Σύλληψη δημοτικού υπαλλήλου για δωροδοκία -Τι έκανε, πώς τον έπιασαν

1
2050

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε υψηλόβαθμος υπάλληλος του Δήμου Ιστιαίας -Αιδηψού, ο οποίος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και κατηγορείται για δωροδοκία.

Την καταγγελία στο Α.Τ. Ιστιαίας έκανε πολίτης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ταλαιπωρείτο επί χρόνια από το συγκεκριμένο υπάλληλο για τη διεκπεραίωση υπόθεσής του.

Μετά από συνεννόηση με τους αστυνομικούς, ο πολίτης έκλεισε ραντεβού σε καφετέρια της Ιστιαίας με τον υπάλληλο. Εκεί, του παρέδωσε ένα φάκελο με προσημειωμένα χαρτονομίσματα αξίας 1.200 ευρώ για να προχωρήσει το αίτημά του που βάλτωνε στα συρτάρια του δήμου.

Ακριβώς δίπλα, όμως, ήταν αστυνομικοί με πολιτικά, οι οποίοι, όταν ο υπάλληλος τσέπωσε το φάκελο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα. Εναντίον του υψηλόβαθμου υπαλλήλου έχει σχηματιστεί δικογραφία για παθητική δωροδοκία. Πηγή: egnomi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κάποια πιστοποιητικά περίμενε ο υπάλληλος και για να εξυπηρετήσει τον πολίτη που θα έφευγε εκτάκτως για το εξωτερικό, δέχτηκε να τον συναντήσει στην καφετέρια και να παραλάβει τον φάκελλο με τα χαρτιά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ