Νέα απίστευτη τουρκική πρόκληση στο Αιγαίο! Θέλουν να κάνουν άσκηση με πραγματικά πυρά… «Ψάχνονται» για θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι

9
334

Νέα απίστευτη τουρκική πρόκληση! Θέλουν να κάνουν άσκηση με πραγματικά πυρά στο Καστελόριζο!

Δεν έχουν τελειωμό οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο! «Ψάχνονται» για θερμό επεισόδιο οι Τούρκοι

 

Η Τουρκία επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά την επιθετική της στάση στο Αιγαίο καθώς προανήγγειλε άσκηση με πραγματικά πυρά σε περιοχή που περιλαμβάνει και το Καστελλόριζο.

Η ηγεσία του Τουρκικού στρατού δημοσίευσε το βράδυ της Πέμπτης (10/11) NAVTEX, προαναγγέλοντας ότι θα πραγματοποιήσει άσκηση με πραγματικά πυρά σε διεθνή ύδατα, σε περιοχή όμως που εμπεριέχει την ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα το Καστελόριζο.

Όπως αναφέρει η NAVTEX, η άσκηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο (12/11), για μία ημέρα από την ανατολή του ηλίου μέχρι τη δύση εντός του FIR Αθηνών.

Η απάντηση από ελληνικής πλευράς ήρθε σήμερα (11/11) με αντι -NAVTEX, δηλαδή έστειλε ναυτική οδηγία δηλώνοντας ότι η τουρκική NAVTEX είναι παράνομη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν εισηγήσεις να κληθεί στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ο πρέσβης της Τουρκίας.

Σημειώνεται ότι από ελληνικής πλευράς έχουν καταπλεύσει στα Δωδεκάννησα μια κανονιοφόρος και μια πυραυλάκατος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η τουρκική ΝΑVTEX εξεδόθη λίγες μόνο ώρες μετά τις νέες προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Εντογάν.

ΠΗΓΗnewsbomb.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ξυπνήστε βρε Γουρουνοκεφαλές, πιστεύετε ότι με κυβέρνηση ΣΦΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και υπουργό τον συγΚΑΜΕΝΟ θα έχουμε ασφάλεια και ειρήνη;;;

      Αυτοί οι ΔΟΣΊΛΟΓΟΙ που μας κυβερνάνε θα ξεπουλούσαν και την μάνα τους… Την στιγμή που η Εθνική Κυριαρχία και η οικονομία μας πεθαίνουν, μας χώνουν φόρους, φόρους, φόρους, ψηφίζουν στα τέσσερα ΦΠΑ 24 % και ότι τους ζητήσει η ΜΕΡΚΕΛ. Ασχολούνται οι ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ λαϊκίζοντας με τα κανάλια, κόβουν συντάξεις μισθούς και με την ανεργία να καλπάζει θα μας στείλουν μετανάστες που να πάνε στον αγύριστο.

    • Τα ίδια ζώα και στην Κω προτιμούν κεμπάπ και γιαουτλού αντί να φάνε γεμιστό κατσικάκι στην ΖΙΑ.

      Η γιαγιά μου που άφησε τα πάντα στο Πετρούμι το 22 πάντα έλεγε, Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.

  1. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ 1

    θα επαναλάβουμε ότι η Πατρίδα μας μετά την οικονομική καταστροφή, την παράλυση του κοινωνικού κράτους και την απειλή της φυλετικής και πολιτισμικής αλλοίωσης, λόγω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, δέχεται εξωτερικές απειλές από γείτονες χώρες. Στον αντίποδα μια κυβέρνηση εθνομηδενιστών και αθλίων, χωρίς αξίες και ιδανικά, χωρίς ιστορική συνείδηση αντιδρούν χλιαρά απέναντι στις εξωφρενικές και χυδαίες διεκδικήσεις του Ερντογάν και των Αλβανών.
    Δεν κινδυνολογούμε, ούτε θέλουμε να δημιουργήσουμε πανικό, αλλά η τακτική του Ερντογάν και η παθητικότητα και μαλθακότητα της κυβέρνησης Τσίπρα που περιορίζεται μόνο να τον καλοπιάνει, οδηγεί σε αναπόφευκτη σύγκρουση. Τώρα θα εκδηλωθεί μέσω θερμού επεισοδίου ή γενικότερης σύρραξης, αυτό θα το αντιληφθούμε, όταν πλέον θα είναι απελπιστικά αργά.

  2. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ 2

    Ειλικρινά δεν φταίει ούτε ο Ερντογάν, ούτε ο Ράμα, ούτε ο οποιοσδήποτε άλλος που επιβουλεύεται την εδαφική μας ακεραιότητα. Και δεν ειρωνευόμαστε, ούτε αστειευόμαστε, αλλά ομιλούμε απόλυτα σοβαρά. Αυτοί πρωτίστως κάνουν τη δουλειά τους βασικός άξονας της οποίας, είναι η προστασία και το συμφέρον των χωρών που κυβερνούν και των πολιτών τους. Όσο και αν σοκάρει τους δειλούς και ηττοπαθείς, που αυτοαποκαλούνται φιλειρηνιστές και προοδευτικοί, ο επεκτατισμός, είναι μια ιδιαίτερη μορφή διαλεκτικής που εφαρμόζεται εν ψυχρώ και όχι κατόπιν προκλήσεων ή επιτακτικών αναγκών, από τους θρασείς.
    Κύρια προϋπόθεση για την εφαρμογή αυτής της πολιτικής, είναι η απόλυτη υποχωρητικότητα και η συγκαταβατικότητα αυτών εις βάρος των οποίων εφαρμόζεται.

  3. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ 3

    Και είναι αναμφισβήτητο ότι οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών στην Ελλάδα, έχουν επιδείξει μια γενικευμένη δειλία, μια απόλυτη υποχωρητικότητα στις κατά καιρούς τουρκικές προκλήσεις και παραβιάσεις. Τόσο εσωτερικά, όσο και σε διεθνές διπλωματικό επίπεδο, ποτέ δεν προβάλαμε σθεναρή και αδιαπραγμάτευτη στάση απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και στις αυθαιρεσίες. Τουναντίον πάντα προσπαθούσαμε με φαιδρές θωπείες και μετριοπάθεια να φέρουμε το βάρβαρο Ασιάτη στο φιλότιμο.
    Φυσικά είναι λογικό να ρωτήσει κάποιος. Δηλαδή έπρεπε να γίνει πόλεμος;;;;;
    Και απαντούμε. Κανείς δεν θέλει τον πόλεμο, κανείς δεν τον επιζητεί, αλλά η δειλία και η συγκαταβατικότητα είναι οι μόνες συμπεριφορές που θα μας οδηγήσουν μακροπρόθεσμα σε σίγουρο πόλεμο.

  4. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ 4

    Ειδικά όταν απέναντι μας, έχουμε Τούρκο, που η μόνη διαλεκτική που γνωρίζει είναι η βία και το νταηλίκι. Διότι ο Ερντογάν και οι προκάτοχοί του αντιμετώπισαν εδώ και δεκαετίες από τις εκάστοτε ελληνικές κυβερνήσεις μια στάση μετριοπάθειας και προσπάθειας με τη μεσολάβηση τρίτων για επίλυση της κρίσης. Από τις κυβερνήσεις, που ποτέ δεν στάθηκαν όρθιες απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, ευθυτενείς με ορθό το μέτωπο και να απαντήσουν με στεντόρεια φωνή.ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ.

  5. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ 5

    Πέραν από το ιδεολογικό πλαίσιο και τη βαθιά εθνική και ιστορική συνείδηση που πρέπει απαραίτητα να έχουν οι κυβερνώντες, πέραν από την έμφυτη λεβεντιά, πρέπει να ακολουθούν πιστά τη ρήση, ότι όποιος θέλει την ειρήνη πρέπει να προετοιμάζεται για πόλεμο. Αυτό σημαίνει σύγχρονα και τελευταίου τύπου οπλικά συστήματα, αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας. Αναβάθμιση του επιπέδου των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα των καταδρομέων, πεζοναυτών, αλεξιπτωτιστών και υποβρυχίων καταστροφέων. Ενίσχυση της εντόπιας βαριάς πολεμικής βιομηχανίας και ……. και σύναψη ισχυρών συμμαχιών με χώρες που σε περίπτωση πολέμου και κρίσης θα μας στηρίξουν έμπρακτα και δεν θα μας στρέψουν την πλάτη. Η Ιστορία μας είναι γεμάτη με τέτοια συμβάντα από τους δήθεν φίλους, που την πιο κρίσιμη στιγμή μας εγκατέλειψαν μόνους εν μέσω των εχθρών. Από άσπονδους φίλους που ένιωθαν αγαλλίαση εμπρός στην προοπτική ολέθρου της Πατρίδας μας.

  6. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ 6

    Και τότε κανείς δεν θα τολμά να μας απειλεί και να εποφθαλμιά την εδαφική μας ακεραιότητα. Παρόλο που διαφωνούμε σημαντικά με την γενικότερη πολιτική και τις ενίοτε πρακτικές τους, παρόλο που θεωρούμε ότι διάκεινται αρνητικά απέναντί μας, δεν μπορούμε να μην φέρουμε ως παράδειγμα το κράτος του Ισραήλ μια μικρή χώρα περιτριγυρισμένη από εχθρούς που μάχεται και συνεχίζει να κυριαρχεί στην περιοχή. Πού οφείλεται αυτό;;; Μα σε όλα όσα αναφέραμε παραπάνω. Στη λατρεία για την πατρίδα, στην πίστη για τη φυλή, στην αυστηρή φυλετική καθαρότητα που εφαρμόζουν και τέλος στην πειθαρχία και στο συλλογικό πνεύμα που διέπει την κλειστή κοινωνία τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ