Ανατροπή θρίλερ στην Ξάνθη: Η σχέση του δολοφονημένου ασφαλιστή με τον αυτόχειρα επιχειρηματία!

0
432

Ραγδαίες και αποκαλυπτικές είναι οι εξελίξεις, τόσο στην υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του ασφαλιστή στην Ξάνθη χθες (07/08), όσο και σε αυτήν της αυτοκτονίας γνωστού επιχειρηματία της πόλης που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

 

Η υπόθεση της δολοφονίας του ασφαλιστή και της αυτοκτονίας του επιχειρηματία, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία λαμβάνει διαστάσεις κινηματογραφικού θρίλερ.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η αστυνομία εξετάζει πλέον τα δύο περιστατικά ως μία υπόθεση αφού υπάρχει στενή σχέση μεταξύ των δύο νεκρών ανδρών.

Τα θύματα φέρονται να ήταν, όχι μόνο κουμπάροι, αλλά και «κολλητοί», διατηρώντας έναν ισχυρό φιλικό δεσμό.

Οι Αρχές εξετάζουν έτσι πλέον όλα τα ενδεχόμενα υπό διαφορετικό πρίσμα, προσπαθώντας να ξετυλίξουν το κουβάρι μιας πολύ περίεργης υπόθεσης με δύο νεκρούς.

«Είχαν προσωπικές διαφορές, τον σκότωσε και αυτοκτόνησε;», είναι το βασικό ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί, χωρίς να αποκλείουν οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Πόσο μάλλον όταν οι ώρες θανάτου των δύο ανδρών είναι, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πολύ κοντινές…

Μαφιόζικη εκτέλεση

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Ξάνθης από τη δολοφονία γνωστού ασφαλιστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Τρίτης (07/08) μέσα στο γραφείο του, στο κέντρο της πόλης

Τον 55χρονο βρήκε μάλιστα η κόρη του και αμέσως κλήθηκε η αστυνομία, η οποία απέκλεισε τον χώρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του.

Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο του κτηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο Facebook, κάνοντας λόγο για έναν κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει…

Πηγή: xanthi2

Νέα τραγωδία στην Ξάνθη: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Ούτε μία ημέρα αργότερα, ένα νέο τραγικό περιστατικό συντάραξε την τοπική κοινωνία της Ξάνθης, μετά την άγρια δολοφονία ασφαλιστή.

Στις 20:30 το βράδυ της Τρίτης (07/08/2018) εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του ο γνωστός Ξανθιώτης επιχειρηματίας Α.Μ.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο 54χρονος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το xanthi2.gr.

Ο επιχειρηματίας, τον οποίο αναζητούσαν συγγενείς τους από τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος με ένα όπλο στο χέρι του.

Περισσότερα για τις συνθήκες θανάτου θα γίνουν γνωστά μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών, παντρεμένος με δύο παιδιά, ήταν στην πόλη της Ξάνθης, ενώ η οικογένειά του παραθέριζε στo εξοχικό της οικογένειας, στην παραλία. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη, προερχόταν από γνωστή επιχειρηματική οικογένεια και δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ο θάνατος του επιχειρηματία να σχετίζεται με τη δολοφονία του ασφαλιστή, στην Ξάνθη, αστυνομικές πηγές ανέφεραν αρχικά στο xanthi2.gr ότι με βάση τα πρώτα ευρήματα, δεν υπάρχει κάποια σχέση. Μάλιστα, το όπλο του αυτόχειρα είναι διαφορετικού διαμετρήματος από αυτό που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του ασφαλιστή…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ