Επεισοδιακή σύλληψη του Στέφανου Χίου για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» (ΦΩΤΟ)

0
1354

Έπειτα από την εισαγγελική παρέμβαση για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα, έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Είχε προηγηθεί, χθες, η παρέμβαση του εισαγγελέα, έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Σκοπιανό, παρουσιάζονταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, θα διερευνηθεί το ενδεχόμενο να έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα αδικήματα, μεταξύ των οποίων αυτά της προσβολής Προέδρου της Δημοκρατίας, της παρακίνησης σε τέλεση κακουργημάτων κ.ά.

EKTAKTO – EΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΑΔΑ! (ΦΩΤΟ)

Silipsi-4

 

 

Πριν λίγο οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Πολιτεύματος συνέλαβαν τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο στα γραφεία της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» για το χθεσινό πατριωτικό εξώφυλλο για τη Μακεδονία μας.

Silipsi-11

Επιχείρηση καταστολής τη πατριωτικής αντίδρασης για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Silipsi-15

Η σύλληψη του πατριώτη δημοσιογράφου έγινε για τους εξής λόγους:

α) Επειδή αποκαλύψαμε ότι ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου είναι ιδιοκτήτης εισπρακτικής εταιρίας που στέλνει εξώδικα στους πολίτες για 85 ευρώ

Silipsi-8

β) Για να τον φιμώσουν προκειμένου να μην ξεσηκώσει τους πατριώτες για το εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

Silipsi-3

ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 

ΑΥΡΙΟ συγκέντρωση συμπαράστασης στις 12 το μεσημέρι στον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο στο κτίριο 16 στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ