Βόλος: Ο επίμονος πυρετός ήταν η αρχή του τέλους του – Γνωστός επιχειρηματίας πέθανε σε λίγες μέρες!

0
159

Θρήνος στη Νέα Ιωνία για το θάνατο του Αλέξανδρου Μπαλατσούκα, ιδιοκτήτη του γνωστού καφενείου στην οδό Τραπεζούντος με Μαιάνδρου, που για περισσότερο από εξήντα χρόνια αποτελεί ένα από τα παλαιότερα στέκια της πόλης του Βόλου. Ο γνωστός επαγγελματίας, «λύγισε» μέσα σε λίγες μέρες από λοίμωξη του αναπνευστικού, αφήνοντας την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 χρόνων χθες το πρωί (22-04-2018) στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο θάνατός του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Κανείς δεν περίμενε πως ένας τόσο δραστήριος άνθρωπος, αγωνιστής και μαχητής μέχρι τέλους θα έφευγε από τη ζωή τόσο απροσδόκητα και γρήγορα. Σύμφωνα με τους οικείους του, ο 67χρονος πριν από μία μόλις εβδομάδα ανέβασε πυρετό και αισθάνονταν δύσπνοια.

Αρχικά κανείς δεν περίμενε ότι θα ήταν κάτι σοβαρό και όλοι το απέδωσαν σε απλή γρίπη. Ο πυρετός όμως δεν υποχωρούσε και έτσι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν εισρόφηση τροφής στον πνεύμονα και φλεγμονή. Η κατάσταση της υγείας του επιβαρύνθηκε σημαντικά αφού όλα τα προαναφερθέντα προκάλεσαν λοίμωξη του αναπνευστικού.

Χθες ενώ νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο εξέπνευσε, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους δικούς του ανθρώπους. Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι αδυνατούν να πιστέψουν το τέλος που είχε.

Ο Αλέξανδρος Μπαλατσούκας που πέθανε στον Βόλο

Ο Αλέξανδρος Μπαλατσούκας διατηρούσε το καφενείο του στην οδό Τραπεζούντος με Μαιάνδρου από το 1950 μέχρι και σήμερα, συνεχίζοντας την παράδοση από τον πατέρα του. Από το καφενείο του, είναι ένα από τα τελευταία ιστορικά που έχουν απομείνει στη Ν. Ιωνία, παρέλασαν υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι. Υποδέχονταν τους πάντες με χαμόγελο χωρίς να λείπουν τα πειράγματα, αφού ήταν γνωστός για το χιούμορ του και πόσο αγαπούσε την καλή παρέα.

Αρκούσε μόνο να υπάρχει καλή διάθεση και ο καφές, γίνονταν τσίπουρο με μεζέ και γλέντι μέχρι αργά το απόγευμα. Το άγγελμα του θανάτου του προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ