Πέθανε ο Γιώργος Μιχαλόπουλος -Στο πένθος η Πάτρα

0
1558

Στο πένθος βυθίστηκε η γνωστή οικογένεια ζαχαροπλαστών της Πάτρας από τον πρόωρο θάνατο του Γιώργου Μιχαλόπουλου, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Γιος του Νικόλαου Μιχαλόπουλου, ήταν μέλος της νέας γενιάς των γνωστών ζαχαροπλαστών της πόλης, αλλά και ένα από τα βασικά στελέχη της γνωστής βιομηχανίας ζαχαροπλαστικής Εντελβάις.

Ο Γιώργος Μιχαλόπουλος, τους τελευταίους μήνες, αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο πάλεψε με δύναμη και θάρρος. Δυστυχώς ωστόσο η «μάχη» αποδείχθηκε άνιση.

Ο εκλιπών, στα 49 του ήταν ήδη ένας από τους κορυφαίους τεχνίτες της νέας γενιάς στη ζαχαροπλαστική με γνώσεις που είχε «κατακτήσει» με διαρκείς επιμορφώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας υψηλή κατάρτιση, αγάπη και αφοσίωση στη δουλειά του, ενώ αντιπροσώπευε επί σειρά ετών τη γνωστή βιομηχανία «Εντελβάις».

Ο θάνατός του αποτελεί μεγάλη απώλεια για τη γνωστή οικογένεια της Πάτρας και ιδιαίτερα για τον πατέρα του, Νικόλαο που στάθηκε σ’ εκείνον αλλά και στα άλλα τέσσερα παιδιά του, αναλαμβάνοντας το ρόλο τόσο του πατέρα, όσο και της μητέρας, αφού αρκετά νωρίς έχασε τη σύζυγό του, αλλά και για τους θείους του, Βενιζέλο και Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Με πληροφορίες από patrastimes.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ