Έγκλημα στον Ασπρόπυργο: «Δεν πιστεύω ότι το έκανε ο παππούς μου» λέει η 19χρονη

0
774

Δείτε φωτογραφίες από τον τόπο του φονικού – «Δεν φτάνει που έχασα τον άντρα μου, έχασα και τον παππού μου» δηλώνει στο protothema.gr η νεαρή κοπέλα

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία ενός 33χρονου Πακιστανού στον Ασπρόπυργο από τον 62χρονο παππού της συντρόφου του με σκαλιστήρι.

«Είμαι συγκλονισμένη, δεν ξέρω τι έγινε με τον άντρα μου.. Εγώ ήμουν μέσα και κοντεύω να τρελαθώ. Έχουν πάρει και τον παππού μου και ειναι άδικο» λέει συντετριμμένη η 19χρονη μιλώντας στο protothema.gr.

Όπως τονίζει η άτυχη μητέρα δεν πιστεύει ότι ο παππούς της σκότωσε τον άντρα της αλλα κάποιος άλλος ενώ υπογραμμίζει πως ο 33χρονος Πακιστανός την χτυπούσε.

«Δεν φτάνει που έχασα τον άντρα μου έχασα και τον παππού μου, δεν μπορώ. Μου συμπεριφερόταν άσχημα και με χτυπούσε, είχαμε προβλήματα όπως ολα τα ζευγάρια… έμενε μόνος του πιο μακριά απο τον δρόμο. Εκείνη την ημέρα για να πάμε βόλτα… Δεν πιστεύω ότι τον σκότωσε ο παππούς μου» είπε η 19χρονη Μαρία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου, ότααν ο παππούς ζήτησε το λόγο από τον Πακιστανό για τον τρόπο συμπεριφοράς του και ξέσπασε λογομαχία.. Τα αίματα «άναψαν» και ο 62χρονος παππούς πήρε το σκαλιστήρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον Πακιστανό, έξω από την είσοδο οικοπέδου στον Ασπρόπυργο.

Αμέσως μετά, η κοπέλα, που να σημειωθεί ότι δεν ήταν παρούσα στο σκηνικό, κάλεσε την αστυνομία, που διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η αστυνομία, αφότου εντόπισε το δράστη της ανθρωποκτονίας, σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του και προχώρησε στη σύλληψή του.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

IMG_2918__1_
IMG_2915
IMG_2914
photo5
photo3
Sequence 01 1

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ