εγκλήματος.

Οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής ελέγχουν ενδελεχώς, τόσο το φιλικό κύκλο του 19χρονου, οποίος μάλιστα είναι μεγάλος, όσο και το επαγγελματικό του περιβάλλον, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν προκύψει στοιχεία που να δίνουν συγκεκριμένη κατεύθυνση στις έρευνες.

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους μια πρώτη περιγραφή του δράστη, έτσι όπως τον είδαν μέσα στην νύχτα ορισμένοι από την παρέα του 19χρονου και κυρίως η 17χρονη φίλη του. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες από τις καταθέσεις που έχουν δώσει οι φίλοι του θύματος, πρόκειται για νεαρό άνδρα ψηλό 1:75 με 1:80, οποίος φορούσε σκούρα ρούχα και είχε κανονική σωματοδομή.

Λόγο του ότι το έγκλημα διεπράχθη λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα τις Κυριακής στην πλατεία Ηρώων του Αμαρουσίου και σε σημείο που δεν είχε επαρκή φωτισμό, οι φίλοι του άτυχου νέου δεν μπόρεσαν να διακρίνουν καλύτερα τον άνθρωπο που κατάφερε το μοιραίο χτύπημα στο Θωμά, καθώς ο φονιάς ζήτησε από το θύμα του να απομακρυνθούν λίγο από το σημείο, προκειμένου να μιλήσουν για την …διαφορά που είχαν.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πληροφόρησης, κάνεις από την παρέα του 19χρονου δεν γνώριζε τους τρεις νεαρούς που εμφανίστηκαν στην πλατεία και ζήτησαν από το θύμα να πάνε λίγο πιο πέρα, προκειμένου να συζητήσουν την διαφορά τους.

Επίσης οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις και από τους εργαζόμενους σε μπαρ της περιοχής, όπου νωρίτερα η παρέα των εφήβων διασκέδαζε για αρκετή ώρα, χωρίς όμως και από εκεί να προκύψει κάτι καθώς δεν είχε δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο ή τουλάχιστον έτσι υποστήριξαν οι μάρτυρες.

Όταν πια ο Θωμάς έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος από την μαχαιριά που δέχθηκε στο θώρακα, οι τρεις νεαροί ανάμεσα τους και ο δολοφόνος έτρεξαν να εξαφανιστούν ενώ έντρομοι οι φίλοι του τον μετέφεραν με αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, σε μια προσπάθεια να του σώσουν την ζωή.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, περιμένουν και τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, προκειμένου να έχουν σαφή άποψη των τηλεφωνικών επαφών που είχε ο 19χρονος πριν την δολοφονία.

Του Θ. Πάνου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ