Η “Real News” αποκαλύπτει το “γκρίζο” σενάριο Ερντογάν, που φοβάται η ΕΥΠ

0
915

Με τίτλο: «Γκρίζο σενάριο με υπογραφή Ερντογάν», κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews και αποκαλύπτει τι φοβάται η ΕΥΠ ενόψει των τουρκικών εκλογών.

Πηγή: real.gr

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews:

– Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας το ενδεχόμενο πρόκλησης θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο από την Αγκυρα, με στόχο άνδρες της τουρκικής ακτοφυλακής να αποβιβαστούν σε ελληνική βραχονησίδα με το πρόσχημα της διάσωσης παράνομων μεταναστών ή προσφύγων.

– Οι πληροφορίες των μυστικών υπηρεσιών επέφεραν αλλαγές και στο σχέδιο δράσης του Λιμενικού Σώματος, τα πλωτά σκάφη του οποίου πλέον υποστηρίζονται στις περιπολίες τους και από πλοία του Πολεμικού Ναυτικού.

– Κώστας Καραμανλής: «Η Τουρκία ίσως θέλει να στήσει σκηνικό Ιμίων». Τι ανησυχεί τον πρώην πρωθυπουργό και τι λέει για την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει επίσης:

– 6 «αόρατες» φρεγάτες αγοράζει το πολεμικό μας ναυτικό. Στις 3 Μαΐου έρχονται οι Γάλλοι για να συζητήσουν με τους επιτελείς του YΠΕΘΑ και του ΓΕΝ τις λεπτομέρειες της παραγγελίας.

– Μιλούν στην «R»: Ανδρέας Ξανθός, Υπουργός Υγείας – Γιώργος Κουμουτσάκος, Τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. – Μανώλης Χριστοδουλάκης, Γραμματέας της Κ.Ε. του Κινήματος Αλλαγής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι φέρνει ο Γιούνκερ στην Αθήνα. Και τι θα πει την Πέμπτη στην ελληνική Βουλή.

– Σκληρό «παζάρι» για το αφορολόγητο.

– Πληρωμένα συμβόλαια: Οι εκτελεστές του Στεφανάκου δολοφόνησαν και τον Λίτσα.

– «Με μέθυσε και με παγίδευσε», λέει ο μητροπολίτης Ησύχιος για το περιστατικό με την τρανσέξουαλ. Κι όμως, παραμένει στον θρόνο του…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ