Έδειραν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή στο Μαρούσι

16
363

Ομάδα 20 αγνώστων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τον Γιώργο Γερμενή σε καφέ στο Μαρούσι
– Αστυνομικός ένας εκ των δύο συνοδών του Χρυσαυγίτη βουλευτή
– Δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία πληροφορίες πως ο συνοδός του Γερμενή πυροβόλησε στον αέρα
– Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε με παραμορφωμένο το πρόσωπό του ο Γερμενής, στο πλευρό του ο Ηλίας Κασιδιάρης
– Δείτε τι δηλώνει στο NewsIT.gr ο φαρμακοποιός που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον Χρυσαυγίτη βουλευτή

Επεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό του Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμενή σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, σε καφετέρια στο Μαρούσι.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, βρισκόταν μαζί με τον αστυνομικό του Αντώνη Γρέγου, ο οποίος συνόδευε τη σύζυγο του απόντος βουλευτή σε καφετέρια της περιοχής.

Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τους επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον βουλευτή του ναζιστικού κόμματος. Στον βουλευτή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από φαρμακείο της περιοχής, ενώ ο Γ. Γερμενής έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον Χρυσαυγίτη βουλευτή με σπρέι πιπεριού και έπειτα χτύπησαν με σιδερολοστούς σε πρόσωπο και σώμα. Το πρόσωπό του είναι εμφανώς παραμορφωμένο. Η ομάδα των επιτιθέμενων απείλησαν τον αστυνομικό που τον συνόδευε (από την φρουρά του Αντώνη Γρέγου) να μην κάνει κίνηση γιατί «θα είχε την ίδια τύχη», ενώ δεν πείραξαν καθόλου τη σύζυγο του Αντώνη Γρέγου που βρισκόταν μαζί τους.

Πληροφορίες που ήθελαν τον αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, ούτε και από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Δείτε τι λέει στο NewsIT.gr ο φαρμακοποιός που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου μεταφέρθηκε ο τραυματισμένος βουλευτής, μετέβη και ο Ηλίας Κασιδιάρης για να βρεθεί στο πλευρό του.

Στο νοσοκομείο έχουν καταφθάσει και περιπολικά της αστυνομίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δήλωση Γεωργίου Γερμενή αμέσως μετά την δολοφονική απόπειρα σε βάρος του

 

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=RFl2Bm1ga2w

 

Αμέσως μετά την άνανδρη παρακρατική δολοφονική επίθεση εναντίον του ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Γεώργιος Γερμενής προέβη στην παρακάτω δήλωση:

 

«Σήμερα το πρωί δέχθηκα δολοφονική επίθεση στο Μαρούσι από εγκληματική ομάδα 30 παρακρατικών του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μου επιτέθηκαν κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα Βόρεια Προάστια. Οι προθέσεις αυτής της συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές και θέλανε την εξόντωσή μου. Μας επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς και με σπρέι αερίου εναντίον μου. Αμύνθηκα και απέκρουσα την επίθεσή τους και τους έτρεψα σε φυγή.

 

Με τέτοιου είδους επιθέσεις τόσο εναντίον μου όσο και κατά των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και οπαδών του Κινήματος δεν πρόκειται να μας λυγίσουν.Ο δίκαιος Αγώνας της Χρυσής Αυγής, του μοναδικού πατριωτικού φορέα της Ελλάδος θα αντισταθεί σε τέτοιες επιθέσεις και να είστε σίγουροι ότι η τελική Νίκη θα είναι δική μας.

 

Ζήτω η Χρυσή Αυγή – Ζήτω η Ελλάδα!»

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΧΑ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ CIA ΤΟΥ SOROS ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ.ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

  2. Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ ήδη κλονίζει τα θεμέλια του “πολιτικά ορθού” και στην Ευρώπη. Σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρωσία αλλά και στην Ελλάδα η αμφισβήτηση της τυραννίας του δικέφαλου κτήνους φιλελευθερισμού – νέας αριστεράς είναι πλέον γεγονός και παίρνει σάρκα και οστά με πρωτοπόρα πολιτικά κινήματα, τα οποία χαράζουν τον δρόμο για ένα νέο κόσμο, διαφορετικό, απηλλαγμένο από τα στείρα ιδεολογήματα, τα οποία σκόρπισαν την δυστυχία και την συμφορά.
    Ένας νέος κόσμος έρχεται και αυτό ακριβώς σηματοδοτεί το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ. Τα απολιθώματα του μαρξισμού αποσαθρώνονται και τελειώνουν. Η νέα αριστερά μοιάζει πλέον με μία φτιασιδωμένη γριά πόρνη, που με το χάραμα της μέρας φαίνεται το πραγματικό της πρόσωπο. Ο φιλελευθερισμός μέσα σε μία πρωτοφανή κρίση αποδεικνύεται ανίκανος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής, να δώσει λύση στα προβλήματα και το αδιέξοδο, στο οποίο οδήγησε τον κόσμο η τυραννία του χρήματος.

  3. Ένας νέος κόσμος έρχεται και από τον κόσμο αυτό δεν μπορεί να λείπει η χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, έναν πολιτισμό που βάναυσα διαστρέβλωσε τόσο ο καπιταλισμός, όσο και ο μαρξισμός. Και η απόλυτη άρνηση του “πολιτικά ορθού”, είτε νεομαρξιστικού, είτε νεοφιλελεύθερου στην Ελλάδα έχει όνομα, ένα όνομα που αποκτήθηκε με σκληρούς αγώνες εναντίον όλων μέσα από φυλακές και δολοφονίες και λέγεται ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
    Μια νέα ημέρα ανατέλλει σε ολόκληρο τον κόσμο, μια νέα ημέρα ανατέλλει στην Ελλάδα. Ας ατενίσουμε υπερήφανα το μέλλον, κοιτώντας κατά πρόσωπο τον ήλιο για τα σκληρά, αλλά ωραία χρόνια που έρχονται!
    Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
    Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή https://ethnikismos.net/2016/11/19/η-αρχη-του-τελουσ-μιασ-εποχησ-άρθρο-το/

  4. Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ ήδη κλονίζει τα θεμέλια του “πολιτικά ορθού” και στην Ευρώπη. Σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Ιταλία, Ρωσία αλλά και στην Ελλάδα η αμφισβήτηση της τυραννίας του δικέφαλου κτήνους φιλελευθερισμού – νέας αριστεράς είναι πλέον γεγονός και παίρνει σάρκα και οστά με πρωτοπόρα πολιτικά κινήματα, τα οποία χαράζουν τον δρόμο για ένα νέο κόσμο, διαφορετικό, απηλλαγμένο από τα στείρα ιδεολογήματα, τα οποία σκόρπισαν την δυστυχία και την συμφορά.
    Ένας νέος κόσμος έρχεται και αυτό ακριβώς σηματοδοτεί το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ. Τα απολιθώματα του μαρξισμού αποσαθρώνονται και τελειώνουν. Η νέα αριστερά μοιάζει πλέον με μία φτιασιδωμένη γριά πόρνη, που με το χάραμα της μέρας φαίνεται το πραγματικό της πρόσωπο. Ο φιλελευθερισμός μέσα σε μία πρωτοφανή κρίση αποδεικνύεται ανίκανος να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής, να δώσει λύση στα προβλήματα και το αδιέξοδο, στο οποίο οδήγησε τον κόσμο η τυραννία του χρήματος. https://ethnikismos.net/2016/11/19/η-αρχη-του-τελουσ-μιασ-εποχησ-άρθρο-το/

  5. Ο Τραμπ υποσχέθηκε να δώσει τέλος στην κυριαρχία των τραπεζών. Υποσχέθηκε να δώσει τέλος στην λαθρομετανάστευση και τους τυχοδιωκτικούς πολέμους στους οποίους επιδόθηκε τις τελευταίες δεκαετίες η Ουάσιγκτον μετά την πτώση της σοβιετίας. Τον είπαν ρατσιστή, φασίστα, ακραίο και σίγουρα τον ενέταξαν πέραν του “πολιτικά ορθού”… και αυτό ακριβώς χαιρετίζουν οι εθνικές πατριωτικές δυνάμεις τόσο στην Ευρώπη, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο! Την ήττα του “πολιτικά ορθού” μιας πρωτόγνωρης τυραννίας η οποία θέλει να καταργήσει τα σύνορα, την εθνική μνήμη, την Ιστορία. Μη ξεχνάμε ότι ο “ιστορικισμός” είναι ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς της “open society” του Κάρλ Πόππερ συνεχιστής του έργου του οποίου είναι ο Τζωρτζ Σόρος, και δεν ονομάζει τυχαία το ίδρυμά του Open Society Foundation.

  6. Αν έλθουμε δε και στα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, πραγματικά είναι για να γελάς και να κλαις. Όλοι τους ήθελαν την νίκη της Χίλλαρυ Κλίντον και του ιδρύματος Σόρος, το οποίο είχε κηρύξει πανστρατιά με τους πανίσχυρους μηχανισμούς προπαγάνδας του για να μην εκλεγεί ο Ντόναλντ Τραμπ και αυτό αφορά και τις δύο πλευρές του εγχώριου πολιτικού συστήματος εξουσίας και του νεοφιλελεύθερου και αυτού του χώρου της “νέας αριστεράς”, που είναι χωρίς προσχήματα προσδεδεμένος στις δυνάμεις του παγκόσμιου εθνομηδενισμού. Τώρα βεβαίως, μετά την ψυχρολουσία εμφανίστηκαν και υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ και στα εν λόγω στρατόπεδα, προκαλώντας βάναυσα την λογική του μέσου σκεπτόμενου Έλληνα.

  7. Ο φιλελευθερισμός ήθελε και θέλει την παγκόσμια κυριαρχία του χρήματος, αυτή είναι η ουσία αυτής της ίδιας της ιδεολογίας του. Ήθελε την παγκοσμιοποίηση. Αλλά και η νέα αριστερά, η οποία γεννήθηκε μετά την διαγραφόμενη πτώση του σοβιετικού μοντέλου, αυτό ακριβώς θέλει. Έναν απόλυτο διεθνισμό, μια παγκοσμιοποίηση χωρίς όρια εν ονόματι ενός “αντιρατσισμού”, μιας πανθρησκείας-αθεΐας και μιας ολοκληρωτικής ανοχής έναντι κάθε προκλήσεως ενάντια στην παραδοσιακή κοινωνία.

  8. τα παρακρατικά σκυλιά του Σύριζα επιτέθηκαν στον Γιώργο Γερμενή ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΑ

    Μέχρι αυτήν την ώρα ούτε η κυβέρνηση ούτε κανένα άλλο κόμμα δεν έχουν καταδικάσει την δολοφονική απόπειρα κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γεωργίου Γερμενή
    Με μία κατάπτυστη ανακοίνωση, η ψευτοδεξιά του Μητσοτάκη, αντί να καταγγείλει την εγκληματική συμμορία των αναρχοκομμουνιστών που επιτέθηκε στον βουλευτή μας Γιώργο Γερμενή, προβαίνει σε… νουθεσίες προς τους εγκληματίες, αλλά και σε συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής.
    Διά στόματος Κικίλια, η επίσημη ΝΔ αναφέρει επί λέξει ότι: «η απάντηση στη βία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι η ίδια η βία»!!!
    Με τον τρόπο αυτό εξομοιώνεται ο θύτης με το θύμα: ο Γιώργος Γερμενής, την ώρα που έπινε τον καφέ του ανυποψίαστος… ασκούσε βία (σύμφωνα με την ψευτοδεξιά ΝΔ), γι’ αυτό του επιτέθηκαν τα τριάντα κοπρόσκυλα του Σκουρλέτη.

  9. τα παρακρατικά σκυλιά του Σύριζα επιτέθηκαν στον Γιώργο Γερμενή ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΑ 2

    Είναι τόσο ξεφτιλισμένοι απολογητές των αναρχοκομμουνιστών, που έφτασαν στο σημείο να δικαιολογούν την εγκληματική τους δράση. Με απλά λόγια οι νεοδημοκράτες λένε στους συριζαίους: «Μην στέλνετε τις συμμορίες σας να χτυπάνε την Χρυσή Αυγή. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι… βλέπε παραδικαστική παράγκα Σαμαρά».
    Σημαντική παρατήρηση: στην δύο σειρών ανακοίνωσή τους οι ψευτοδεξιοί δεν αναφέρουν ούτε το όνομα του κόμματός μας ούτε και του βουλευτή μας που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση

  10. Άνανδρη δολοφονική επίθεση από 30 παρακρατικούς του Σύριζα στον βουλευτή μας Γιώργο Γερμενή με σιδηρολοστούς και δακρυγόνα

    Δολοφονική επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο στο Μαρούσι ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής. Ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα του επιτέθηκε σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (εμπορικό κέντρο Αίθριο).
    Πρόκειται για την ίδια ομάδα παρακρατικών συριζαίων, που είχε επιτεθεί στα γραφεία μας στο Μαρούσι προ μηνών, οπότε συνελήφθη και καταδικάστηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Σκουρλέτη (είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ).Οι προθέσεις της εγκληματικής συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές. Πρόκειται για καραμπινάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς οι συμμορίτες κρατούσαν σιδηρολοστούς, με τους οποίους χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή μας, ενώ έριξαν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου αερίου εναντίον του, καθώς και εναντίον του Αστυνομικού και της κοπέλας που τον συνόδευαν.
    Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή.

  11. Άνανδρη δολοφονική επίθεση από 30 παρακρατικούς του Σύριζα στον βουλευτή μας Γιώργο Γερμενή με σιδηρολοστούς και δακρυγόνα

    Καλούμε τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά της ΧΑ.
    Οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτος του Σύριζα, στις οποίες πρωτοστατούν τα παιδιά των Σκουρλέτηδων, δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

  12. ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΑ; ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Η δημοσκόπηση-σύμφωνα με τις διαρροές από συγκεκριμένο χώρο-πραγματοποιήθηκε στο πρωτοφανές δείγμα των 10.000 ατόμων με δικαίωμα ψήφου.
    Σύμφωνα με αυτή η ΝΔ βρίσκεται στο 42%, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα με 14% και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτο με 12%. Το ΚΚΕ αγγίζει το 8,5%.
    Αφανίζεται το ΠΑΣΟΚ της Φώφης που βρίσκεται κάτω από το 4% για την ακρίβεια στο 3,6%!
    Στο 3,2% βρίσκονται ΑΝΕΛ και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, στο 3% το ΠΟΤΑΜΙ.
    Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κάθε μήνας που περνάει χάνει 2 ποσοστιαίες μονάδες, το πραγματικό ΣΟΚ αφορά το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το οποίο κατάντησε κόμμα-γιουσουφάκι διαπλοκής.
    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι αποκαλύψεις όπως εκείνη του Γιώργου Παπαχρήστου θα συνεχισθούν ενώ πολύ σύντομα ένα νέο κόμμα θα διεκδικήσει με αξιώσεις το κενό που αφήνει πίσω του το ΠΑΣΟΚ της Φώφης.
    Πηγή: kourdistoportocali.com

  13. ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΤΕ? ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ?
    ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΥΠΕΡ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ?

  14. Εμ. καλά του κάνανε.Αυτοί έμαθαν στους Έλληνες να λύνουν τις πολιτικές διαφορές εκτός νόμου και με το ξύλο.Μόνο ο Ελληνικός λαός μπορούσε να τούς κάνει βουλευτές.Σε άλλη χώρα ούτε για κηπουρούς δεν θα τούς έπαιρνε κανείς..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ