Ο Αρ. Παυλίδης στην 25η Επετειακή Γενική Συνέλευση της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο)

0
106

 

Ο τ. Βουλευτής- Υπουργός Α. Παυλίδης παρέστη, προσκεκλημένος της Βουλής στην Τελετή Έναρξης της 25ης Επετειακής Γενικής Συνέλευσης της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο) ως διατελέσας αιρετός Γενικός Γραμματέας, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, του Προέδρου της Ελληνικής Βουλής, της Αντιπροέδρου της Ρωσικής Ντούμα και των μελών της Δ.Σ.Ο, δηλαδή Ορθοδόξων Χριστιανών Μελών κοινοβουλίου ανά την υφήλιο.

Το θέμα της  Συναντήσεως στις 26 – 27 ήταν «Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και Χριστιανικές Αξίες», το οποίο είναι ιδιαιτέρως επίκαιρο λόγω της ταραχώδους, από κάθε άποψη, καταστάσεως, κυρίως στην ευρύτερη Μεσογειακή περιοχή.

Κατά τις μετά την τελετή συζητήσεις ο Α. Παυλίδης πρότεινε στο νέο προεδρείο Δ.Σ.Ο. η επομένη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, όπως προ ετών, όπου  Μέλη της Δ.ΣΟ παρακολούθησαν και τον εσπερινό στο ναϊδριο του Αποστόλου Παύλου στην Λίνδο.

Η πρόταση του κ. Παυλίδη περιλαμβάνει επίσκεψη και στην Κω, όπου πέρασε κατά την περιοδεία του ο Απόστολος των εθνών Παύλος.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ