Επίθεση στη Συρία: Οι πρώτες εικόνες από τους βομβαρδισμούς (vids) Πικετοφορία ΚΚΕ Κω απόψε στην πλ. Ελευθερίας

6
452

Με  αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις από την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία  οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ στην Κω θα πραγματοποιήσουν πανεξόρμηση – πικετοφορία σήμερα Σάββατο 14-4-2018  με αφετηρία την Πλ. Ελευθερίας στις 19:00

Σε μια συντονισμένη επιχείρηση, υπό την κεντρική καθοδήγηση των ΗΠΑ, η δυτική συμμαχία εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση κατά στόχων που σχετίζονται με τα χημικά όπλα της Συρίας, στα περίχωρα της Δαμασκού και κοντά στην πόλη Χομς.

Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη επίθεση μοίρασε διαδικτυακά ο Ντόναλτ Τραμπ, την ίδια ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε σφοδρά «πυρά», κάνοντας λόγο για σκηνοθετημένη επίθεση με χημικά στην Ντούμα, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο βομβαρδισμός της Συρίας.

«Ο αεροπορικός βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε άψογα χθες το βράδυ. Ευχαριστώ την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο για την σοφία και την ισχύ των ενόπλων δυνάμεών τους. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Αποστολή Εξετελέσθη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί κατά συριακών στόχων, ήταν επιτυχείς και κατέστρεψαν κάθε στόχο που είχε εγκλωβιστεί, σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Οι βομβαρδισμοί είχαν ως αντικειμενικό σκοπό να μεταφέρουν ένα συνολικό και ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση της Συρίας, αλλά και να δράσουν αποτρεπτικά για το ενδεχόμενο μιας νέας χρήσης χημικών όπλων.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο, τα πλήγματα ήταν ακριβή, καταιγιστικά και αποτελεσματικά. Οι βομβαρδισμοί πήγαν πίσω για χρόνια, το πρόγραμμα χημικών όπλων της Συρίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματούχων του αμερικανικού Πενταγώνου.

Παράλληλα, το Πεντάγωνο τονίζει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για αμυντική εμπλοκή ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων, υπογραμμίζοντας ότι τα συριακά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας ήταν αναποτελεσματικά, σε μεγάλο βαθμό.

Δείτε στα βίντεο τις καταστροφές που προκάλεσαν οι βομβαρδισμοί:

RT

@RT_com

Live from science center in targeted by US-led https://on.rt.com/939i  https://twitter.com/i/broadcasts/1RDGldnYROzGL 

Το αμερικανικό Πεντάγωνο δήλωσε ότι δεν έχει ενημερωθεί για θύματα μεταξύ αμάχων από τις αεροπορικές και πυραυλικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Βρετανία κατά συριακών στόχων, σήμερα τα ξημερώματα.

Οι αξιωματούχοι του πενταγώνου εκτιμούν ότι οι συριακές δυνάμεις έχασαν σημαντικό εξοπλισμό και υλικών που σχετίζονται με τα χημικά όπλα. Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, υπήρχαν χημικοί παράγοντες σ’ έναν από τους στόχους.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο επιβεβαιώνει ότι το κανάλι διαχείρισης-αποφυγής κρίσεων με την Ρωσία, εξακολουθεί να είναι ενεργό. Παράλληλα, γνωστοποιεί ότι δεν υπήρξε κάποιο πλήγμα από όπλο της Συρίας κατά οπλικού συστήματος της Δύσης, που χρησιμοποιήθηκε στις σημερινές επιδρομές.

Τραμπ: Αποστολή εξετελέσθη – Πούτιν: Σκηνοθετήσατε τη χημική επίθεση για να βομβαρδίσετε τη Συρία

Τραμπ: Αποστολή εξετελέσθη - Πούτιν: Σκηνοθετήσατε τη χημική επίθεση για να βομβαρδίσετε τη Συρία

Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη επίθεση στη Συρία μοίρασε διαδικτυακά ο Ντόναλτ Τραμπ, την ίδια ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξαπέλυσε σφοδρά «πυρά», κάνοντας λόγο για σκηνοθετημένη επίθεση με χημικά στην Ντούμα, προκειμένου να δικαιολογηθεί ο βομβαρδισμός της Συρίας – «Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους απέφυγαν επιμελώς κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να τους φέρει σε εμπλοκή με τη Ρωσία»

 

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έγραψε σήμερα στο Twitter ότι οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Δύσης κατά της συριακής κυβέρνησης «πραγματοποιήθηκαν άψογα» προσθέτοντας ότι: «Η Αποστολή Εξετελέσθη. Ο αεροπορικός βομβαρδισμός πραγματοποιήθηκε άψογα χθες το βράδυ. Ευχαριστώ την Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο για την σοφία και την ισχύ των ενόπλων δυνάμεών τους. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Η Αποστολή Εξετελέσθη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σε δεύτερο tweet, ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι είναι «περήφανος» για το σπουδαίο στρατό των ΗΠΑ που «πολύ σύντομα, μετά από δαπάνη δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα είναι ο σπουδαιότερος που είχε ποτέ η χώρα». Όπως ανέφερε, κανένας και τίποτα δεν θα μπορεί να τον πιάσει.

Αμερικανικό Πεντάγωνο: Οι βομβαρδισμοί ήταν επιτυχείς

Οι αεροπορικοί βομβαρδισμοί κατά συριακών στόχων, ήταν επιτυχείς και κατέστρεψαν κάθε στόχο που είχε εγκλωβιστεί, σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Οι βομβαρδισμοί είχαν ως αντικειμενικό σκοπό να μεταφέρουν ένα συνολικό και ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση της Συρίας, αλλά και να δράσουν αποτρεπτικά για το ενδεχόμενο μιας νέας χρήσης χημικών όπλων.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Πεντάγωνο, τα πλήγματα ήταν ακριβή, καταιγιστικά και αποτελεσματικά. Οι βομβαρδισμοί πήγαν πίσω για χρόνια, το πρόγραμμα χημικών όπλων της Συρίας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματούχων του αμερικανικού Πενταγώνου.

Παράλληλα, το Πεντάγωνο τονίζει ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για αμυντική εμπλοκή ρωσικών αντιαεροπορικών συστημάτων, υπογραμμίζοντας ότι τα συριακά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας ήταν αναποτελεσματικά, σε μεγάλο βαθμό.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο δήλωσε επίσης, ότι δεν εντόπισε κάποια στρατιωτική αντίδραση στην Συρία, μετά την πραγματοποίηση των βομβαρδισμών, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν επιδιώκει την κλιμάκωση των πολεμικών συγκρούσεων.

Πούτιν: Eπιθετική πράξη ενάντια σε ένα κυρίαρχο κράτος

Από την πλευρά του, ο Πούτιν καταδικάζει αποφασιστικά την επίθεση των ΗΠΑ και συμμάχων τους κατά της Συρίας.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Κρεμλίνου αναφέρεται πως «χωρίς την άδεια του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, καταπατώντας τον καταστατικό χάρτη και τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου προέβησαν σε επιθετική πράξη ενάντια σε ένα κυρίαρχο κράτος που βρίσκεται στις επάλξεις του αγώνα κατά της τρομοκρατίας…».

«Οι ΗΠΑ, όπως και πριν από ένα χρόνο όταν σκηνοθέτησαν τη χρήση χημικών όπλων κατά του πληθυσμού, έτσι και τώρα χρησιμοποιούν το ίδιο πρόσχημα», συνεχίζει η ανακοίνωση του Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος τονίζει ότι στην Ντούμα βρέθηκαν Ρώσοι ειδικοί του στρατού και δεν διαπίστωσαν κανένα ίχνος χημικών.

«Η ιστορία θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους και ήδη η Ουάσιγκτον έχει επιφορτιστεί την ευθύνη για τις αιματοχυσίες στη Γιουγκοσλαβία, το Ιράκ, τη Λιβύη, καταλήγει η δήλωση του Ρώσου Προέδρου.

Στο θέμα της πιθανής εμπλοκής σε σύγκρουση με τη Μόσχα, ο έμπειρος διεθνολόγος Γκεόργκι Μπόφτ, διευκρινίζει πως οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους απέφυγαν επιμελώς κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να τους φέρει σε εμπλοκή με τη Ρωσία. Έκαναν ό,τι ήταν δυνατό να μην περάσουν οι πύραυλοι από τον εναέριο χώρο των ρωσικών βάσεων στο λιμάνι της Ταρσούς και την αεροπορική βάση Χμειμίμ, κοντά στη Λαττάκια, και δεν έθιξαν καθόλου το κέντρο της Δαμασκού και το τετράγωνο που βρίσκεται το προεδρικό Μέγαρο αλλά και ξενοδοχεία που διαμένουν Ρώσοι και την περασμένη νύχτα έφθασαν εκεί οι εμπειρογνώμονες του Οργανισμού Απαγόρευσης Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), αναφέρει ενώ σε ό,τι αφορά το ρόλο της Βρετανίας και της Γαλλίας σε στρατιωτικό επίπεδο, λέει ότι δεν είναι σαφής.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε δηλώσει «οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους οι οποίες έπληξαν αστικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Συρία, παραβίασαν τον Καταστατικό Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και το διεθνές δίκαιο».

«Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους απέφυγαν επιμελώς κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να τους φέρει σε εμπλοκή με τη Ρωσία»

Στο θέμα της πιθανής εμπλοκής σε σύγκρουση με τη Μόσχα, ο έμπειρος διεθνολόγος Γκεόργκι Μπόφτ, διευκρινίζει πως οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους απέφυγαν επιμελώς κάθε ενέργεια που θα μπορούσε να τους φέρει σε εμπλοκή με τη Ρωσία. Έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να μην περάσουν οι πύραυλοι από τον εναέριο χώρο των ρωσικών βάσεων στο λιμάνι της Ταρσούς και την αεροπορική βάση Χμειμίμ, κοντά στη Λαττάκια, και δεν έθιξαν καθόλου το κέντρο της Δαμασκού και το τετράγωνο που βρίσκεται το προεδρικό Μέγαρο, όπως επίσης και τα ξενοδοχεία που διαμένουν Ρώσοι και οι εμπειρογνώμονες του Οργανισμού Απαγόρευσης Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ) που έφθασαν εκεί την περασμένη νύχτα.

Σε ό,τι αφορά, δε, το ρόλο της Βρετανίας και της Γαλλίας σε στρατιωτικό επίπεδο, υποστηρίζει ότι δεν είναι σαφής.

Η απίστευτη αντίδραση του Μπασάρ αλ Άσαντ μετά τους βομβαρδισμούς

O διπρόσωπος κ. Ερντογάν: Από τη μία «γλύφει» τον Πούτιν και από την άλλη συγχαίρει τον Τραμπ

Ηχηρή απάντηση Πούτιν για το βομβαρδισμό

«Φωτιά και μέταλλο»: Ανηλεής βομβαρδισμός της Συρίας από 100 πυραύλους – Δείτε συγκλονιστικά βίντεο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ!

ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ – ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ

ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ

Με τη σημερινή επίθεσή τους στη Συρία, οι ΗΠΑ, η Μ. Βρετανία και η Γαλλία, με τη στήριξη και την ανοχή των άλλων κρατών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ματώνουν για μια ακόμη φορά τους λαούς της περιοχής, καταστρέφουν και διαμελίζουν κράτη, αξιοποιώντας κατασκευασμένα στοιχεία και προσχήματα. Πραγματικός τους στόχος είναι ο έλεγχος των πλουτοπαραγωγικών πηγών, των ενεργειακών δρόμων, των σφαιρών επιρροής. Αυτός ο στόχος τους φέρνει σ’ αντιπαράθεση μ’ άλλα ισχυρά καπιταλιστικά κράτη και περιφερειακές δυνάμεις, με κυβερνήσεις που δεν τους είναι αρεστές, γιατί υπηρετούν ανταγωνιστικά σχέδια.

Η όξυνση των ανταγωνισμών, σε συνδυασμό με την τεράστια συγκέντρωση αντιμαχόμενων πολεμικών δυνάμεων στην περιοχή, φέρνει πιο κοντά τον κίνδυνο ενός γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου, με απρόβλεπτες συνέπειες για τους λαούς τόσο της περιοχής, όσο και όλου του κόσμου. Θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα κύματα των προσφύγων και ξεριζωμένων, για τους οποίους οι θύτες – κυβερνήσεις και ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί – χύνουν κροκοδείλια δάκρυα.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος αποτελεί τη διέξοδο, όταν το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης και του κέρδους δεν μπορεί να λύσει διαφορετικά – με εμπορικούς “πολέμους” και αντιλαϊκά μέτρα – τα τεράστια αδιέξοδά του. Αποτελεί τη συνέχιση της πολιτικής που βυθίζει τους λαούς στη φτώχεια και την εξαθλίωση.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες, γιατί μπλέκει τη χώρα ακόμη πιο βαθιά σ’ αυτό το μακελειό, για λογαριασμό του ελληνικού κεφαλαίου, που διεκδικεί συμμετοχή στη μοιρασιά της λείας και των αγορών. Συνεχίζει την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Παίζει ρόλο σημαιοφόρου του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Έχει μετατρέψει τη χώρα σε ΝΑΤΟϊκό ορμητήριο, έχει προχωρήσει στην αναβάθμιση και επέκταση των αμερικανοΝΑΤΟϊκών βάσεων στην Ελλάδα. Συνεργάζεται στρατιωτικά με κράτη – δολοφόνους, όπως το Ισραήλ. Προσπαθεί συστηματικά να εξωραΐσει τον αμερικάνικο και ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό.

Αποτελεί τεράστια κοροϊδία ο ισχυρισμός ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θωρακίζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, για τον πρόσθετο λόγο της διαταραχής των σχέσεων Τουρκίας – ΝΑΤΟ. Άλλωστε, η όξυνση της τουρκικής επιθετικότητας και προκλητικότητας αποτελεί κομμάτι των συνολικότερων εξελίξεων στην περιοχή. Για λογαριασμό των συμφερόντων της δικής της αστικής τάξης, η Τουρκία παζαρεύει τις σχέσεις της τόσο με το ΝΑΤΟ, όσο και με τη Ρωσία.

Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι παράγοντες ανασφάλειας, αποσταθεροποίησης κι αλλαγής συνόρων. Το ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζει σύνορα στο Αιγαίο. Δεν νοιάζονται για τους λαούς και τα κυριαρχικά δικαιώματα. Νοιάζονται μόνο για την προώθηση των δικών τους συμφερόντων. Κι αυτό έχει αποδειχθεί πολλές φορές στην ιστορία. Η κυβερνητική πολιτική της λεγόμενης “γεωστρατηγικής αναβάθμισης” το μόνο που κάνει είναι να αυξάνει τους κινδύνους για τον ελληνικό λαό και τις πιθανότητες εμπλοκής του σ’ έναν γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Τώρα χρειάζεται ξεσηκωμός. Ο λαός μας πλήρωσε και συνεχίζει να πληρώνει μεγάλο τίμημα, για να ανακάμψουν τα κέρδη του κεφαλαίου. Δεν πρέπει να πληρώσει με νέες περιπέτειες και μεγάλους κινδύνους για την καπιταλιστική κερδοφορία, αφού αυτό επιδιώκεται μέσω των επεμβάσεων και των πολέμων.

Τώρα χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για να κλείσει η βάση της Σούδας κι όλες οι ξένες βάσεις στην Ελλάδα, για να επιστρέψουν οι Έλληνες στρατιώτες από αποστολές εκτός συνόρων, για την αποδέσμευση της χώρας μας απ’ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα. Με την αλληλεγγύη και την κοινή τους πάλη να ορθώσουν τείχος στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, να βάλουν στο στόχαστρο το σάπιο σύστημα που γεννά φτώχεια, κρίσεις, πολέμους.

ΑΘΗΝΑ 14/4/2018 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ! ΟΙ ΗΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ- ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

    Δεν θα μπορούσε βεβαίως να γίνει αλλιώς, καθότι αυτοί που συγκυβερνούν σήμερα την Ελλάδα είναι οι πιο ξεδιάντροποι ΗΠΑνθρωποι που βρέθηκαν σε κυβέρνηση της Ελλάδος από την απελευθέρωση μέχρι σήμερα.

    Το υπουργείο Εξωτερικών, λοιπόν, αφού κάνει διάφορα ευχολόγια για «εξεύρεση πολιτικής και βιώσιμης λύσης στη Συρία», δικαιολογεί και στηρίζει απολύτως τις γκανγκστερικές επιθέσεις των ιμπεριαλιστών, υιοθετώντας το παραμύθι περί «χημικών όπλων», που χρησιμοποιούν -ως πρόσχημα- οι παγκόσμιοι τύραννοι:
    «Η Ελλάδα καταδικάζει απερίφραστα τη χρήση χημικών όπλων και στηρίζει τις προσπάθειες για την εξάλειψή τους. Η διεθνής κοινότητα οφείλει να διερευνήσει διεξοδικά κάθε σχετικό περιστατικό και οι δράστες θα πρέπει να λογοδοτήσουν…».
    Και βέβαια, εδώ δεν πρόκειται για πρωτοβουλία μόνον του –κομμουνιστή- Κοτζιά, αλλά για επίσημη θέση της συγκυβέρνησης των ΗΠΑνθρώπων!

  2. Ρε παλικάρια αφού αγαπάτε τόσο τον Άσαντ γιατί δε πάτε να καταταχτείτε στον στρατό του; Να βοηθήσετε να πολεμηθεί και «η νέα τάξη».
    Δε θα σας πει όχι, φαντάρους ζητάει

  3. Μερικοί ρωσολάγνοι, θα παραμείνουν ρωσολάγνοι ακόμα και όταν οι τούρκοι θα κλειδώσουν όλο το Αιγαίο με τις ευλογίες των ρώσων. Βέβαια, οι συντροφοι Αμερικανοι ως οι μοναδικοί προστάτες όλων των ελεύθερων λαών, θα υπερασπιστουν πατρίδα μας την Ελλάδα και στέλνοντας F-15, F-22 και F-35 θα την διατηρήσουν ελεύθερο προτεκτοράτο τους. Ευτυχως που ο συντροφος Αλεκσης τους αφησε να χρησιμοποιησουν τη βαση στη Σουδα για να χτυπησουν τους φασιστες ιμπεριαλιστες ρωσους και συρους

  4. Οι Έλληνες είναι τυχεροί που ζουν την εποχή του Ξανθού Γένους, που εκπροσωπείται από την οικογένεια Trump. Ο Πολέμαρχος Trump θα διαλύσει την Τουρκία και θα παραδώσει στους πεινασμένους φτωχοέλληνες την Πόλη, ώστε να επιβεβαιωθούν οι προφητείες.
    Όλεθρος, εξαύλωση και εκμηδενισμός περιμένει όσους ακόμα και σήμερα στηρίζουν τους εχθρούς της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της δικαιοσύνης, αξιών που οι συντροφοι Αμερικάνοι γεννήσαν και διαδώσαν στην ανθρωπότητα. Όσους προσκύνησαν και έγιναν πειθήνια όργανα τους, τώρα απολαμβάνουν το αξίωμα του Δυτικού. Όσοι αντιστάθηκαν, δεν διαφέρουν πλέον απο τους πίθηκους και τις τσίτες της Αφρικής.

  5. ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

    Δεν είναι μόνο οι Τσιπροκαμμένοι που δικαιολόγησαν και στήριξαν την γκανγκστερική αμερικανική επιδρομή στην Συρία –δι’ ανακοινώσεως του κομμουνιστή Κοτζιά- αλλά και ο Κούλης Νουδούλης – μέσω του δικού του «Κοτζιά», του Κουμουτσάκου.

    Ιδού η κατάπτυστη δήλωσή του: «Η σημερινή περιορισμένη και στοχευμένη πυραυλική επίθεση σε συγκεκριμένους στόχους στη Συρία κατέστη αναγκαία μετά την αποτυχία της διπλωματίας στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Όπου τελικώς δεν υιοθετήθηκε μια συγκεκριμένη πρόταση, παρά το ότι είχε την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των κρατών-μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας…».

    Είναι προφανές, ότι οι ΗΠΑνθρωποι αφθονούν στην πολιτική ζωή της Μπανανίας Ελλαδιστάν και συναγωνίζονται σε δηλώσεις υποταγής στα κοινά τους μεγάλα αφεντικά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ