Θεσσαλονίκη: Ο αθυρόστομος «παπάς» αρχίζει να τον ψέλνει για τον ΠΑΟΚ – Απίστευτο σκηνικό στην ιχθυόσκαλα [vid]

1
221

Οι πανηγυρισμοί των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζονται για ορισμένους. Ο πρωταγωνιστής στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας ήθελε να πικάρει ένα φίλο του Άρη και βρήκε τον τρόπο που φαίνεται στο επόμενο βίντεο.

Ντύθηκε παπάς και με κεράκια και ένα θυμιατό στα χέρια, πλησιάζει τον φίλο του και αρχίζει να του τα… ψέλνει. Οι αυτόπτες μάρτυρες άρχισαν να χαμογελούν και να καταγράφουν τις εικόνες…

Η ομιλία του Σαββίδη και το πάρτι στην Πάολα

Ήταν εμφανώς περήφανος για τα… παιδιά του και δεν το έκρυψε. Ο Ιβάν Σαββίδης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά”, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και άρχισε να χτίζει την νέα.

“Κάπου στην αίθουσα είναι και ο Γκαρσία… Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς μαζί με τα παιδιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα νέων. Θέλω να τους συγχαρώ και να τους πω οτι με αυτό το τρόπο εμείς χτίζουμε το μέλλον μας.

ΠΑΟΚ: «Μέσα» στο γλέντι με την Πάολα για την κατάκτηση του Κυπέλλου [vids, pics]

Δεν μπορείτε να φανταστείτε καν τι τιμή και τι καμάρι αισθάνομαι για αυτή την ομάδα. Ολα αυτά είναι οι οφειλές μου τις οποίες θα ξεπληρώσω. Σε κάθε περίπτωση θα κατασκευάσω τη νέα Τούμπα. Δε θα επισκεφτώ κανένα Ελληνικό γήπεδο αλλά θα είμαι παντού. Η πρώτη μου επίσκεψη σε γήπεδο θα είναι στη καινούργια Τούμπα.

Θέλω αύριο ο Ράζβαν να ξεκινήσει να δουλεύει για τη νέα σεζόν. Εχεις ανοικτό μπατζετ… Ανοικτό μπάτζετ, και εγώ σε κάθε περίπτωση θα αποδείξω πως αξίζουμε πολλά περισσότερα από όσο όλα μαζί εκείνοι.

ΠΑΟΚ: Η Πάολα στην πίστα με φανέλα Γκαρσία! «Ξεσήκωσε» στο γλέντι του τίτλου [vid]

Ράζβαν θέλω να πω ξανά ευχαριστώ σε σένα και σε όλα τα παιδιά, και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Σήμερα τα παιδιά δείξανε πως θα τους τιμωρούμε σε όλα τα μέτωπα” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σαββίδης.

Κέφι, χορός, τραγούδι και φυσικά πολλά συνθήματα συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό που στήθηκε μετά τον θρίαμβο τόσο της μεγάλης ομάδας του ΠΑΟΚ, όσο και της Κ20.

Το PAOK TV μας παρουσιάζει τα κυριότερα κομμάτια της ομιλίας του Ιβάν Σαββίδη στο ασπρόμαυρο πάρτι στο Stage αλλά και το γλέντι των παικτών, με την Πάολα να ανεβάζει στα… ύψη το κέφι.

Δείτε ΕΔΩ την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη

Δείτε ΕΔΩ το γλέντι των παικτών του ΠΑΟΚ

Πληροφορίες: wepost.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Παοκ φέρε το πρωτάθλημα στο πύργο το λευκό και θα γυρίσω σικουελ του αποκάλυψη τώρα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ