ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι τρεις Αλβανοί δραπέτες της Αργυρούπολης (pics -Dolce vita για τους τρεις Αλβανούς δραπέτες)

0
579

 ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι τρεις Αλβανοί δραπέτες της Αργυρούπολης (pics)

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι τρεις Αλβανοί δραπέτες της Αργυρούπολης (pics)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Tα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των τριών Αλβανών κακοποιών που δραπέτευσαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης την περασμένη Τρίτη, έδωσε σήμερα (21/06) στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Πρόκειται για τους:

1. (επ) DEDOLLI ( o ν) MARJUS του ASTIR και της GULLETA , γεν. 8-9-1987 στην Αλβανία

argyroupoli4

2. (επ) VRUSHAJ ( o ν) GERTIAN του ALEKO και της DALLANDYSHE , γεν. 5-5-1994 στην Αλβανία

argyroupoli4

3. (επ) ΓΚΙΚΟΥΛΗ ( o ν) ΛΑΣΚΕ του Χρηστάκη και της Βιολίτσα, γεν. 11-7-1991 στην Αλβανία

argyroupoli4

Διαβάστε ΕΔΩ πληροφορίες για την εγκληματική τους δράση

Παράλληλα με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δραπετών, η Αστυνομία δημοσιοποίησε και αυτά δύο ακόμα μελών της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης:

4. (επ) MAHMUTAJ ( o ν) PANAJOT του IRFAM και της LINDITA , γεν. 25-5-2001 στην Αλβανία

argyroupoli6

5. (επ) HARIZI ή TAHIRI ( o ν) RADJON ή ENDRIT ή HAZBI του BAME ή PELLUMB και της FATBARDHA ή MIMOZA , γεν. 22-3-1984 στην Αλβανία

argyroupoli6

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Στην ανακοίνωσή της η Aστυνομία αναφέρει:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες πέντε (5) ατόμων, μελών εγκληματικής οργάνωσης, που διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και εξαρθρώθηκε την 13-6-2018 από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, χρονικής διάρκειας μέχρι την 19-12-2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στην διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9690800 της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.»

ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ «ΣΠΡΩΞΟΥΝ» ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Dolce vita για τους τρεις Αλβανούς δραπέτες

❱❱ Ο βίος και η πολιτεία των τριών Αλβανών που δραπέτευσαν σαν spiderman από το Αστυνομικό τμήμα Αργυρούπολης

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Να συνεχίσουν στη Μύκονο την πλούσια ζωή που έκαναν στην Αθήνα προγραμμάτιζαν οι τρεις Αλβανοί που δραπέτευσαν σαν spiderman από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αργυρούπολης το ξημέρωμα της Τρίτης. Μάλιστα, σκόπευαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθώς κατά τη διάρκεια των χλιδάτων διακοπών τους στο νησί των ανέμων θα διακινούσαν 17 κιλά χασίς στους θαμώνες των μπαρ και των νυχτερινών κέντρων.

Οι αστυνομικοί που διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό των τριών δραπετών έχουν αποκλείσει τα βόρεια σύνορα της χώρας σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν τη διαφυγή τους στην Αλβανία. Στα προφίλ που διατηρούσαν οι κακοποιοί σε facebook και Instagram είναι εμφανές ότι «επένδυαν» τα παράνομα κέρδη τους σε πανάκριβα οχήματα, σκάφη και διασκεδάσεις. Αλλωστε, από τις διαρρήξεις σε σπίτια των πιο ακριβών περιοχών της Αττικής είχαν εξοικονομήσει περισσότερα από 400.000 ευρώ, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τη λεία των 72 διαρρήξεων που έχουν εξιχνιάσει έως τώρα οι άνδρες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που κατάφεραν να εξαρθρώσουν την άγρια συμμορία! Ωστόσο, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους ενδείξεις που τους κάνουν να εκτιμούν ότι οι κλοπές είναι πολύ περισσότερες.

Τα άλλαζαν σαν τα πουκάμισα

Οι αλλοδαποί διαρρήκτες έκαναν dolce vita στην Αθήνα, αλλάζοντας σαν τα πουκάμισα τα πολυτελή αυτοκίνητα, τις ακριβές μοτοσικλέτες και τις όμορφες γυναίκες που κυκλοφορούσαν, διαφορετικές κάθε βράδυ, ανάλογα με τις διαθέσεις και τα γούστα τους!

Μάλιστα, αναρτούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα σχετικά στιγμιότυπα, λες και ήταν επιχειρηματίες που είχαν κλείσει μεγάλα deals με πολυεθνικές εταιρίες και γιόρταζαν την επαγγελματική τους επιτυχία! Οι αστυνομικοί είχαν ακούσει από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις μέσω του υπερκοριού ότι οι τρεις μετέπειτα δραπέτες -μεταξύ των οποίων ο 31χρονος φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας- ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο.

Γι’ αυτό, μάλιστα, επέσπευσαν την επιχείρηση για τη σύλληψη των μελών της συμμορίας. Στην κατοχή του φερόμενου ως αρχηγού της εγκληματικής ομάδας βρέθηκε μια μεγάλη σακούλα που περιείχε ποσότητα χασίς βάρους 17 κιλών.

Από αυτό, σε συνδυασμό με τις υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες των μελών της σπείρας, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως θα συνδύαζαν τις διακοπές με τη διακίνηση του χασίς, για λογαριασμό μεγάλου κυκλώματος της αλβανικής μαφίας που τους το είχε δώσει.

Μάλιστα, θα πήγαιναν στη Μύκονο πιθανότατα με το ταχύπλοο σκάφος που είχε αγοράσει ο ένας από τους δραπέτες με τα χρήματα που είχαν αποκομίσει από τις δεκάδες διαρρήξεις και κλοπές σε μονοκατοικίες και διαμερίσματα.

Η Πολωνή ερωμένη του αρχηγού τον είχε καταγγείλει για βιασμό

Σταδιακά αποκαλύπτεται το σκοτεινό παρελθόν του φερόμενου ως αρχηγού της σπείρας των διαρρηκτών που δραπέτευσαν από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης. Οπως αποκαλύπτει στην «Espresso» αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών, ο 31χρονος Αλβανός βρισκόταν στο στάδιο της εκπαίδευσης στα μονοπάτια της παρανομίας και μόλις θα έπαιρνε το… πτυχίο του θα ξεκινούσε τη δική του πρωταγωνιστική καριέρα στον υπόκοσμο!

Πριν από περίπου τρία χρόνια, η Πολωνή σημερινή ερωτική σύντροφός του, η οποία επίσης έχει συλληφθεί, τον είχε καταγγείλει για βιασμό και ο 31χρονος είχε συλληφθεί και είχε παραπεμφθεί στον εισαγγελέα. Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά η νεαρή απέσυρε τη μήνυση, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να απελευθερωθεί και να ζήσουν μαζί τον μεγάλο τους έρωτα.

espressonews.gr/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ