Εικόνες ντροπής στη Μυτιλήνη! «Κάψτε τους ζωντανούς» φώναζαν οι ακροδεξιοί – Άγριο ξύλο κι επεισόδια με τα ΜΑΤ

24
905

Εικόνες που δεν τιμούν κανέναν. Εικόνες ντροπής με ακροδεξιούς που φόρεσαν τον μανδύα των «αγανακτισμένων πολιτών» να επιτίθενται σε μετανάστες που εδώ και πέντε μέρες ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη. «Κάψτε τους ζωντανούς» φώναζαν οι ακροδεξιοί.

Χρήση χημικών, δακρυγόνα, φωτιές, φωτοβολίδες. Ένα χάος. Και άγρια επεισόδια ανάμεσα στους ακροδεξιούς και τα ΜΑΤ. Τα επεισόδια είχαν ξεκινήσει από το απόγευμα της Κυριακής (22.04.2018), διήρκεσαν έως τα ξημερώματα. Για ώρες, η προκυμαία της Μυτιλήνης θύμιζε εμπόλεμη ζώνη. Οι αστυνομικές δυνάμεις απωθούσαν τους ακροδεξιούς με χρήση χημικών. Εκείνοι όμως έκαναν… αντεπίθεση και έβαζαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Φωτογραφία lesvosnews.gr

Κάθε φορά που τα ΜΑΤ, με χρήση χημικών, απωθούσαν τους επιτιθέμενους, οι ακροδεξιοί ανασυντάσσονταν στους γύρω δρόμους και το σκηνικό επαναλαμβανόταν.

Επιχείρηση «σκούπα» και οι μετανάστες στη Μόρια

Τα επεισόδια κράτησαν έως τα ξημερώματα. Περίπου στις 05:30 το πρωί της Δευτέρας (23.04.2018), πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονταν εδώ και πέντε μέρες στην προκυμαία της πόλης, επιβιβάστηκαν με τη βία σε λεωφορεία για να επιστρέψουν στον καταυλισμό της Μόριας.

Οι περισσότεροι από τους μετανάστες είναι Αφγανοί. Είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Σαπφούς από την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι. Διαμαρτύρονταν για το γεγονός πως δεν εξετάζονται οι αιτήσεις ασύλου που έχουν υποβάλει.

Μετά τα άγρια επεισόδια, αποφασίστηκε η απομάκρυνσή τους από το σημείο. Η επιχείρηση διήρκεσε το πολύ 10 λεπτά. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έπαιρναν έναν έναν τους διαμαρτυρόμενους και τους έβαζαν στα λεωφορεία για τον καταυλισμό. Μέχρι την τελευταία στιγμή, οι μετανάστες αμύνονταν και αρνούνταν να εγκαταλείψουν την πλατεία. Είχαν σχηματίσει αλυσίδα, βάζοντας στο κέντρο τις γυναίκες και τα παιδιά.

Φωτογραφία era-aegean.gr

«Κάψτε τους ζωντανούς» φώναζαν οι ακροδεξιοί

Η επιχείρηση απομάκρυνσης των μεταναστών έγινε μετά από ολονύχτια επεισόδια στη Μυτιλήνη. Η περιοχή γύρω από την πλατεία Σαπφούς και τα σοκάκια του ιστορικού κέντρου είχαν μετατραπεί σε πεδίο μάχης ανάμεσα σε αστυνομικούς και ομάδες που είχαν σχηματίσει νεαροί ακροδεξιοί.

Οι ομάδες αυτές επιχειρούσαν όλο το βράδυ. Στόχος και σχέδιό τους να διασπάσουν τον κλοιό που είχαν αναπτύξει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από την ομάδα των προσφύγων και των μεταναστών. Οι επιτιθέμενοι φώναζαν «κάψτε τους ζωντανούς». Και αυτό δεν αφήνει κανένα περιθώριο για να τους χαρακτηρίσει κανείς «αγανακτισμένους πολίτες».

Πετούσαν ναυτικές φωτοβολίδες, κροτίδες, πέτρες από ξηλωμένα λιθόστρωτα και παρτέρια της πλατείας, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα των συγκεντρωμένων. Οι οποίοι μαζί με άλλους πρόσφυγες και μετανάστες που κατέβηκαν στην πλατεία από τον καταυλισμό της Μόριας, σχημάτισαν τριπλές κυκλικές ανθρώπινες αλυσίδες προκειμένου να αμυνθούν. Έβαλαν στο κέντρο τους γυναίκες και παιδιά που συμμετείχαν στην κινητοποίηση, απλώνοντας πάνω από τα κεφάλια τους βρεγμένες κουβέρτες.

Σε ενίσχυση των προσφύγων και των μεταναστών, είχαν σπεύσει πολίτες του αριστερού και του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς και ομάδα αλληλέγγυων.

Οι ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας παρατάχθηκαν αρχικά μεταξύ των ντόπιων και των προσφύγων και μεταναστών, ενώ μια ακόμα διμοιρία των ΜΑΤ τους περικύκλωσε.

Φωτογραφία lesvosnews.gr

Πεδίο μάχης η Μυτιλήνη

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 20.00 το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την καθιερωμένη από στρατιωτικό άγημα υποστολή της σημαίας σε παρακείμενο στην πλατεία Σαπφούς χώρο. Εκεί είχε συγκεντρωθεί μεγάλος αριθμός πολιτών σε ένδειξη συμπαράστασης στους κρατούμενους στις τουρκικές φυλακές Έλληνες στρατιωτικούς. Μετά το πέρας της τελετής, η μεγάλη πλειονότητα των συγκεντρωμένων αποχώρησε, αλλά περίπου 200 άτομα κινήθηκαν προς την πλατεία απαιτώντας την εκκένωση της από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Φωτογραφία lesvosnews.gr

Γύρω στις 22.00 οι συγκεντρωμένοι που ως τότε προσπαθούσαν απλά να απωθήσουν τους αστυνομικούς, ενισχύθηκαν από ομάδες νεαρών από χωριά του νησιού. Το… κάλεσμα είχε γίνει μέσα από σελίδα του ακροδεξιού χώρου και πιο συγκεκριμένα από έναν γνωστό ακροδεξιό.

Φωτογραφία era-aegean.gr

Εκείνοι ήταν που άρχισαν την επιχείρηση εναντίον των αστυνομικών, ανάβοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων τους οποίους κυλούσαν προς τα ΜΑΤ. «Οχυρωμένοι» πίσω από τους κάδους, πετούσαν φωτοβολίδες και βεγγαλικά με στόχο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, ιδιαίτερα τα γυναικόπαιδα, που ήξεραν πως υπήρχαν εκεί.

Περίπου στις 23.00, οι ακροδεξιοί επιχείρησαν κυκλωτική κίνηση, επιτιθέμενοι από τη μεριά της αγοράς. Τότε έγινε πεδίο μάχης ολόκληρη η πλατεία Σαπφούς και η προκυμαία Μυτιλήνης. Ακροδεξιά στοιχεία και μόνο πλέον, καθώς οι υπόλοιποι πολίτες που απλά διαμαρτύρονταν είχαν αποχωρήσει, πέταξαν πάνω σε παιδιά και γυναίκες προσφύγων και μεταναστών φωτοβολίδες και κροτίδες. Η αστυνομία έκανε τότε για να περιφρουρήσει τις ζωές και την ασφάλεια των μεταναστών, χρήση δακρυγόνων.

Φωτογραφία lesvosnews.gr

Φωτιές, ρόπαλα και επεισόδια παντού!

Στη 01.00 τα επεισόδια μεταφέρθηκαν από την προκυμαία της Μυτιλήνης μέχρι το ιστορικό δημαρχείο της πόλης και στα γύρω στενά. Έβαλαν φωτιά σε κάδους στήνοντας οδοφράγματα στις αστυνομικές δυνάμεις και διακόπτοντας την κυκλοφορία σε όλο το λιμάνι.

Περίπου στις 03.00, απωθήθηκαν από τον χώρο της πλατείας αλληλέγγυοι στους μετανάστες και κάποιοι ντόπιοι, που συνέχιζαν τον ιδιότυπο ανταρτοπόλεμο τους με την Αστυνομία.

Φωτογραφία era-aegean.gr

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος καταδίωξαν ομάδα 15 ατόμων αγνώστου ταυτότητας, που κατευθυνόταν στο χώρο των επεισοδίων με ρόπαλα.

Φωτογραφία lesvosnews.gr

Την ίδια στιγμή, ο καταυλισμός στη Μόρια είχε τεθεί σε επιφυλακή για την πιθανότητα αντιπερισπασμού.

Στις 05.20 άρχισε η επιχείρηση της αστυνομίας για τη μεταφορά των μεταναστών στη Μόρια. Στις 05.30, όλα είχαν τελειώσει.

Φωτογραφία lesvosnews.net
Φωτογραφία lesvosnews.net

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί, κυρίως μεταναστών και προσφύγων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για να τους προσφερθούν φροντίδες.

Στην πλατεία Σαπφούς έφτασε από την πρώτη στιγμή των γεγονότων και παρέμεινε εκεί όλη τη διάρκεια της νύχτας ο Εισαγγελέας υπηρεσίας Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: newsit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ακροδεξιοι στην μυτιληνη δεν υπαρχουν.ειναι αριστεροι και εχουν βουλευτη του κκε.

    απλα ειναι κουμουνισταραιοι αγανακτισμενοι!!

  2. οι ασιατες οι αφρικανοι να πανε γερμανια εκει θελου σκλαβους.

    στην ελλαδα εχει φτωχεια ανεργια πεινα

  3. ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠ’ Τ’ ΑΛΓΕΡΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ…

    Τρία «προσφυγάκια» απ’ τ’ Αλγέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς, με περιπετειώδη τρόπο και κατά πάσα πιθανότητα είναι μέλη της συμμορίας των «προσφύγων» με τα πιστόλια, που ληστεύει και τρομοκρατεί στο κέντρο της Αθήνας!Προηγήθηκε επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής στο λόφο του Στρέφη, σε δύο φοιτήτριες τις οποίες όχι μόνο λήστεψαν αλλά και τις κακοποίησαν σεξουαλικά. Λίγο μετά την επίθεση στις κοπέλες, τα τρία «προσφυγάκια» πήγαν στην πλατεία Κάνιγγος όπου περικύκλωσαν έναν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν. Ωστόσο, αναγνωρίστηκαν από περιπολούντες αστυνομικούς, από τις περιγραφές που είχαν κάνει οι φοιτήτριες στην Αστυνομία.Τα «προσφυγάκια» δεν αιφνιδιάστηκαν και βασιζόμενα στις οδηγίες των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» επιχείρησαν να αποτρέψουν την… ρατσιστική σύλληψή τους, επιτιθέμενα με γροθιές και κλωτσιές κατά των αστυνομικών.

  4. ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΠ’ Τ’ ΑΛΓΕΡΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ… 2

    Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί και σε άλλες δύο ληστρικές επιθέσεις ενώ οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι πως έχουν διαπράξει και πολλές άλλες ληστείες, ως μέλη της ληστρικής συμμορίας των «προσφύγων» που λυμαίνεται το κέντρο του Αθηνιστάν.Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

  5. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΜΕΝΑ! ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΑΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ!!

    οι λαθροδιακινητές έχουν πληροφορηθεί ήδη την δικαστική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που επιτρέπει σε όσους έρχονται να κινούνται ελεύθερα σε όλη την χώρα και αυτό το διαδίδουν σε όσους βρίσκονται στην περιοχή της Αδριανούπολης, ώστε να τους περάσουν από τον ποταμό Έβρο στην Ελλάδα.

    https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F229795954169529%2Fvideos%2F384938748655248%2F&show_text=0&width=266
    Ανοίξαμε και σας περιμένουμε! Βασικά, πάντα ανοιχτά ήμασταν, απλά στον Έβρο αυτό δεν ίσχυε για κάποια χρόνια…Τώρα όμως ο Έβρος είναι «ανοιχτό σύνορο» για τους απρόσκλητους «επισκέπτες».
    Και τώρα που έρχεται το γλυκό καλοκαιράκι και η στάθμη του νερού θα πέσει κατά πολύ, θα έρθουν ακόμη περισσότεροι «επισκέπτες»…Κι όσο θα αυξάνονται τα «προσφυγάκια», τόσο θα αυξάνονται και τα φράγκα για τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους»!
    Ντου από παντού και ζήτω τα ανοιχτά σύνορα σύντροφοι!!!

  6. Από αλλού το περίμεναν, κι απ’ αλλού το βρίσκουν!
    Νέα άγρια αντισημιτική επίθεση, λοιπόν, εξαπέλυσε ομάδα νεαρών «προσφύγων» κατά Εβραίου στην καρδιά του Βερολίνου.Όπως καταγράφει βίντεο με απόσπασμα του περιστατικού, ένας νεαρός, εκνευρισμένος που τον τραβούν με το κινητό, επιτίθεται με τη ζώνη του κατά ενός Ισραηλινού που φορούσε το εβραϊκό σκουφάκι, τη γνωστή κιπά, φωνάζοντας «Γιαχούντι» που σημαίνει «Εβραίος» στα αραβικά.Μετά τις βουρδουλιές, τα τρία «προσφυγάκια» απομακρύνθηκαν…
    Συμπέρασμα: Έτσι συμβαίνει πάντα με τα «αγαθά» του πολυπολιτισμού. Τα «απολαμβάνουν» όλοι ανεξαιρέτως!https://ethnikismos.net/2018/04/23/προσφυγακια-μαστιγωσαν-εβραιο-στο/

  7. ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΜΜΕ!

    Τόνους μαρξιστικού δηλητηρίου χύνουν από χθες το βράδυ όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ, κατά του λαού της Λέσβου που ξεσηκώθηκε ζητώντας την πατρίδα του πίσω. Μάλιστα, η γραμμή που περνάει το καθεστώς των ΣΑΠΙΩΝ (η οποία αποτυπώνεται στους τίτλους των ΜΜΕ), είναι ότι αυτοί που ξεσηκώθηκαν ήταν «ακροδεξιοί».
    Αυτή είναι η αλήθεια που σας πονάει, κομμούνια, τώρα που χάσατε τον έλεγχο του άλλοτε «κόκκινου νησιού»! Του άλλοτε και ΠΟΤΕ ΠΙΑ «κόκκινου νησιού», που στις επόμενες εκλογές θα εκλέξει πανηγυρικά τον πρώτο εθνικιστή βουλευτή!https://ethnikismos.net/2018/04/23/ολοσ-ο-λαοσ-τησ-λεσβου-ειναι-οι-ακροδε/

    • Ολο το νησι της Λεσβου ειναι 200 άτομα ? Ακροδεξιοί , φασισταρια , ρατσιστες και Χρυσαυγιτες ηταν σαν και αυτους που επιτεθηκαν και χτυπουσαν τον Σεπτεμβρη του 2015 τους προσφυγες μπροστα στην αστυνομια στην Κω. Ουτε στην Λεσβο , ουτε στην Κω ουτε Πουθενα! Τσακιστε τους φασιστες σε όλα τα νησια

  8. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ – Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ!

    Ξεχείλισε πλέον η οργή των κατοίκων της Λέσβου, ενάντια στον αποικισμό και στην υποβάθμιση του νησιού τους και ξέσπασαν τη νύχτα κατά των Αφγανών «προσφύγων» που έχουν μετατρέψει την Μυτιλήνη σε… Καμπούλ – με την συμπαράσταση του ψεκασμένου δημάρχου και των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ!Δείτε τα σχετικά βίντεο με τις πρωτόγνωρες στιγμές που έζησε η Λέσβος…https://ethnikismos.net/2018/04/23/δειτε-βιντεο-απο-τον-λαϊκο-ξεσηκωμο-στ/

  9. Από Κογκό και από Αλγερία οι μετανάστες στον Έβρο - Προβληματίζεται κανείς γιατί προτιμούν την Ελλάδα;

    Προβληματίζονται εκείνοι που τους καλούσαν να έλθουν στην Ελλάδα; Εκείνοι που άνοιξαν τα σύνορα; Εκείνοι που ήθελαν να ρίξουν τον «φράχτη της ντροπής» στον Έβρο; https://infognomonpolitics.blogspot.gr/2018/04/blog-post_948.html?spref=fb

  10. ποσο καιρο κρατουσαν κλειστη την πλατεια οι μεταναστες?
    ο Δημαρχος Λεσβου ειπε ξεκαθαρα οτι δεν το ξεκινησαν ακροδεξιοι

  11. Πάντα ήταν μιάσματα οι ακροδεξιοί στη χώρα μας.Όταν έγιναν καταδότες των Γερμανών,καταδότες της Χούντας, το ίδιο και σήμερα…Αγράμματοι,μισάνθρωποι,σκουλήκια….

  12. Ο Δήμαρχος ενώπιον τηλεοπτικής κάμερας δήλωσε, » και εμείς πρόσφυγες είμαστε, διακόπτω τώρα γιατί πρέπει να σώσω πρόσφυγες από την θάλασσα», ενώ βουτήχτηκε μέχρι τον αστράγαλο στην θάλασσα την στιγμή που ένας Ρουβίκωνας του έδινε να πιάσει ένα μωρό, που προηγουμένως είχε πάρει από την μάνα του όταν το φουσκωτό προσέγγισε στην αμμουδιά. Καλά να πάθουν, τουρίστας να μην πατήσει στο νησί τους.

  13. τελικα ο λαος νικησε.με την προστασια των ματ εκενωθηκε η πλατεια

    και τους πηγαν στον καταυλισμο γιατι φοβηθηκαν οι αρχες τα χειροτερα,που ερχονται.

  14. Τελικά, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, είχε αποτέλεσμα ο δυναμικός ξεσηκωμός του λαού της Λέσβου, κατά του Τσαντίρ-Μαχαλά που είχε στηθεί στο κέντρο της Μυτιλήνης.
    Λόγω, λοιπόν, της δυναμικής λαϊκής αντίδρασης, οι αρχές υποχρεώθηκαν να εκκενώσουν την πλατεία Σαπφούς και να συλλάβουν τα 120 ενήλικα «προσφυγάκια» (συν δύο «αλληλέγγυους» με ελληνικές ταυτότητες…) που την είχαν καταλάβει, με τις κατηγορίες της απείθειας και της παράνομης κατάληψης δημόσιου χώρου.
    Είναι δε βέβαιον, πως αν δεν είχε προκύψει η δυναμική λαϊκή αντίδραση, δεν θα είχε αλλάξει τίποτα!
    Κι αν η συγκυβέρνηση των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» υποχώρησε ατάκτως και εκκένωσε την πλατεία Σαπφούς λόγω του ξεσηκωμού των κατοίκων, φανταστείτε τι θα κάνει μέσα στον πανικό της αν στις εκλογές εκλεγεί στην Λέσβο ο πρώτος εθνικιστής βουλευτής! Στα σίγουρα, θα σπεύσει να εκκενώσει ολόκληρη την Λέσβο από τα «προσφυγάκια», σε χρόνο ντε-τε!

  15. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΗΓΕ ΓΙΑ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    Στην Πλατεία Βικτωρίας βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μην μπερδεύεστε, δεν πήγε να δει τους δοκιμαζόμενους από την λαθρομετανάστευση Έλληνες. Πήγε για να παραβρεθεί σε εκδήλωση που παρέθεσαν 25 και πλέον ΜΚΟ που σχετίζονται με τους λαθρομετανάστες. ο πρόεδρος της ΝΔ παρακολούθησε την υπαίθρια συναυλία της… πολιτισμικής χορωδίας «Πολυφώνικα» και επισκέφθηκε μεταξύ άλλων και την έκθεση που δημιούργησε η «ActionAid HELLAS», μαζί με το Victoria Square Project και το World Human Forum. η εν λόγω ΜΚΟ, η “Action Aid”είχε δημιουργηθεί από την αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη, Αλεξάνδρα, η οποία παρέμεινε στο Δ.Σ. της ΜΚΟ μέχρι πέρυσι.Έτσι, λοιπόν, όσοι κομματάρχες της ΝΔ σχεδιάζουν να βγαίνουν προεκλογικά και να λένε ότι η ΝΔ θα λύσει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, ας ξέρουν πως η λαθρομετανάστευση είναι οικογενειακή υπόθεση των Μητσοτάκηδων. Η ξαδέρφη του Μητσοτάκη, θυμίζουμε, ανέλαβε πρόσφατα ολάκερη… διευθύντρια στην ΜΚΟ του Σόρος.

  16. Διαστρέβλωση στα πάντα,παραπληροφόρηση..οι εικόνες ντροπής είναι αυτές που φορτηγό πέφτει σε πεζούς στο Τορόντο,στην Ευρώπη στον κόσμο όλο και σκοτώνει περαστικούς ανυποψίαστους.Το έχουν κάψει οι αλληλέγγυοι.Ακόμα και απλήρωτοι δεν καταλαβαίνουν το κακό που διαπράττουν.

  17. Εδώ και μια εβδομάδα είχαν εντελώς παράνομα καταλάβει την πλατεία οι Αφγανοί. Ο συριζαίος δήμαρχος που είχε ανοίξει την αγκαλιά του στους λαθρομετανάστες κραύγαζε απελπισμένος οτι συμπεριφέρονταν ως επικυρίαρχοι και κατηγορούσε την Κυβέρνηση οτι δεν άφηνε την αστυνομία να επέμβει. Η Μυτιλήνη άλλη μία φορά καταρακωνόταν στα διεθνή ΜΜΕ, το όποιο ίχνος τουρισμού στο οποίο ήλπιζε εξαφανιζόταν και οι κάτοικοι ζούσαν για άλλη μια φορά τον τρόμο. (Βέβαια στην πατρίδα τους οι Αφγανοί θα είχαν τουλάχιστον φυλακιστεί/ ξυλοκοπηθεί από την αστυνομία αν συμπεριφέρονταν έτσι). Ποιός λοιπόν ώθησε τους κατοίκους στην αυτοδικία; Ηλίθιοι Συριζαίοι της κυβέρνησης εσείς οδηγείται τον κόσμο στην χρυσή αυγή. (και δεν νομίζω οτι όλος ο κόσμος που φαίνεται στο βίντεο είναι δυνατόν να είναι χρυσαυγίτες. Αλλωστε το διέψευσε και ο δήμαρχος)

  18. Αρχικά φάγανε φόλα από τά αποπροσανατολιστικά ΜΜΕ (πού πιέζουν γιά την επιβολή θεωρίας Kalerghi).Μετά καμαρώνανε γιά τήν μοναδική «ανθρωπιά» τους.Αναδείξανε τίς 3 γιαγιάδες μέ το μπιμπερό.Τολμήσαν νά συγκρίνουν το 2016 μέ τό 1922.Αφήσαν τά διεστραμένα αναρχορεμάλια τής παγκοσμιοποίησης,τών ανοιχτών συνόρων καί του χαβαλέ νά δράσουν.Ελπίσανε σέ διορισμούς .Κρυφοχαρήκανε γιά τήν αυξημένη κίνηση στά μαγαζιά τους.Μέ μυωπική αντίληψη ,ΔΕΝ υπολογίσανε τό κακό παράδειγμα πού δίνανε σ’αυτούς που περιμένουν απέναντι τήν σειρά τους.Δέν φαντάστηκαν τόν κατακλυσμό που θά επακολουθήσει.Τήν βρωμία,τήν ανασφάλεια,τόν θόρυβο,τίς παρενοχλήσεις,τόν κίνδυνο καί τήν ύπουλη ισλαμοποίηση τής κοινωνίας. Σέ 5 χρόνια,τίποτα δέν θά θυμίζει αυτά πού ξέρανε.

  19. ΜΑΣΤΟΥΡΑ-ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ.
    ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΧΩΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .
    ΟΙ ΛΑΘΡΟ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΚΟΠΡΙΤΕΣ-ΜΑΣΤΟΥΡΟΕΙΔΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ