Εννιάχρονο αγοράκι κόντεψε να πεθάνει από το πολύ κρασί

0
1537
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία η παιδική περιέργεια για ένα 9χρονο αγόρι από τη Γαστούνη της Ηλείας, που εκμεταλλεύτηκε ότι είχε μείνει μόνο στο σπίτι και θέλησε να «δοκιμάσει» τις συνήθειες των μεγάλων. Ετσι, ήπιε αρκετά μεγάλη ποσότητα κρασιού!

Μόλις επέστρεψαν στο σπίτι οι γονείς του, διαπίστωσαν ότι ο μικρός είχε αρχίσει να παρουσιάζει συμπτώματα από το αλκοόλ και τον μετέφεραν κατατρομαγμένοι στο Κέντρο Υγείας. Εκεί ο γιατρός, γνωρίζοντας ότι η κατανάλωση αλκοόλ σε αυτή την ηλικία μπορεί να έχει ακόμα και μοιραία κατάληξη, κάλεσε ασθενοφόρο και κίνησε τις διαδικασίες για τη μεταφορά του 9χρονου στο Νοσοκομείο Πύργου.

Για νοσηλεία

Οι γιατροί «έπεσαν» κυριολεκτικά πάνω στο παιδί φροντίζοντας να μην κινδυνέψει η ζωή του, και αφού του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, το μετέφεραν στην Παιδιατρική Κλινική για νοσηλεία, ώστε να το παρακολουθούν τις επόμενες μέρες.

Οπως είπαν οι γονείς, όταν είδαν τον γιο τους φαινόταν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και πρέπει να κατανάλωσε αρκετά μεγάλη ποσότητα από το κρασί που είχαν στο σπίτι. Πρόκειται για το τρίτο περιστατικό αυτό το καλοκαίρι με παιδιά που καταλήγουν στο νοσοκομείο επειδή κατανάλωσαν αλκοόλ κατά την απουσία των γονιών τους και θα πρέπει όλοι οι γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί πού φυλάσσουν οινοπνευματώδη ποτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ