Αχτίδα ελπίδας για Θάνο Πλεύρη: Πού ελπίζουν πλέον οι γιατροί

0
258

Κρίσιμη, αλλά σταθερή, είναι η κατάσταση της υγείας του πρώην βουλευτή, Θανάση Πλεύρη, ο οποίος νοσηλεύεται με σήψη από το πρωί της περασμένης Κυριακής (13/11/2016) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, ο χρόνος που περνάει στην Εντατική ο ασθενής χωρίς να επιδεινώνεται η υγεία του αποτιμάται ως κέρδος για τον οργανισμό του.

Σε ό,τι αφορά τον 39χρονο δικηγόρο τα δυο ιατρικά ανακοινωθέντα των προηγούμενων ημερών επισήμαιναν πως η κατάσταση της υγείας του είναι «ιδιαιτέρως κρίσιμη», πλην όμως το τελευταίο έδωσε έμφαση και στη σταθεροποίηση αυτής της κρίσιμης κατάστασης.

Τα βασικά «όπλα» του 39χρονου, η ηλικία του και ο δυνατός οργανισμός του, φαίνεται πως αρχίζουν να ενεργοποιούνται σε συνδυασμό και με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή.

Να σημειωθεί ότι όπως είχε ανακοινώσει το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών «ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη την Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, με εικόνα σήψης. Είχαν προηγηθεί αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος σε μηχανική υποστήριξη».

Αχτίδα ελπίδας για Θάνο Πλεύρη: Πού ελπίζουν πλέον οι γιατροί

Πού ελπίζουν πλέον οι γιατροί για τον Θάνο Πλεύρη;

Για τέταρτο 24ωρο βρίσκεται σε ιδιωτική κλινική ο Θάνος Πλεύρης.

Ωστόσο, αχτίδα αισιοδοξίας για τους γιατρούς η σταθερή κατάστασή της υγείας του πρώην βουλευτή, η οποία όμως παραμένει κρίσιμη κατάσταση.

Η θεράποντες ιατροί διατηρούν αισιοδοξία χάρη στην ηλικία και τον ισχυρό οργανισμό του Θάνυο Πλεύρη.

H κατάσταση της υγείας του Θάνου Πλεύρη παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο Θάνος Πλεύρης νοσηλεύεται με σήψη από το πρωί της περασμένης Κυριακής στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, γεγονός που αρχίζει να αφήνει κάποιο περιθώριο αισιοδοξίας στους θεράποντες ιατρούς και φυσικά στους οικείους του σχετικά με την έκβαση αυτής της δύσκολης πορείας που διανύει τα τελευταία 24ωρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ