Βέροια: Παντρεμένος (συγγενής του αρραβωνιαστικού) ξελόγιασε ανήλικη και κλέφτηκαν

0
1845

 Με βεντέτα απειλούν οι γονείς της 17χρονης στην Ημαθία

Οι γονείς της ανήλικης Ολγας, η οποία εξαφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, απειλούν με βεντέτα την οικογένεια ενός 36χρονου που θεωρούν ότι απήγαγε τη 17χρονη κόρη τους! Από την πλευρά τους, πάντως, τόσο η ανήλικη όσο και ο… ερωτοχτυπημένος Γιώργος (που έχει κόρες στην ηλικία της!) ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπήρξε απαγωγή και «κλέφτηκαν» επειδή θέλουν να ζήσουν τον έρωτά τους. Περιμένουν μάλιστα και παιδί!

Τα ίχνη της Ολγας χάθηκαν το μεσημέρι της 29ης Μαΐου από την Αλεξάνδρεια και μάλιστα εκδόθηκε Amber Alert δίνοντας στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και τα στοιχεία της μαθήτριας. Ομως, καθώς περνούσαν οι μέρες η υπόθεση μπερδευόταν και τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν το ένα μετά το άλλο. Ετσι αποκαλύφθηκε ότι ο 36χρονος με τον οποίο το έσκασε είναι παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών 18 και 17 και ενός αγοριού 13 ετών, ενώ φέρεται ότι έχει μπλεξίματα με τον νόμο!

Το πιο περίεργο δε είναι ότι συγγενεύει με τον… αρραβωνιαστικό της ανήλικης! Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γιώργος, οι δυο τους είχαν δεσμό τους τελευταίους τέσσερις μήνες και η Ολγα διανύει τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της!

«Δεν την πήρα με το ζόρι, ούτε για εκδίκηση. Την Ολγα την αγαπώ και δεν την έχω αφήσει να στενοχωρηθεί ποτέ!» ισχυρίστηκε, ενώ η κοπέλα επιβεβαίωσε όσα είπε ο αγαπημένος της: «Εχω επικοινωνήσει με την οικογένειά μου, είμαι καλά και έχω φύγει με τη θέλησή μου. Κανείς δεν με εκβίασε και μάλιστα εγώ έστειλα μήνυμα στον Γιώργο να έρθει να με πάρει» εξήγησε εκλιπαρώντας τους γονείς της να αποσύρουν τις μηνύσεις και την ανακοίνωση για την εξαφάνισή της.

Από τη δική του πλευρά, ο πατέρας της 17χρονης Ολγας μίλησε έξαλλος για εκβιασμό: «Μπορεί η κόρη μου να έφυγε με τη θέλησή της, αλλά με εκβιασμό. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Την είχα αρραβωνιάσει πριν από λίγες ημέρες και ήταν ευτυχισμένη! Πώς γίνεται ξαφνικά να έφυγε;» διερωτήθηκε προσθέτοντας ότι η κόρη του κινδυνεύει.

Εύα Παπαδάτου

Πηγή: espressonews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ