Ιωάννης Λέος: Θρίλερ με τον θάνατο του 41χρονου ορκωτού λογιστή. Μπήκε στο ασανσέρ και …

0
562

Η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά δεν φαίνονται να έχουν συνειδητοποιήσει ότι χάθηκε ο αγαπημένος τους πατέρας – Τα στοιχεία δείχνουν ότι διέθετε εμπειρία στον χειρισμό αυτόματου αυτοκινήτου

Σε στενό οικογενειακό κύκλο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η κηδεία του άτυχου 41χρονου ορκωτού ελεγκτή-λογιστή, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε κενό ύψους δέκα μέτρων, μέσα σε ασανσερ αυτοκινήτων.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο ανήλικα παιδιά, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο αγαπημένος τους άνθρωπος δεν θα γυρίσει ξανά σπίτι του.

Ο Ιωάννης Λέος πήγαινε στην εργασία του, στην εταιρία GRANT THORNTON με έδρα την Νέα Σμύρνη. Όταν έφτασε με το αυτοκίνητό του στο σημείο του πάρκινγκ, σταμάτησε προκειμένου να βάλει τον κωδικό ασφαλείας και να καλέσει το ασανσέρ. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το αυτοκίνητο του 41χρονου άντρα βρέθηκε να αιωρείται και να πέφτει στο κενό από μεγάλο ύψος.

Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος του, ο 41χρονος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, πρόσφατα είχε αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο, ένα αυτόματο Mini Cooper το οποίο οδηγούσε ήδη δύο μέρες. Σύμφωνα με τους ίδιους ανθρώπους, ο Ιωάννης Λέος διέθετε εμπειρία από αυτόματο όχημα, καθώς οδηγούσε και στο παρελθόν αυτοκίνητα χωρίς συμπλέκτη, παρ’ ότι μία μερίδα των ΜΜΕ υποστήριξε ακριβώς το αντίθετο.

Οι δικοί του άνθρωποι προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να πήγε στραβά και χάθηκε έτσι απλά ο 41χρονος ορκωτός ελεγκτής, τη στιγμή μάλιστα που υποτίθεται ότι πήγαινε σε έναν ασφαλή χώρο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 41χρονος βρισκόταν σε πολύ καλή σωματική και πνευματική κατάσταση. Όπως τόνισαν στο protothema.gr οι συγγενείς του, ήταν συνέχεια με το χαμόγελο, δεν εκνευριζόταν και ήταν ένας στοργικός σύζυγος και πατέρας.

Η νεκροψία που πραγματοποιήθηκε από δημόσιους ιατροδικαστές βγήκε καθαρή, αποκλείοντας κάθε υποψία που θα μπορούσε να δημιουργηθεί για την κατάστασή του. Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα περιμένουν την πραγματογνωμοσύνη του αυτοκινήτου, προκειμένου να διαφανεί αν παρουσιάστηκε κάποιον μηχανικό πρόβλημα ή δυσλειτουργία, παρ’ ότι το όχημα ήταν καινούργιο.

Παράλληλα, αναμένεται και η πραγματογνωμοσύνη για τον ανελκυστήρα, καθώς δεν αποκλείεται η δυσλειτουργία στον μηχανισμό, ο οποίος λειτουργεί αυτόματα. Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες της επιθεώρησης εργασίας η οποία θα βγάλει το δικό της πόρισμα για τις συνθήκες που ενδεχομένως να σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως στις φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξαν μέσα μαζικής ενημέρωσης λίγο μετά το συμβάν, δεν φαίνεται η πόρτα του ανελκυστήρα αυτοκινήτων να έχει μετακινηθεί, πάρα μόνο να έχει ανοίξει αριστερά και δεξιά. Αν το αυτοκίνητο είχε χτυπήσει με δύναμη την πόρτα εκείνη θα έπρεπε να είχε φθορές προς τα μέσα στο κενό από την σύγκρουση του αυτοκινήτου.

Στο σημείο αυτό, να πούμε, πως τις έρευνες των Αρχών δυσχεραίνει το γεγονός ότι η κάμερα ασφαλείας που υπάρχει πάνω από τον ανελκυστήρα αυτοκινήτων είναι μόνο παρακολούθησης για την παράνομη στάθμευση στην είσοδο του ασανσέρ και όχι καταγραφική.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ