Κέρκυρα: Η μητέρα του 13χρονου λύνει τη σιωπή της – «Έτσι παγίδευσε το γιο μου το σατανικό ζευγάρι»

1
256

Η ανήθικη πρόταση

Το αδίστακτο σχέδιο της 36χρονη και του συζύγου της να κάνουν «τρίο» με το 13χρονο εφαρμόστηκε με μεθοδικότητα. Προσέγγισαν αρχικά την μητέρα του στο χώρο εργασίας της παριστάνοντας τους πελάτες. «Το ζευγάρι δεν το γνώριζα καλά, δεν είχαμε στενές σχέσεις. Ερχόταν στο μαγαζί που εργάζομαι ως πελάτισσα η κυρία. Δεν έδωσε κάποιο δικαίωμα ούτε μου είπε για το παιδί. Μέχρι που ένα βράδυ ήρθε το παιδί και μου είπε τι του πρότεινε. Εγώ με αυτή την κυρία δεν είχα καμία σχέση», είπε η μητέρα του 13χρονου.

Πώς έφτασαν στη σύλληψη

Ο 13χρονος ήταν θαρραλέος γιατί σύμφωνα με το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. θα έπρεπε στην επόμενη ανήθικη πρόταση να πει «ναι». Από νωρίς είχαν λάβει θέση έξω από το σπίτι 10 αστυνομικοί, παρακολουθώντας τον νεαρό σε κάθε του βήμα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
«Αυτή η γυναίκα είναι τέρας. Αυτοί οι άνθρωποι να σαπίσουν στη φυλακή και να μην βγουν ποτέ έξω», είπε η μητέρα.

Γνωστοί στην Αστυνομία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τόσο η 36χρομη όσο και ο 43χρονος σύζυγός της με την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου και τη σύμφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα. Το ζευγάρι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς μετά από καταγγελίες κατοίκων ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για κακοποίηση και αμέλεια έναντι των παιδιών τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Θεσσαλονίκη: Άγριο ξύλο με σανίδες μεταξύ Πακιστανών στην πλατεία Αριστοτέλους

    Για ακόμα μια φορά η πλατεία Αριστοτέλους αποτέλεσε πεδίο μάχης για ομάδες Πακιστανών «προσφύγων».
    Το βράδυ του Σαββάτου στο άγαλμα του Βενιζέλου στην πλατεία της Θεσσαλονίκης δυο ομάδες Πακιστανών ήρθαν σε συμπλοκή.Οι εμπλεκόμενοι διασκορπίστηκαν μόλις είδαν αστυνομικούς. Όμως, οι αστυνομικές δυνάμεις κατάφεραν και συνέλαβαν τυπικά έξι άτομα, μετά από καταδίωξη, τα οποία και αναμένεται να αφεθούν ελεύθερα στη συνέχεια.Στην περιοχή της «μάχης» βρέθηκαν δύο σανίδες και ένα κομμάτι ξύλο, που χρησιμοποιούσαν ως «πολεμοφόδια» οι εμπλεκόμενοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πακιστανοί μάλωναν για το ποια ομάδα θα επικρατήσει στην πλατεία Αριστοτέλους για την πώληση λαθραίων τσιγάρων.Διευκρινίζεται πάντως ότι ουδείς εκ των συλληφθέντων πρόκειται να απελαθεί καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με την πάγια θέση των Αρχών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ